En mondjuk a teaval vagyok igy, idoben ki kell venni a teafiltert, akkor nem azodik ki a sok csersav es nem kell bele cukor/mez/edesito meg citrom.
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Remy csak siman kavesznob, tisztan vagy sehogy.
En mondjuk a teaval vagyok igy, idoben ki kell venni a teafiltert, akkor nem azodik ki a sok csersav es nem kell bele cukor/mez/edesito meg citrom.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerinted a cukorban, ugyanannyi festékanyag, tartósítószer és társaik vannak, mint az energiaitalban?Remy írta: cukor, tejpor es tarsaik... ne mond h egészséges. 90% ban ezzel isszak sokan.
Nyilván nem a fahéjra vagy mezre gondoltam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fahéj, méz, tej, víz, gyümölcscukor, kakópor, stb. Baszod, a kávé is lehet mérgező, ha szart iszol.Remy írta: cukor, tejpor es tarsaik... ne mond h egészséges. 90% ban ezzel isszak sokan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
remy az nem eszik sütit, palacsintát semmit amiben cukor van mert ua., mint a káros energiaital
a hellben a cukor a legkisebb gond
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
cukor, tejpor es tarsaik... ne mond h egészséges. 90% ban ezzel isszak sokan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért kell hülyeséget írni?Remy írta:
Kávét tisztán kell inni. Minden más esetben mehetne a káros energiaital, ugyanaz...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a probléma, hogy az emberek osszekeverik a kávét, értsd ez alatt a sima fekete kávét, az agyoncukrozott, tejes kávé ízű szarral, amit isznak reggelente, meg bármikor.
Kávét tisztán kell inni. Minden más esetben mehetne a káros energiaital, ugyanaz...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem meg inkabb a kv, mint az energy drink.
az egyik regi munkahelyemen a lengyel robotok napi masfel litereket vertek be az also polcos kategoriabol, ugy porogtek, mint a bugocsiga.
az egyik regi munkahelyemen a lengyel robotok napi masfel litereket vertek be az also polcos kategoriabol, ugy porogtek, mint a bugocsiga.
- BlancoMark
De most akkor a kávé egészséges vagy nem? Szinte nincs olyan hét, amikor ne jönne ki egy pozitív tanulmány az előnyeiről, de én ezekben erősen kételkedem.
Van itt orvos?
Van itt orvos?
Hétvégi alkoholizmus
(Idén mondjuk a munkam miatt nem lehet.
)
(Idén mondjuk a munkam miatt nem lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hja, nálam például ilyen a kávé, ha az ilyen jellegű dolgoknál maradunk, bár én tudom, hogy kényszeresen iszom, szóval akkor nem vagyok függő?kiserik írta: Szerintem a függőség az, ha valaki valamit rendszeresen és kényszeresen (ugye a függők ezt nem veszik észre) végez. A rendszer és a tevékenység mértéke nem lényeges. Eleinte csak szokássá válik, aztán szépen lassan függőséggé. A kezdő függők jelmondata pedig: "ha akarnám, akkor abba tudnám hagyni".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
azért azt nem mondanám normálisnak hogy mindennap 2-3sört meg kell igyon a vacsorához. sztem az már alkoholista, én szeretem a sört, de pl én nekem nem esne jól mindennap aka nem is vagyok alkesz. a tiniknél meg más, 16tól 20éves koromig kb minden pentek vagy szombaton off volt. már most nem bírnám megcsinálni, volt hazibuli utánna nem bírok piára nézni 2hétig biztos
Szerintem a függőség az, ha valaki valamit rendszeresen és kényszeresen (ugye a függők ezt nem veszik észre) végez. A rendszer és a tevékenység mértéke nem lényeges. Eleinte csak szokássá válik, aztán szépen lassan függőséggé. A kezdő függők jelmondata pedig: "ha akarnám, akkor abba tudnám hagyni".
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- h3x0r
Szerintem a normalis az, amikor valaki hetvegen szulinapon, eskuvon, vagy mas nagyobb alkalomkor iszik, de akkor is tudja mi az a pont, aminel eleg. Vagy akar hetkoznap 1-2 alkalommal vacsora utan, meccs kozben, kinti sutogeteskor. Viszont ha ugy alakul, hogy hetekig vagy akar honapokig nem iszik, akkor sincs semmi gond, nem valtozik az elete.
A kezdo alkoholista: talan leginkabb ezen is megy a vita, aki normalisan jar dolgozni, de estenkent rendszeresen kibontja azt az 1-2 doboz sort. Nem kiabal a csaladdal, nem lesz tole agressziv, viszont ha valaki azt mondja neki, hogy ma inkabb ne igyal, azonnal jon a mar ezt se engedhetem meg magamnak valasz. Vagy 1-2 nap elvonas utan amit Remy is mond a kavenal, hianyzik neki, mar nem erzi ugy magat, akar frusztralt. Ide sorolnam azt is, aki hetvegen rendszeresen jol bebaszik. (attol meg nem kell kotelezoen a sajat hanyasaban fetrengjen)
Az alkoholistat arra mondanam, aki mar nem tudja kontrollalni se a gyakorisagot, se a mennyiseget. Eleve feldecissel inditja a napot, majd elmegy dolgozni, jobb esetben busszal es nem autoval. A munkajara meg a csaladjara is kihat az ivas. Ahogy kevesebbet iszik, egyre durvabbak a tunetek.
A baj, hogy a 2 kategoria egy kalap ala van veve, aminek a vege, hogy akinek a fuggosege még nem hat ki masokra, az csak legyint egyet.
Egyik szomszedom egy 70+ os neni, 1.5-2 liter palinkat meg 2-3 liter bort minden heten egyedul megivott. Par eve eltort a keze, majd 4-5 napig nem ivott semmit, a szobajabol se jott ki, ugy nezett ki, mint aki a halalan van. Hamar rajott, hogy nem ennyi idosen fog leszokni; azota a borbol egy kicsit visszavett, de semmi baja nincs.
Uncsim viragokat termeszt es ad el nehany ezres mennyisegben. Az egyik munkasa/rokona olyan, hogy nehany alkalommal bekattan nala valami, 1-2 hetig a vilag osszes alkoholat is megissza, beviszik elvonora, majd fel evig nem iszik semmit.
A kezdo alkoholista: talan leginkabb ezen is megy a vita, aki normalisan jar dolgozni, de estenkent rendszeresen kibontja azt az 1-2 doboz sort. Nem kiabal a csaladdal, nem lesz tole agressziv, viszont ha valaki azt mondja neki, hogy ma inkabb ne igyal, azonnal jon a mar ezt se engedhetem meg magamnak valasz. Vagy 1-2 nap elvonas utan amit Remy is mond a kavenal, hianyzik neki, mar nem erzi ugy magat, akar frusztralt. Ide sorolnam azt is, aki hetvegen rendszeresen jol bebaszik. (attol meg nem kell kotelezoen a sajat hanyasaban fetrengjen)
Az alkoholistat arra mondanam, aki mar nem tudja kontrollalni se a gyakorisagot, se a mennyiseget. Eleve feldecissel inditja a napot, majd elmegy dolgozni, jobb esetben busszal es nem autoval. A munkajara meg a csaladjara is kihat az ivas. Ahogy kevesebbet iszik, egyre durvabbak a tunetek.
A baj, hogy a 2 kategoria egy kalap ala van veve, aminek a vege, hogy akinek a fuggosege még nem hat ki masokra, az csak legyint egyet.
Egyik szomszedom egy 70+ os neni, 1.5-2 liter palinkat meg 2-3 liter bort minden heten egyedul megivott. Par eve eltort a keze, majd 4-5 napig nem ivott semmit, a szobajabol se jott ki, ugy nezett ki, mint aki a halalan van. Hamar rajott, hogy nem ennyi idosen fog leszokni; azota a borbol egy kicsit visszavett, de semmi baja nincs.
Uncsim viragokat termeszt es ad el nehany ezres mennyisegben. Az egyik munkasa/rokona olyan, hogy nehany alkalommal bekattan nala valami, 1-2 hetig a vilag osszes alkoholat is megissza, beviszik elvonora, majd fel evig nem iszik semmit.
- 'shutterisland
nalam is ez van, 15-20 eves korom kozott minden hetvegen ment a pialas, most meg ha evente 3x berugok akkor el kell teljen koztuk 4 honap meg kiheverem.
de sokszor ugye 1-2 honapig egy sort sem iszom meg, aztan ha lehuzok 2-ot mar fejbevag.
de sokszor ugye 1-2 honapig egy sort sem iszom meg, aztan ha lehuzok 2-ot mar fejbevag.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ismerős. főleg ez az 1x iszunk egy évben, de akkor 2 napig off.sanko. írta: hát egyetem alatt (4-5 év), majdnem mindennap ittunk, ennek 6-7 éve. Azóta meg nagyon-nagyon alkalmanként, évente 1 vagy 2 alkalommal iszom alkoholt. Legutóbb egy tejfakasztón, pálinka+sör+pezsgő kombó. na, egy jó időre ismét elvette a kedvemet az alkoholtól ez.![]()
![]()
![]()
![]()
én full alkoholista voltam az egyetemen. nem volt olyan hét, hogy ne bsszk szét magunkat 2x-3x. voltak nagyon bizar és ijesztő pillanatok. Higuaín kapufája után 1 üveg vodka csúszott le húzóra.
azóta se csúszik a szesz. az elmúlt években odajutottam, hogy max. meggyes soproni, citromos csíki bőven elég volt. most meg full alkohol stop van.
nálunk Székelyföldön meredek ez az alkoholista fogalom. mert a népesség 75%-a annak vehető, ha a napi 1 pohár pálinka/1 pohár bor/1 üveg sör fogyasztás annak minősül.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
hát egyetem alatt (4-5 év), majdnem mindennap ittunk, ennek 6-7 éve. Azóta meg nagyon-nagyon alkalmanként, évente 1 vagy 2 alkalommal iszom alkoholt. Legutóbb egy tejfakasztón, pálinka+sör+pezsgő kombó. na, egy jó időre ismét elvette a kedvemet az alkoholtól ez.
- Remy
- Kapcsolat:
Lecsúszik 1-2 kávé / nap? Érzed, hogy kell, mert anélkül nem teljes a nap? Akkor már függő vagy. 2 kávénál többet nagyon ritkán iszok meg egy nap, de tudom, hogy bármi van, egy kávé minimum kell / nap.
Ugyanez a sörnél is. Lehet az napi 1 sör, este meccsnél, vagy filmnél. Ha lényegében kötelező jelleggel lecsúszik RENDSZERESEN, akkor lehet már mondani, hogy alkoholista, szerintem.
Persze ez egy darab szó, és a nagy többség, ha meghallja, hogy alkoholista, akkor a fekve hányást társítja mellé. Holott nem, csak alkohol függő.
Ugyanez a sörnél is. Lehet az napi 1 sör, este meccsnél, vagy filmnél. Ha lényegében kötelező jelleggel lecsúszik RENDSZERESEN, akkor lehet már mondani, hogy alkoholista, szerintem.
Persze ez egy darab szó, és a nagy többség, ha meghallja, hogy alkoholista, akkor a fekve hányást társítja mellé. Holott nem, csak alkohol függő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
igen, az egyetem után az életbe visszaszokók általában ilyenek'shutterisland írta:en ugy vettem eszre, hogy van egy eleg szeles reteg, akik pl majd' minden pentek-szombat lereszegednek, de mondjuk het kozben alig vagy egyaltalan nem nyulnak piahoz.alexoxladjackoxi írta: Természetesen nem csak fekvehányósra való ivászat létezik a buliban, de shutter ha nem is konkrétan erre, de már egy bőven részeges állapotra célzott, ha jól értettem. Akkor nyilván nem is lenne miről beszélni, ha az a havi 5 alkalom ugyanúgy 2-3 sört jelentene, mint a napi szinten ivó esetében.
- 'shutterisland
en ugy vettem eszre, hogy van egy eleg szeles reteg, akik pl majd' minden pentek-szombat lereszegednek, de mondjuk het kozben alig vagy egyaltalan nem nyulnak piahoz.alexoxladjackoxi írta: Természetesen nem csak fekvehányósra való ivászat létezik a buliban, de shutter ha nem is konkrétan erre, de már egy bőven részeges állapotra célzott, ha jól értettem. Akkor nyilván nem is lenne miről beszélni, ha az a havi 5 alkalom ugyanúgy 2-3 sört jelentene, mint a napi szinten ivó esetében.
mondjuk az ittassagnak sok fajtaja es fokozata van, illetve mindenki mashogy eli meg az adott szintet.
van aki mar 4 sortol ki akarja pakolni a kocsmat, van, aki 12 utan is stabil es alig latszik rajta.
nyilvan igy is szet lehetne bontani, de en altalanossagban ertettem.