én is annak éreztem élőben (mmhogy akár les is lehet), de mi a f..ért nem játszották vissza értelmes kameraállásból vagy mutatják később a behúzott vonalakat? Jó hogy egy percig mutatták Lahozt meg a játékosokat míg megszületett az ítélet...sonic írta: Ebbol a kepbol inkabb lesnek tunik.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
innen nálam les. de kb lehetetlen pontosan megmondani.Realista24 írta: Első kép Vini goljarol
https://twitter.com/MadridSports_/statu ... 75974?s=09
- Pad'em
https://twitter.com/D9INE_NEXUS_F1/stat ... 52992?s=20sonic írta:Arra gondoltam igen. Ha valakinek van rola video ne tartsa vissza.kiserik írta:
Ha a Vini fejesre gondolsz, akkor les miatt nem adták meg, de nem mutatták a ""bizonyítékot"".
Hát nem tudom...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ebbol a kepbol inkabb lesnek tunik.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Buitre
ott cseszik el, hogy nem következetesek abban, hogy megmutassák élő adásban mit néznek vissza és mit nem, és miért döntöttek úgy ahogy. Volt vagy 4-5 visszanézett gól, és talán 2 esetében mutatták a vonalakat. Ez pedig nem feltétlenül a VAR-os bírók hibája, hanem a közvetítést rendező cégé
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2020. február 6., csütörtök 21:16-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem gondolnám, hogy Nacho birtokába lett volna a labda, bármilyen szempontból. Suta reflex megmozdulás volt ez, szal szerintem ez nem kell, hogy tényező legyen. Ettől függetlenül lehet, hogy Isak nem volt lesen a passz pillanatában, de azért mutathatták volna a spanyol tv-s brigád.Buitre írta:így van, de ezt ilyen gyorsan megnézték a VAR szobában, hogy les volt-e az elrúgás pillanatában és ha igen számít-e úgy, hogy végül Nachoról pattant oda? Úgy tudom csak akkor számít saját emnertől jött passznak, ha valóban a labda birtokában volt (rápattanás nem számít)poronty írta: Nem oldalról jött a beadás, ahogy a kép mutatja, hanem középen a gyerek adott egy passzt és Nacho-ról pattant Isak elé.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
No casemiro no party.
Case nélkül idén hány meccsen hány gólt kaptunk?
Case nélkül idén hány meccsen hány gólt kaptunk?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nehez megitelni, de neccesnek tunik. Van egy belogo ember, talan egyvonalban van Vinivel.Realista24 írta: Első kép Vini goljarol

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Első kép Vini goljarol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem kurva nagy luxus volt Marcelot kezdetni, az alsobb osztalyu csapatok tamadoi is forgattak. Szerintem ezen ment el.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Arra gondoltam igen. Ha valakinek van rola video ne tartsa vissza.kiserik írta:Ha a Vini fejesre gondolsz, akkor les miatt nem adták meg, de nem mutatták a ""bizonyítékot"".sonic írta: Akkor nem Rodrygo volt de a kerdest tartom. Miert volt ervenytelen a golunk? Sajnos eloben nem vettem eszre es ugy a var videot nem mutattak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Buitre
így van, de ezt ilyen gyorsan megnézték a VAR szobában, hogy les volt-e az elrúgás pillanatában és ha igen számít-e úgy, hogy végül Nachoról pattant oda? Úgy tudom csak akkor számít saját emnertől jött passznak, ha valóban a labda birtokában volt (rápattanás nem számít)poronty írta: Nem oldalról jött a beadás, ahogy a kép mutatja, hanem középen a gyerek adott egy passzt és Nacho-ról pattant Isak elé.
- BlancoMark
Ott is volt egy elég egyértelmű szabálytalanság ha jól láttam.Kerlon írta:Plusz Isak masodik goljat sem mertek mutogatni.___Samy___ írta: Nevetséges. Ezeknek a spanyol sporiknak bármilyen eszközt adhatnak a kezükbe, egyszerűen képtelenek normálisan használni. Az meg, hogy Vini goljarol semmi bizonyítékot nem kaptunk, az felettébb érdekes.
Első sorban mi csesztuk el, de azért a sporik is vastagon benne vannak, hogy kiestünk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ZZ meg soha nem nyert honi kupát. Szerinted?illgner írta:Igazából költői kérdés volt. Bár az talán nem túlzás, hogy nem a spanyol kupa volt a prioritás idén.Realista24 írta:
Miért ne akartak volna tovabbmenni? Sosem értettem ezeket a felveteseket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem ezt kapta Nachotól nem?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Plusz Isak masodik goljat sem mertek mutogatni.___Samy___ írta: Nevetséges. Ezeknek a spanyol sporiknak bármilyen eszközt adhatnak a kezükbe, egyszerűen képtelenek normálisan használni. Az meg, hogy Vini goljarol semmi bizonyítékot nem kaptunk, az felettébb érdekes.
Első sorban mi csesztuk el, de azért a sporik is vastagon benne vannak, hogy kiestünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- flori
Akkor sorry, most ez a kép pörög.
Ez volt az első meccs ZZ alatt amikor 4 gólt kaptunk. Hogy valami hasznos infóval is szolgáljak.

Ez volt az első meccs ZZ alatt amikor 4 gólt kaptunk. Hogy valami hasznos infóval is szolgáljak.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nachotól kapta a labdát. A kérdés maximum annyi, hogy előtte lesen volt-e bár akkor is védhető, hogy ellenféltől kapott labda.RealAsensio írta:Mar akkor lehetett latni hogy lesen van, megis megadtak... csalo lahoz.
Vinicius fejesét megnéztem volna azért mondjuk. Lahoz vicc volt, ezek a gólok utáni időhúzások főleg, de összességében 4 gólt kaptunk, úgy meg nehéz meccset nyerni.
Örülök a feltámadásnak, Vini meg talán a legjobb meccsét hozta fehér mezben.
Szégyen a kukás, de hasznos.
Ha a Vini fejesre gondolsz, akkor les miatt nem adták meg, de nem mutatták a ""bizonyítékot"".sonic írta: Akkor nem Rodrygo volt de a kerdest tartom. Miert volt ervenytelen a golunk? Sajnos eloben nem vettem eszre es ugy a var videot nem mutattak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Rossz a kép. Nem oldalról jött a beadás, ahogy a kép mutatja, hanem középen a gyerek adott egy passzt és Nacho-ról pattant Isak elé.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland