A térhatás miatt mindig így látod, mintha egybe futnának valahol a távolban.El Sie7e írta:Mar a 16os vonalaval sem parhuzamosan vannak behuzva a csikokdzsi91 írta:
Ez mi![]()
![]()
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ve.svg.png
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 7., péntek 7:49
A térhatás miatt mindig így látod, mintha egybe futnának valahol a távolban.El Sie7e írta:Mar a 16os vonalaval sem parhuzamosan vannak behuzva a csikokdzsi91 írta:
Ez mi![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. február 7., péntek 7:37
Mar a 16os vonalaval sem parhuzamosan vannak behuzva a csikokdzsi91 írta:Ez mi![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 7., péntek 7:37
ennyiRealista24 írta:Mourinho mondta minap, hogy nem fogadja el, ha hibázik a VAR, mert Playstationon sem hibáznak sosem.Csabi írta:
nem mondom, hogy csaltak. nem mondom hogy manipulálták. de megvolt az oka, hogy nem mutatták élőben. hát nem lehet látni egy képen a passzoló játékost és a leshelyzetet!!! ilyet painttel bármikor. ne nevettessenek már. 2020.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 7., péntek 7:36
Mourinho mondta minap, hogy nem fogadja el, ha hibázik a VAR, mert Playstationon sem hibáznak sosem.Csabi írta:nem mondom, hogy csaltak. nem mondom hogy manipulálták. de megvolt az oka, hogy nem mutatták élőben. hát nem lehet látni egy képen a passzoló játékost és a leshelyzetet!!! ilyet painttel bármikor. ne nevettessenek már. 2020.flori írta: https://pbs.twimg.com/media/EQH4gyuXsAA ... name=large
Itt a kép. Nyugodjunk le, aztán innentől maxon mindenhol.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 7., péntek 7:33
Ez mi
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 7., péntek 6:11
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2020. február 7., péntek 0:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. február 6., csütörtök 23:39
nem mondom, hogy csaltak. nem mondom hogy manipulálták. de megvolt az oka, hogy nem mutatták élőben. hát nem lehet látni egy képen a passzoló játékost és a leshelyzetet!!! ilyet painttel bármikor. ne nevettessenek már. 2020.flori írta: https://pbs.twimg.com/media/EQH4gyuXsAA ... name=large
Itt a kép. Nyugodjunk le, aztán innentől maxon mindenhol.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 6., csütörtök 23:32
Nacho tudatosan adta oda a labdát Izsaknak, vagy mi? Akárhonnan nézem, megpattanó előtti utolsó labdaerintes, vagy maga a megpattanó, mindkettő les.illgner írta:Szerintem ezt nem megpattanóként értelmezték, hanem tudatos játékba avatkozáskánt. Más indoka nem lehet annak, hogy megadták a gólt.___Samy___ írta: Az rendben van. De a labda elrugasanak pillanatában is lesen állt. Nem csak a megpattanó esetében.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. február 6., csütörtök 23:31
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. február 6., csütörtök 23:09
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 6., csütörtök 23:04
Szerintem ezt nem megpattanóként értelmezték, hanem tudatos játékba avatkozáskánt. Más indoka nem lehet annak, hogy megadták a gólt.___Samy___ írta: Az rendben van. De a labda elrugasanak pillanatában is lesen állt. Nem csak a megpattanó esetében.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 6., csütörtök 22:52
Erik! Én abban bízok főként, hogy ha visszajön egy fasza Hazard az lendületet ad és minőségi összjátékot Benzemával. Így talán visszanyerünk egy jó Benzemát is.kiserik írta:Sajna nem az előkészítéssel van a gond általában és Hazard abban jó. A 16oson belüli játékunk kritikán aluli. Sokszor ember sincs ott, ha van is, akkor meg vagy nincs mozgás, vagy pont rossz irányba történik. A jobb szélünk továbbra is veszélytelen, mindegy, hogy Brahim, Rodrygo vagy LV játszik ott. Talán még LV a leg veszélyesebb és ez mindent el is mond. Megfontolandó lenne Hazardot kidobni jobbra, ha Vini tartja a szintet továbbra is. Az egész a kp-ról indul. Ha Case és Fede nincs egyszerre a kp-n, akkor gáz van támadásban és védekezésben is.Steve írta:
Gondolom érted, hogy mire gondolok. Hogy nem csak védőknek kellene csak gólt rúgni..
Veszélytelenek vagyunk támadásban, ennyit akartam mondani. Remélem egy über Hazard jön vissza, kellene.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 6., csütörtök 22:43
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. február 6., csütörtök 22:22
attól h vkin megpattan a labda még az ellenfél elrúgásának időpontjától indult a támadás, más ha szándékosan úgy rúgott bele hogy abba az irányba menjen, de pattanás esetén nem veszik figyelembe a les szituációnálrealistahuni írta:Hol?___Samy___ írta: A harmadik goljuk les volt.
Közvetítésnél nem vettem észre, Isak elé meg Nacho lábáról pattant.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 6., csütörtök 22:19
Sajna nem az előkészítéssel van a gond általában és Hazard abban jó. A 16oson belüli játékunk kritikán aluli. Sokszor ember sincs ott, ha van is, akkor meg vagy nincs mozgás, vagy pont rossz irányba történik. A jobb szélünk továbbra is veszélytelen, mindegy, hogy Brahim, Rodrygo vagy LV játszik ott. Talán még LV a leg veszélyesebb és ez mindent el is mond. Megfontolandó lenne Hazardot kidobni jobbra, ha Vini tartja a szintet továbbra is. Az egész a kp-ról indul. Ha Case és Fede nincs egyszerre a kp-n, akkor gáz van támadásban és védekezésben is.Steve írta:Gondolom érted, hogy mire gondolok. Hogy nem csak védőknek kellene csak gólt rúgni..dzsi91 írta:
Miaz hogy nincs aki gólt rúgjon? Rúgtunk ma 4et.Vagy amit védő rúg nem ér? Tökmindegy ki hogy játszott, ez a meccs 4-3 nekünk úgy hogy szarul játszottunk és ennyi.
Veszélytelenek vagyunk támadásban, ennyit akartam mondani. Remélem egy über Hazard jön vissza, kellene.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. február 6., csütörtök 22:12
Hol?___Samy___ írta: A harmadik goljuk les volt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 6., csütörtök 22:08
Gondolom érted, hogy mire gondolok. Hogy nem csak védőknek kellene csak gólt rúgni..dzsi91 írta:Miaz hogy nincs aki gólt rúgjon? Rúgtunk ma 4et.Vagy amit védő rúg nem ér? Tökmindegy ki hogy játszott, ez a meccs 4-3 nekünk úgy hogy szarul játszottunk és ennyi.Steve írta:
3 gólból megint 2-t védő szerzett..
Nincs aki gólt rúgjon, egy jó ideje Benzema is eltűnt. Ez nem a bíró miatt van.
Ahogy Marcelo és Areola peodukciója sem. Nyilván bírózhatunk, de szerintem ma megverettük magunkat, az említett dolgok miatt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 6., csütörtök 22:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. február 6., csütörtök 22:05
Pont ez a bosszantó hogy a duplára simán volt. Kiestek a kellemetlen ellenfelek, egy Mirandes meg Granada maradt és jött volna jóeséllyel az elödöntőben... ezt Zidane ellazázta, most legalább meglátta, hogy Marcit nem bírjuk el egy Soci ellen se már, a Bernabeuban se. Én kb mindig leszartam a kupát, de idén kellett volna. Bajnokságban lehet javítani, ha kikapunk. BL meg lutri egy gólszóró kecske nélkül, pusztán stabilitásból egy Juve se húzta be kb soha, meglepődnék ha nekünk sikerülnepetiamadridista írta: A nagy számok alapján szopnunk kellett már.
Inkább itt, mint a ligában. Idén az a fontos, mindennél fontosabb.
Valamint egy jó BL szereplés is adhat alapot.
J9bban kellenek azok.
A triplára vagy duplára úgyse volt esély reálisan nézve.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem