kivitelezhető ez a dolog?

mert ugye telepítés megkezdése előtt azonnal hibaüzenetet kapok
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 15:15
HozzászólásSzerző: Laci » 2013. október 31., csütörtök 9:19
Programoztál már valaha, suliban vagy akárhol?Pipita írta:Meg akarok tanulni programozni.![]()
Melyik nyelvet lenne érdemes, és miért? Előnyök/hátrányok, bármi tanács esetleg?
JavaScript legalapabb alapjairól van már némi fogalmam, talán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 29., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 29., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 22:56
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 23., szerda 19:10
nekem nem menőzésből kellene.. inkább azért, h ez is ne ölje az idegeimet, h mikor kellene menjen akkor nem megy.Mindenesetre nekem hányingerem van ettől az iPhone felhajtástól, minden második majomnak - legyen az plasztik-celeb picsa vagy alfahím, újgazdag **** - iPhone 4 van a kezében, mindegyik ezzel menőzik, merthogy ájfón. És ráadásul egész nap azt a szar nyomkodják, instagram, facebook, twitter, viber meg faszom öcccse. Sajnos van 1-2 ilyen ismerősöm. Herótom van ettől. De mint telefon tényleg csúcsminőség.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 23., szerda 19:00
Ha te is be akarsz állni a sorba, akkor hajrá...fringsquad írta:egy iphone 4s-en gondolkozok
viszont nem tudom mennyire érné meg, azért akárhogy nézem nem egy olcsó telefon és ha jól vagyok informálódva akkor az alkalmazásokhoz, képekhez, zenékhez nem lehet ingyen hozzáférni, szóval azokat is meg kell vásárolni. javítsatok ki, ha tévedek.
és ha már jó drágán megveszem (mert szerintem igen is drága..) akkor remélem minőséget veszek ami 2-3 év után is jól funkciónál, és nem kell váltani. szóval szerintetek mennyire érdemes beruházni egyre?
jöhet akármilyen vélemény...
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 23., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 18., péntek 23:48
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 18., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. október 18., péntek 17:55
Pipita írta:Van olyan okostelefon, ami nem érintőképernyős?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 18., péntek 17:30
Nem to'm, én 9 hónapig tökéletesen elvoltam vele.30 GB baromi keves a Win7-esnek
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. október 15., kedd 8:09
Win7Ultimate+Minden felhasználói program(msoffice, chrome, firefox, nod32 stb.)+2 gigás hibernációs fájl+2gigás lapozófájl terpeszt a C meghajtómón és van még 4 GB szabadhelyem.h3x0r írta:Akkor te valamit nagyon tudhatsz
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 13., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 11., péntek 15:47
Akkor te valamit nagyon tudhatsz, mert szuleim gepere par oraja raktam fel es mar most 20 gigat foglal. Pedig csak par kisebb program van fent meg egy office, de mar most 20 giganal tartok :PSanti írta:Nekem 20 gigás partíción van a win7.h3x0r írta:30 GB baromi keves a Win7-esnek
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. október 11., péntek 8:01
Nekem 20 gigás partíción van a win7.h3x0r írta:30 GB baromi keves a Win7-esnek
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 11., péntek 2:55
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 11., péntek 1:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 11., péntek 1:13
Ha csak fekete-fehérben akarsz nyomtatni, akkor egyértelműen lézernyomtató, abban csak tonert kell cserélni, azt is kurva ritkán, kivéve ha ipari mennyiségben nyomtatsz.pheco írta:Kéne vennem egy nyomtatót, de viszont nem igazán értek hozzá. Melyik a jobb, a tintasugaras vagy a lézeres nyomtató? Árban max egy 20-ast áldoznék rá. Olyan kéne amiben nem szenvedés az utántöltés. Eddig egy Epson tintás nyomtatóm volt és ahogy kifogyott egy szín, már nem tudott nyomtatni, hiába akartam csak feketén...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 11., péntek 0:44
En is ugyan igy jartam Epson-al, kifogyott valamelyik szines patron es feketevel se tudtam nyomtatni, pedig elotte par hettel toltottem ujra. Meguntam, hogy egyfeszt csak a gond van vele es par havonta tolthetem ujra, ugyhogy vettem egy HP lezeres nyomtatom. Teljes mertekben megvagyok vele elegedve. Igaz hogy csak feketebe tudok vele nyomtatni, de a szinesre nagyon ritkan van szugsegem. Azert a par oldalert nem eri meg szines nyomtatot vegyek.Kéne vennem egy nyomtatót, de viszont nem igazán értek hozzá. Melyik a jobb, a tintasugaras vagy a lézeres nyomtató? Árban max egy 20-ast áldoznék rá. Olyan kéne amiben nem szenvedés az utántöltés. Eddig egy Epson tintás nyomtatóm volt és ahogy kifogyott egy szín, már nem tudott nyomtatni, hiába akartam csak feketén...
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem