Örültem a hozzászólásodnak!istimester írta: Ez a cigi-téma tipikusan az, amit hasznos megtárgyalni.

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 5., szerda 21:32
Örültem a hozzászólásodnak!istimester írta: Ez a cigi-téma tipikusan az, amit hasznos megtárgyalni.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. február 5., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 5., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 5., szerda 20:07
NKS - Presszó mint száz'shutterisland írta:ha mar itt tartunk, nalatok mi az alkoholista definicioja ?Egyáltalán nem mindegy, hogy valaki megiszik 2-3 sört (minden nap már ez sem ajánlott persze), vagy töményezik és kiüti magát.
az, aki folyamatosan fogyaszt kevesebb alkoholt (pl havi 25/30 nap megvan a 2-3 sor) de nem reszegedik le vagy az, aki nem fogyaszt napi szinten, de mondjuk havonta 5+ alkalommal elrugja a pettyest ?
pont ezt vitattam meg valamelyik nap egy ismerosommel, aki az elso kategoriaba tartozik.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. február 5., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: géza » 2020. február 5., szerda 19:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. február 5., szerda 19:14
'shutterisland írta:
ha mar itt tartunk, nalatok mi az alkoholista definicioja ?
az, aki folyamatosan fogyaszt kevesebb alkoholt (pl havi 25/30 nap megvan a 2-3 sor) de nem reszegedik le vagy az, aki nem fogyaszt napi szinten, de mondjuk havonta 5+ alkalommal elrugja a pettyest ?
pont ezt vitattam meg valamelyik nap egy ismerosommel, aki az elso kategoriaba tartozik.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. február 5., szerda 19:00
ha mar itt tartunk, nalatok mi az alkoholista definicioja ?Egyáltalán nem mindegy, hogy valaki megiszik 2-3 sört (minden nap már ez sem ajánlott persze), vagy töményezik és kiüti magát.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. február 5., szerda 18:36
Jó, csak alkohol alkohol között is van különbség. A fű témához szerencsére nem tudok hozzászólni, de ez hogy alkohol nagyon tág kifejezés. Egyáltalán nem mindegy, hogy valaki megiszik 2-3 sört (minden nap már ez sem ajánlott persze), vagy töményezik és kiüti magát.BlancoMark írta: Az alkohol lobby sokkal nagyobb probléma mint a fű bármilyen nemű promotálása. Az előbbi a harmadik legaddiktívabb anyag a világon, valamint a szociális környezetre való hatása a heroinéval vetekszik. De sajnos a világ fordítva van beprogramozva a fű-alkohol összevetésben.
(Tudom, konkrétan nem erről volt szó, csak kiegészítésnek szántam géza hsz-éhez.)
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 5., szerda 18:15
Én 10 évig szívtam, és lassan 3 éve lesz hogy abbahagytam, és hasonló jókat tudok elmondani a dologról. Sokkal jobb a közérzetem, nem cigi ízű a pofám, a ruháim se büdösek stb. Én is egyik napról a másikra hagytam abba, sztem ezt máshogy nem lehet. Korábban is voltak próbálkozások, a leghosszabb idő az fél év volt, aztán sajnos elszívtam egy szálat és szép lassan visszaestem. Azóta tudom, hogy nem szabad rágyújtanom, mert szinte biztos, hogy visszaszoknék.géza írta: 8 ev utan raktam le a cigit immaron mar egy bo fel eve, es eletem legjobb dontese volt. Ami meglepett, hogy az izeket mennyivel jobban erzem igy nikotin nelkul. En is egyik naprol a masikra tettem le, az elso het pokol volt, izzadtam rendesen, nekem a sok viz es repaeves segitett. Az egyetlen hatrany ami sokaknak elojott a leszokas utan, hogy egy laza 8 kilo ramjott.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. február 5., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 5., szerda 17:49
Nem ugyanarról beszélünk.géza írta: 8 ev utan raktam le a cigit immaron mar egy bo fel eve, es eletem legjobb dontese volt. Ami meglepett, hogy az izeket mennyivel jobban erzem igy nikotin nelkul. En is egyik naprol a masikra tettem le, az elso het pokol volt, izzadtam rendesen, nekem a sok viz es repaeves segitett. Az egyetlen hatrany ami sokaknak elojott a leszokas utan, hogy egy laza 8 kilo ramjott.![]()
Sokan probaljak beallitani a fuvet kapudrognak, de egyaltalan nem az. Aki ki akar probalni mas dolgokat, az nem azert probalja ki oket, mert fuvezett, hanem azert fuvezett, mert mindent is akar szedni. Nem egy ismerosom van aki hetente egyszer-ketszer eltol egy fuves cinyat, kozben meg teljesen rendben van az eletuk, jo csaladapak, csaladanyak. Btw. az en szamomra is sokkal hivogatobb tud lenni egy osszejovetel ami a chillelesrol szol, mintsem az ivaszatrol.Realista24 írta: Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
HozzászólásSzerző: géza » 2020. február 5., szerda 17:45
Sokan probaljak beallitani a fuvet kapudrognak, de egyaltalan nem az. Aki ki akar probalni mas dolgokat, az nem azert probalja ki oket, mert fuvezett, hanem azert fuvezett, mert mindent is akar szedni. Nem egy ismerosom van aki hetente egyszer-ketszer eltol egy fuves cinyat, kozben meg teljesen rendben van az eletuk, jo csaladapak, csaladanyak. Btw. az en szamomra is sokkal hivogatobb tud lenni egy osszejovetel ami a chillelesrol szol, mintsem az ivaszatrol.Realista24 írta: Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. február 5., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. február 5., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2020. február 5., szerda 15:37
Tapasztalat nélkül okoskodom, de különböző anyagokat nem kezelnék egy kalap alatt. Tudtommal semmilyen kutatás nem mutatta ki, hogy az egyik a másikhoz vezet, nem mindenki hasonló szándékkal nyúl egyes szerekhez. Abban egyet értek, hogy bármilyen függőséget okozó dologhoz úgy áll az ember, hogy "bármikor le tudok állni, én kontrollálom", aztán egyik pillanatról a másikra észre sem veszi magát, és máris függő lett.Realista24 írta: Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 5., szerda 15:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 5., szerda 13:16
Huhh, ezt a remek kérdést nem is láttamistimester írta:Ez a cigi-téma tipikusan az, amit hasznos megtárgyalni.Babinho írta: Napok kérdése és eljutunk a körömrágásig meg a fanszőr trendekig
Akkor kikapcsolom az internetet![]()
Adok egy jó okot: A polónium 210-es izotópja.alexoxladjackoxi írta: Ha nagyon akarnám, el tudnám hagyni ezt a keveset is, de mikor cigizzen az ember, ha nem 20 évesen? Úgy értve, hogy persze ez nem egy jó dolog, de ha jól esik és tudok uralkodni magamon, miért vonjam meg mondjuk egy haverokkal történő kocsmázás során azt a néhány szálat?
HozzászólásSzerző: istimester » 2020. február 5., szerda 13:13
Ez a cigi-téma tipikusan az, amit hasznos megtárgyalni.Babinho írta: Napok kérdése és eljutunk a körömrágásig meg a fanszőr trendekig
Akkor kikapcsolom az internetet![]()
Adok egy jó okot: A polónium 210-es izotópja.alexoxladjackoxi írta: Ha nagyon akarnám, el tudnám hagyni ezt a keveset is, de mikor cigizzen az ember, ha nem 20 évesen? Úgy értve, hogy persze ez nem egy jó dolog, de ha jól esik és tudok uralkodni magamon, miért vonjam meg mondjuk egy haverokkal történő kocsmázás során azt a néhány szálat?
HozzászólásSzerző: flori » 2020. február 3., hétfő 22:06
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem