Majd lesz Griezmann meg Dembele játszható karakter a Fortnite-baSüti írta: Nincs Vinisöszük FIFA borítóra.![]()

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 5., szerda 13:51
Majd lesz Griezmann meg Dembele játszható karakter a Fortnite-baSüti írta: Nincs Vinisöszük FIFA borítóra.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. február 5., szerda 13:48
Állítólag. Én az ő pénzügyi beszámolóiknak meg tranzakcióiknak a felét se hiszem el. Ráadásul náluk Messi nélkül a marketing is halott lesz.wZoLee7 írta:
Azt mondjuk ketlem, penzuk az van
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 5., szerda 13:32
Azt mondjuk ketlem, penzuk az vanSüti írta: Milan 2.0 lesz ez Messi után.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. február 5., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 5., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 5., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 5., szerda 12:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 5., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 5., szerda 12:30
Ezért írtam, hogy ez már csak a végkifejlet szerintem, hogy ne érjen senkit váratlanul, hogy el lett küldve.rolandantal írta: Szerintem meg nem épp olyan kézenfekvő és kikövetkeztethető a történet, ahogyan azt mi itt, a sajtóból és instagram sztorikból látjuk.
Több szálon, és több szemszögből kell vizsgálni a helyzetet.
A vezetőség borzalmas, nem megfelelően kezelis a kialakult helyzeteket, rossz döntéseket hoznak (igazolások, tárgyalások, stb) - sokszor az az érzésem van - ahogyan csababarca is írta, hogy ezek szándékosan járatják és barmolják szét a klubot.
Abban is van valami, hogy Messi akarata és véleménye valamilyen szinten figyelembe van véve, sőt. Viszont Abidal nyilatkozata közel sem volt rendben, (még akkor is ha igaza van) - ha gondok vannak, azokat nem kifelé kommunikálva kell megoldani. (gondolok itt sajtó, social media, stb.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 5., szerda 12:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 5., szerda 12:22
Azt tudod, hogy Messi az egyik (valószínű, látva a teljesítményét), akire ez a nyilatkozat szól, ezért is röppentek fel a hírek, hogy akár távozhat is.Fenoo írta:Realista24 írta:
Te elhiszed, hogy nem mondta az arcukba? Én nem.
Abidal simán elmondta ezt mindenkinek, vezetőség, csk-k, stb., majd mondták neki, hogy köszi, ennyi volt, és megcsinálták ezt a showműsort.
Akkor sem ez a módja szerintem. El kell adni azokat a játékosokat akik figyelmeztetés után sem változtatnak de ezt például már ott elbaszták, hogy Messire írták a fél klubbot. Én ebből a szempontól is becsülöm Perezt, hogy CR-el szemben is húzott egy határt.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. február 5., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 5., szerda 11:53
Realista24 írta:Te elhiszed, hogy nem mondta az arcukba? Én nem.Fenoo írta:
Itt pont az a baj hogy nem a pofájába hanem a sajtóba mondta. Szerintem se szerencsés ha egy sportigazgató a sajtóban üzenget a csapatnak, az ilyet hàzon belül kell megbeszélni. Bár a barcánál lehet akkor is repülne Abidal.
Abidal simán elmondta ezt mindenkinek, vezetőség, csk-k, stb., majd mondták neki, hogy köszi, ennyi volt, és megcsinálták ezt a showműsort.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 5., szerda 11:43
Te elhiszed, hogy nem mondta az arcukba? Én nem.Fenoo írta:Realista24 írta:
Ja, igaza van, mert náluk Messi>Barca.
Alkalmazott![]()
Sportigazgató baszod, nem a szertáros, bytheway Messi is alkalmazott. Egy sportigazgató nem fogalmazhat meg kritikát? Hülye vagyok, ahol Messi van, ott nem.
Nem az első és nem az utolsó, akit Messi elintéz, csak mert a pofájába vágják az igazat.
Itt pont az a baj hogy nem a pofájába hanem a sajtóba mondta. Szerintem se szerencsés ha egy sportigazgató a sajtóban üzenget a csapatnak, az ilyet hàzon belül kell megbeszélni. Bár a barcánál lehet akkor is repülne Abidal.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 5., szerda 11:31
Realista24 írta:Ja, igaza van, mert náluk Messi>Barca.h3x0r írta:
Igaza van Messinek, csk-kent alljon is ki az oltozo mellett, nehogy mar a klub egyik alkalmazottja a sajtoban elkezdje magyarazni a sajat bizonyitvanyat es betamadja a jatekosokat. (meg ha egyebkent igaza is van)
Alkalmazott![]()
Sportigazgató baszod, nem a szertáros, bytheway Messi is alkalmazott. Egy sportigazgató nem fogalmazhat meg kritikát? Hülye vagyok, ahol Messi van, ott nem.
Nem az első és nem az utolsó, akit Messi elintéz, csak mert a pofájába vágják az igazat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 5., szerda 11:14
Ja, igaza van, mert náluk Messi>Barca.h3x0r írta:Igaza van Messinek, csk-kent alljon is ki az oltozo mellett, nehogy mar a klub egyik alkalmazottja a sajtoban elkezdje magyarazni a sajat bizonyitvanyat es betamadja a jatekosokat. (meg ha egyebkent igaza is van)Realista24 írta: Abidal azt mondta hogy pár jatekos nem dolgozik rendesen.
Messi visszairt hogy vagy írjon neveket vagy fogja be, amúgy meg igazolni kellett volna támadót szóval törődjön a saját dolgaval.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. február 5., szerda 10:45
Igaza van Messinek, csk-kent alljon is ki az oltozo mellett, nehogy mar a klub egyik alkalmazottja a sajtoban elkezdje magyarazni a sajat bizonyitvanyat es betamadja a jatekosokat. (meg ha egyebkent igaza is van)Realista24 írta: Abidal azt mondta hogy pár jatekos nem dolgozik rendesen.
Messi visszairt hogy vagy írjon neveket vagy fogja be, amúgy meg igazolni kellett volna támadót szóval törődjön a saját dolgaval.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 5., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. február 5., szerda 10:35
kellett egy bűnbak leplezni a saját alkalmatlanságukat.Csabi írta: a rac1 szerint ma menesztik abidalt.
piff. ez gyors volt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. február 5., szerda 10:13
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem