8 ev utan raktam le a cigit immaron mar egy bo fel eve, es eletem legjobb dontese volt. Ami meglepett, hogy az izeket mennyivel jobban erzem igy nikotin nelkul. En is egyik naprol a masikra tettem le, az elso het pokol volt, izzadtam rendesen, nekem a sok viz es repaeves segitett. Az egyetlen hatrany ami sokaknak elojott a leszokas utan, hogy egy laza 8 kilo ramjott.
Realista24 írta:
Hát, a drogos is így kezdi a fűvel, majd rájön, hogy kólázni sem rossz, havi egyszer, aztán kéthetente, mert tud uralkodni magán, aztán észre sem veszi, hogy kialakult a függőség.
Sokan probaljak beallitani a fuvet kapudrognak, de egyaltalan nem az. Aki ki akar probalni mas dolgokat, az nem azert probalja ki oket, mert fuvezett, hanem azert fuvezett, mert mindent is akar szedni. Nem egy ismerosom van aki hetente egyszer-ketszer eltol egy fuves cinyat, kozben meg teljesen rendben van az eletuk, jo csaladapak, csaladanyak. Btw. az en szamomra is sokkal hivogatobb tud lenni egy osszejovetel ami a chillelesrol szol, mintsem az ivaszatrol.