Igazából költői kérdés volt. Bár az talán nem túlzás, hogy nem a spanyol kupa volt a prioritás idén.Realista24 írta:
Miért ne akartak volna tovabbmenni? Sosem értettem ezeket a felveteseket.

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
A védelem ezt összehozta, még talán Nachinho volt a legjobb. Qrvára nem értem, h nálunk milyen betegség évtizedek óta az, hogy eszetlenül helyezkednek a középső védők és zónáznak amikor van 1 ember középen. Két gólt is ebből kaptunk... Marcelo csak a szokásos (amúgy nem tolhatja végig Mendy a szezont, néha Marcinak is játszania kell, mikor ha nem a kupában otthon...). Lahozzal semmi baj nem volt ma szerintem.
Én a Real S. egyik góljánál amúgy lesgyanús helyzetet láttam, de akkor nem állt a játék egy mp-et sem.
Érdekes, h Vini a kapu előtt elbizonytalanodik, de egyébként nagyon jó döntéseket hoz kiélezett helyzetekben. Remélem ezt helyreteszik, motm nálunk
Én a Real S. egyik góljánál amúgy lesgyanús helyzetet láttam, de akkor nem állt a játék egy mp-et sem.
Érdekes, h Vini a kapu előtt elbizonytalanodik, de egyébként nagyon jó döntéseket hoz kiélezett helyzetekben. Remélem ezt helyreteszik, motm nálunk
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor nem Rodrygo volt de a kerdest tartom. Miert volt ervenytelen a golunk? Sajnos eloben nem vettem eszre es ugy a var videot nem mutattak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Mintha a levegőben lenne már a labda.
Azt megadták és csak egyet lőttsonic írta: Valaki rajott hogy Rodrygo elso goljat miert vettek el?

HA mégsem volt les, akkor ki tartotta játékban?RealAsensio írta:Mar akkor lehetett latni hogy lesen van, megis megadtak... csalo lahoz.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2020. február 6., csütörtök 21:05-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mar akkor lehetett latni hogy lesen van, megis megadtak... csalo lahoz.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Valaki rajott hogy Rodrygo elso goljat miert vettek el?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- flori
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jól éreztem a Lahoz dolgot a CdR topikban, amikor megláttam minap, hogy a bandája jön randalírozni. Duplán elintézett minket már.
ZZ-ben reménykedtem, hogy Castillás arc, Mariano, senki nem fért még a keretbe sem eddig, hogy nem adja meg az esélyt most az ellenfélnek, nem másod, harmadvonalas csapatról lévén szó... Hát igen, ott még elfér Marcelo. Eszméletlen leépülés. A végére feljavult támadásban, védekezésben negatív szám amivel tudnám jellemezni, a 00 az túl sok lenne.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért ne akartak volna tovabbmenni? Sosem értettem ezeket a felveteseket.illgner írta: Nem tudom eldönteni, hogy ezt a meccset mennyire vették komolyan? Mert a vége nem azt mutatta, hogy ne szerettek volna továbbjutni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kritikán aluli volt Marcelo ma, majdnem az összes gólban benne volt.
Areolat sem hiába adták ide a franciák, valószinű nagyon rapszodikus, ami egy kapusnál gáz.
Areolat sem hiába adták ide a franciák, valószinű nagyon rapszodikus, ami egy kapusnál gáz.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lazara vettek, az elso felidoben nem porogtunk, a masodikban meg az oltozoben maradtunk. Erett egy hatalmas pofon, kenytelenek voltak felporogni, es sikerult emeszthetove tenni ezt a 4 turos gombocot.
Lahoz meg egy kocsog.
mindent megtettek, hogy ma ne jussunk tovabb. Remelem a Bilbao tovabbmegy otthon, ha mar lud, legyen kover, es kuzdjenek a kisebb csapatok a trofeaert.
Lahoz meg egy kocsog.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na én 0-3 után elmentem kajálni
De ez akár meg is lehetett volna, örülök hogy azért nem -3 góllal estünk ki.
ZZ ilyen lightos kupakezdőt állított ki, de itt már nem 3-ad osztályú volt az ellen, talán nem kellett volna. Főleg, hogy ez egy elődöntő.

De ez akár meg is lehetett volna, örülök hogy azért nem -3 góllal estünk ki.
ZZ ilyen lightos kupakezdőt állított ki, de itt már nem 3-ad osztályú volt az ellen, talán nem kellett volna. Főleg, hogy ez egy elődöntő.
- ___Samy___
Nevetséges. Ezeknek a spanyol sporiknak bármilyen eszközt adhatnak a kezükbe, egyszerűen képtelenek normálisan használni. Az meg, hogy Vini goljarol semmi bizonyítékot nem kaptunk, az felettébb érdekes.
Első sorban mi csesztuk el, de azért a sporik is vastagon benne vannak, hogy kiestünk.
Első sorban mi csesztuk el, de azért a sporik is vastagon benne vannak, hogy kiestünk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BlancoMark
Oké ZZ, Marcelo meg minden.
DE!
Ha ezt a meccset ma megint nem csalják el a bírók, akkor ez sima továbbjutás. Mi volt ez? Szabályosan kiejtették a csapatot.
DE!
Ha ezt a meccset ma megint nem csalják el a bírók, akkor ez sima továbbjutás. Mi volt ez? Szabályosan kiejtették a csapatot.
- ateeemadrid
Ez a VAR szép lassan teljesen leépíti ezt az egész sportot, világi nagy szégyen, pláne ahogy a fogyatékos spanyolok kezelik. Kár volt az elején ennyire telibeszarni, a végén azért felpörögtek a srácok egyébként. Vini meg nagyon nagyot ment ma.
osasunat ha elgyepáljuk megbocsátom ezt a kis malőrt
Nem tudom eldönteni, hogy ezt a meccset mennyire vették komolyan? Mert a vége nem azt mutatta, hogy ne szerettek volna továbbjutni.
El is felejtettem, hogy meccs van, itt meg mi történt?

- ateeemadrid
Lehet még időben jött a pofon, már kezdtük elhinni, hogy rendben vannak a dolgok.