Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 3., hétfő 10:43

Hazard+Jovic+Rodrygo(€223) in the league this season: 4 goals

Ansu Fati(€0) in the league this season: 4 goals

Hypevonat elindult, nincs megállás :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 3., hétfő 9:55

El Sie7e írta:
DinhoL írta:

Nem innék rá mérget, hogy Vini 2/2-t belő azokból.. :mrgreen:
A 2. Golhoz mondjuk nem kis szerencse kellett, ilyet Vini is lohetett volna a hetvegren csak akkor egy bizonyos Jan Oblak allt a kapuban

Maradjunk annyiban, hogy ahhoz képest, hogy októberben töltötte a 17. életévét, ígéretesen néz ki az, amit eddig láthattunk tőle. De ez semmit sem jelent, tök felesleges messzemenő következtetéseket levonni vagy hasonlitgatni Vinicius / Rodrygo pároshoz. Örülök, hogy lehetőséget adnak neki, de a feltételezhető tehetsége mellett nagyon sokat kell még dolgoznia, fejlődnie, hogy az 'új Messi'-ként említsük meg.

A statisztikája (19 meccs / 5 gól / 1 gólpassz) sem rossz, de ha két év múlva is a Barcában fog játszani, és rendre jól fog teljesíteni, sőt ennél jobban, akkor vissza térhetünk a témára..

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. február 3., hétfő 9:28

DinhoL írta:
flori írta: Szinte már zseniális, ahogy Messi nem passzol soha Griezmannak. :lol: Lassan kezdeni kell majd ezzel valamit, mert kisebb feszkót szülhet majd. Messi első gólpassza? :ozil: Ansu Fati meg semmivel nem jobb, mint Vini vagy Rodrygo, sőt..
A 2. Golhoz mondjuk nem kis szerencse kellett, ilyet Vini is lohetett volna a hetvegren csak akkor egy bizonyos Jan Oblak allt a kapuban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. február 3., hétfő 9:22

flori írta: Szinte már zseniális, ahogy Messi nem passzol soha Griezmannak. :lol: Lassan kezdeni kell majd ezzel valamit, mert kisebb feszkót szülhet majd. Messi első gólpassza? :ozil: Ansu Fati meg semmivel nem jobb, mint Vini vagy Rodrygo, sőt..
Som i Serem!
6oat

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. február 3., hétfő 8:23

tipik Setien meccs. tetszik a Barca védelem és csapat védekezés.

Messi 1. gólpassza meg hatalmas volt. megint csak ő jelentette a különbséget.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. február 2., vasárnap 23:24

jön majd egy mini-izzasztó setiennek msot. idegenben bilbao, idegenben betis, otthon a 3. getafe.

egyelőre tetszik amit látok. :lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. február 2., vasárnap 23:13

Szinte már zseniális, ahogy Messi nem passzol soha Griezmannak. :lol: Lassan kezdeni kell majd ezzel valamit, mert kisebb feszkót szülhet majd. Messi első gólpassza? :ozil: Ansu Fati meg semmivel nem jobb, mint Vini vagy Rodrygo, sőt..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

I am GC
Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 15:38

Realista24 írta:
I am GC írta:
Nekem logikusnak tűnik, de gyanùs akkor, hogy tùlgondolom ès pròbàlom belemagyaràzni a csùnya rossz gonosz Barcà-t :hmmm:
Ha mi is megveszünk valakit, alapból megy rá egy horror kivásárlási ár. Természetes szokás.

Az meg hogy oda igazolnak, ahonnan eladtak vagy kölcsön, abban sincs semmi különös.
Igen, csak a poszt telìtettsègèből adòdòan gondoltam tùl.
Bàr az igazat megvallva mi is csinàltunk hasonlò dolgokat..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 1., szombat 15:11

I am GC írta:
Realista24 írta:
Én is próbáltam valamit keresni benne, de nem találtam :kalapos:
Nekem logikusnak tűnik, de gyanùs akkor, hogy tùlgondolom ès pròbàlom belemagyaràzni a csùnya rossz gonosz Barcà-t :hmmm:
Ha mi is megveszünk valakit, alapból megy rá egy horror kivásárlási ár. Természetes szokás.

Az meg hogy oda igazolnak, ahonnan eladtak vagy kölcsön, abban sincs semmi különös.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 1., szombat 15:08

Azt ugye tudjátok, hogy csak a nyáron érkezik hozzájuk a portugál? Addig köliben marad. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

I am GC

HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 15:00

Realista24 írta:
Fenoo írta:

Ebben a levezetésben semmi logika nincs szerintem.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. február 1., szombat 14:57

I am GC írta: Hívhatjuk okos üzleti döntésnek is, vagy pénzmosásnak, nekem aztán mindegy :hmmm: :lol:
A penzmosas akkor volt, amikor 2017-ben megvettek Paulinhot 40 millioert Kinabol, 2018-ban kolcsonadtak ugyanoda, ahonnan jott, majd a kinaiak 1 szezon utan kotelezoen meg kellett vegyek 50 millioert.

Most csak annyirol van szo, hogy viszonylag olcson vettek egy fiatal tehetseget, aki vagy bevalik, vagy nem. Persze ha edzeseken se mutat semmit, akkor lehet, hogy nyaron azonnal tovabb is passzoljak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 1., szombat 14:47

Fenoo írta:
I am GC írta:
A gyereknek jobb szélső támadó a posztja(Legalábbis a jobb szélen volt a legeffektívebb-statok alapján- a mostani csapatában), ahol a legjobban áll a Barcelona jelen állás szerint.

Egész véletlenül pont egy nap eltéréssel, vagy talán ugyanazon a napon, a Barca B-ből kb. 9 millióért átigazolt a Braga-ba Abel Ruiz.
A Barca megvásárolta kb. 31 milláért Trincao-t, aztán felemelték a kivásárlási árát 500 millára, holott ahogy most állnak szerintem egy percet sem fog játszani.

Ez most vagy előre vetíti azt, hogy Dembelé a nyáron lelép(bár még akkor is ott van Messi, valamint a Ansi"Messi"Fatu), vagy azzal számolnak, hogy nyáron továbbadják jóval nagyobb összegért, mint amennyibe került.
Hívhatjuk okos üzleti döntésnek is, vagy pénzmosásnak, nekem aztán mindegy :hmmm: :lol:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 1., szombat 14:33

I am GC írta:
Fenoo írta:

Hogy lenne már több pénzük ha többet költenek mint amennyiért eladnak? Meg ebben a formában hogy jön ide a pénzmosás?
A gyereknek jobb szélső támadó a posztja(Legalábbis a jobb szélen volt a legeffektívebb-statok alapján- a mostani csapatában), ahol a legjobban áll a Barcelona jelen állás szerint.

Egész véletlenül pont egy nap eltéréssel, vagy talán ugyanazon a napon, a Barca B-ből kb. 9 millióért átigazolt a Braga-ba Abel Ruiz.
A Barca megvásárolta kb. 31 milláért Trincao-t, aztán felemelték a kivásárlási árát 500 millára, holott ahogy most állnak szerintem egy percet sem fog játszani.

Ez most vagy előre vetíti azt, hogy Dembelé a nyáron lelép(bár még akkor is ott van Messi, valamint a Ansi"Messi"Fatu), vagy azzal számolnak, hogy nyáron továbbadják jóval nagyobb összegért, mint amennyibe került.
Hívhatjuk okos üzleti döntésnek is, vagy pénzmosásnak, nekem aztán mindegy :hmmm: :lol:

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 1., szombat 14:30

Remélem nem lép le Dembele nyáron, mert valóban elvétve játszott, meg fegyelmezetlen a hülye - de ha belendül tartósan, akkor nagy erősítés lehet, hiszen még mindig csak 22 éves.

I am GC

HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 14:08

Fenoo írta:
I am GC írta: Ez a portugàl fiùcska szerintem csak pènzmosàs, semmi több. Eladtàk a Roma-nak azt a sajàt nevelèsű Carles Perez-t, aki semmivel sem rosszabb jàtèkos, aztàn megvettèk nyàrtòl az ùj portugàl Ronaldo-t.
Most vagy ennyire balfaszok dolgoznak az igazolàsokon a szomszèdban, vagy Barto mossa a pènzt, hogy legyen Neymar-ra :lol:

Hogy lenne már több pénzük ha többet költenek mint amennyiért eladnak? Meg ebben a formában hogy jön ide a pénzmosás?

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 1., szombat 14:06

Csabi írta: a barsza rajongók elmagyarázhatnák, hogy a LaMasiaAJövő klubjukban hogy létezik az, hogy most már nem csak sztárokat vesznek csilliórt pénzért, hanem noname tehetségeket brazíliából/portugáliából is?

a lamasziát felszámolták? hazaküldték? vagy csak rájöttek, amit a világon mindenki tudott a barszafanokon kívül?
Én úgy tudom, hogy Barto eléggé elzárta a csapot.
A noname tehetségek meg eddig is jövögettek, ez nem újkeletű. Csak ha valaki Európába lő egy szép gólt valami nemzetközi kupában vagy selejtezőben és még nincs 21 éves, akkor az már 60 millióról indul (nekünk legalábbis).
A brazil kölykök nincsenek ennyire felfújva. Talán nagyobb a kockázat, mintha Európából igazolnának, de szeretném azt gondolni, hogy a hivatásos játékosmegfigyelők egy kicsit azért értik a dolgukat.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 1., szombat 13:19

I am GC írta: Ez a portugàl fiùcska szerintem csak pènzmosàs, semmi több. Eladtàk a Roma-nak azt a sajàt nevelèsű Carles Perez-t, aki semmivel sem rosszabb jàtèkos, aztàn megvettèk nyàrtòl az ùj portugàl Ronaldo-t.
Most vagy ennyire balfaszok dolgoznak az igazolàsokon a szomszèdban, vagy Barto mossa a pènzt, hogy legyen Neymar-ra :lol:

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2020. február 1., szombat 13:15

In his interview with Sport, Setién admits he decided to get rid of Carles Pérez because he was told by the board that they were gonna sign a forward. No forward has been incorporated to the squad.
Hatalmas az összhang,tényleg :lol:

I am GC

HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. február 1., szombat 12:54

Csabi írta: a barsza rajongók elmagyarázhatnák, hogy a LaMasiaAJövő klubjukban hogy létezik az, hogy most már nem csak sztárokat vesznek csilliórt pénzért, hanem noname tehetségeket brazíliából/portugáliából is?

a lamasziát felszámolták? hazaküldték? vagy csak rájöttek, amit a világon mindenki tudott a barszafanokon kívül?
Ez a portugàl fiùcska szerintem csak pènzmosàs, semmi több. Eladtàk a Roma-nak azt a sajàt nevelèsű Carles Perez-t, aki semmivel sem rosszabb jàtèkos, aztàn megvettèk nyàrtòl az ùj portugàl Ronaldo-t.

Vissza: