Ansu Fati(€0) in the league this season: 4 goals
Hypevonat elindult, nincs megállás

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 3., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 3., hétfő 9:55
El Sie7e írta:A 2. Golhoz mondjuk nem kis szerencse kellett, ilyet Vini is lohetett volna a hetvegren csak akkor egy bizonyos Jan Oblak allt a kapubanDinhoL írta:
Nem innék rá mérget, hogy Vini 2/2-t belő azokból..![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. február 3., hétfő 9:28
A 2. Golhoz mondjuk nem kis szerencse kellett, ilyet Vini is lohetett volna a hetvegren csak akkor egy bizonyos Jan Oblak allt a kapubanDinhoL írta:Nem innék rá mérget, hogy Vini 2/2-t belő azokból..flori írta: Szinte már zseniális, ahogy Messi nem passzol soha Griezmannak.Lassan kezdeni kell majd ezzel valamit, mert kisebb feszkót szülhet majd. Messi első gólpassza?
Ansu Fati meg semmivel nem jobb, mint Vini vagy Rodrygo, sőt..
![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. február 3., hétfő 9:22
Nem innék rá mérget, hogy Vini 2/2-t belő azokból..flori írta: Szinte már zseniális, ahogy Messi nem passzol soha Griezmannak.Lassan kezdeni kell majd ezzel valamit, mert kisebb feszkót szülhet majd. Messi első gólpassza?
Ansu Fati meg semmivel nem jobb, mint Vini vagy Rodrygo, sőt..
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. február 3., hétfő 8:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. február 2., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: flori » 2020. február 2., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 15:38
Igen, csak a poszt telìtettsègèből adòdòan gondoltam tùl.Realista24 írta:Ha mi is megveszünk valakit, alapból megy rá egy horror kivásárlási ár. Természetes szokás.I am GC írta:
Nekem logikusnak tűnik, de gyanùs akkor, hogy tùlgondolom ès pròbàlom belemagyaràzni a csùnya rossz gonosz Barcà-t![]()
Az meg hogy oda igazolnak, ahonnan eladtak vagy kölcsön, abban sincs semmi különös.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 1., szombat 15:11
Ha mi is megveszünk valakit, alapból megy rá egy horror kivásárlási ár. Természetes szokás.I am GC írta:Nekem logikusnak tűnik, de gyanùs akkor, hogy tùlgondolom ès pròbàlom belemagyaràzni a csùnya rossz gonosz Barcà-tRealista24 írta:
Én is próbáltam valamit keresni benne, de nem találtam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 1., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 15:00
Nekem logikusnak tűnik, de gyanùs akkor, hogy tùlgondolom ès pròbàlom belemagyaràzni a csùnya rossz gonosz Barcà-tRealista24 írta:Én is próbáltam valamit keresni benne, de nem találtamFenoo írta:
Ebben a levezetésben semmi logika nincs szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. február 1., szombat 14:57
A penzmosas akkor volt, amikor 2017-ben megvettek Paulinhot 40 millioert Kinabol, 2018-ban kolcsonadtak ugyanoda, ahonnan jott, majd a kinaiak 1 szezon utan kotelezoen meg kellett vegyek 50 millioert.I am GC írta: Hívhatjuk okos üzleti döntésnek is, vagy pénzmosásnak, nekem aztán mindegy![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 1., szombat 14:47
Én is próbáltam valamit keresni benne, de nem találtamFenoo írta:I am GC írta:
A gyereknek jobb szélső támadó a posztja(Legalábbis a jobb szélen volt a legeffektívebb-statok alapján- a mostani csapatában), ahol a legjobban áll a Barcelona jelen állás szerint.
Egész véletlenül pont egy nap eltéréssel, vagy talán ugyanazon a napon, a Barca B-ből kb. 9 millióért átigazolt a Braga-ba Abel Ruiz.
A Barca megvásárolta kb. 31 milláért Trincao-t, aztán felemelték a kivásárlási árát 500 millára, holott ahogy most állnak szerintem egy percet sem fog játszani.
Ez most vagy előre vetíti azt, hogy Dembelé a nyáron lelép(bár még akkor is ott van Messi, valamint a Ansi"Messi"Fatu), vagy azzal számolnak, hogy nyáron továbbadják jóval nagyobb összegért, mint amennyibe került.
Hívhatjuk okos üzleti döntésnek is, vagy pénzmosásnak, nekem aztán mindegy![]()
![]()
Ebben a levezetésben semmi logika nincs szerintem.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 1., szombat 14:33
I am GC írta:A gyereknek jobb szélső támadó a posztja(Legalábbis a jobb szélen volt a legeffektívebb-statok alapján- a mostani csapatában), ahol a legjobban áll a Barcelona jelen állás szerint.Fenoo írta:
Hogy lenne már több pénzük ha többet költenek mint amennyiért eladnak? Meg ebben a formában hogy jön ide a pénzmosás?
Egész véletlenül pont egy nap eltéréssel, vagy talán ugyanazon a napon, a Barca B-ből kb. 9 millióért átigazolt a Braga-ba Abel Ruiz.
A Barca megvásárolta kb. 31 milláért Trincao-t, aztán felemelték a kivásárlási árát 500 millára, holott ahogy most állnak szerintem egy percet sem fog játszani.
Ez most vagy előre vetíti azt, hogy Dembelé a nyáron lelép(bár még akkor is ott van Messi, valamint a Ansi"Messi"Fatu), vagy azzal számolnak, hogy nyáron továbbadják jóval nagyobb összegért, mint amennyibe került.
Hívhatjuk okos üzleti döntésnek is, vagy pénzmosásnak, nekem aztán mindegy![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 1., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 14:08
A gyereknek jobb szélső támadó a posztja(Legalábbis a jobb szélen volt a legeffektívebb-statok alapján- a mostani csapatában), ahol a legjobban áll a Barcelona jelen állás szerint.Fenoo írta:I am GC írta: Ez a portugàl fiùcska szerintem csak pènzmosàs, semmi több. Eladtàk a Roma-nak azt a sajàt nevelèsű Carles Perez-t, aki semmivel sem rosszabb jàtèkos, aztàn megvettèk nyàrtòl az ùj portugàl Ronaldo-t.
Most vagy ennyire balfaszok dolgoznak az igazolàsokon a szomszèdban, vagy Barto mossa a pènzt, hogy legyen Neymar-ra![]()
Hogy lenne már több pénzük ha többet költenek mint amennyiért eladnak? Meg ebben a formában hogy jön ide a pénzmosás?
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 1., szombat 14:06
Én úgy tudom, hogy Barto eléggé elzárta a csapot.Csabi írta: a barsza rajongók elmagyarázhatnák, hogy a LaMasiaAJövő klubjukban hogy létezik az, hogy most már nem csak sztárokat vesznek csilliórt pénzért, hanem noname tehetségeket brazíliából/portugáliából is?
a lamasziát felszámolták? hazaküldték? vagy csak rájöttek, amit a világon mindenki tudott a barszafanokon kívül?
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 1., szombat 13:19
I am GC írta: Ez a portugàl fiùcska szerintem csak pènzmosàs, semmi több. Eladtàk a Roma-nak azt a sajàt nevelèsű Carles Perez-t, aki semmivel sem rosszabb jàtèkos, aztàn megvettèk nyàrtòl az ùj portugàl Ronaldo-t.
Most vagy ennyire balfaszok dolgoznak az igazolàsokon a szomszèdban, vagy Barto mossa a pènzt, hogy legyen Neymar-ra![]()
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2020. február 1., szombat 13:15
Hatalmas az összhang,ténylegIn his interview with Sport, Setién admits he decided to get rid of Carles Pérez because he was told by the board that they were gonna sign a forward. No forward has been incorporated to the squad.
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 12:54
Ez a portugàl fiùcska szerintem csak pènzmosàs, semmi több. Eladtàk a Roma-nak azt a sajàt nevelèsű Carles Perez-t, aki semmivel sem rosszabb jàtèkos, aztàn megvettèk nyàrtòl az ùj portugàl Ronaldo-t.Csabi írta: a barsza rajongók elmagyarázhatnák, hogy a LaMasiaAJövő klubjukban hogy létezik az, hogy most már nem csak sztárokat vesznek csilliórt pénzért, hanem noname tehetségeket brazíliából/portugáliából is?
a lamasziát felszámolták? hazaküldték? vagy csak rájöttek, amit a világon mindenki tudott a barszafanokon kívül?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem