Birom a sracot, remelem bevalik, bar ebbol a jelenlegi ertekelhetetlen csapatbol nem lesz nehez kitunnie.

HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. január 28., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 28., kedd 12:01
Es a Liverpool abbol a penzbol megvette Van Dijkot valamint Alissont, es egy kicsi meg maradt is nekik. Amennyire nem akartak eladni, visszagondolva annyira jol jartak az uzlettel. Coutinho nem allna meg a helyet a mai Liverpoolban.Anthony írta:A középszerűségben biztosan.Mickey írta:Liverpoolban jól elvoltak Coutinhoval. Nagyon is jól.
Aztán több mint 2-szeres árat lehúztak a barcáról érte, és azóta melyik csapat járt jobban?
Coutinho nem egy 160 milliós sztárgyerek, nem véletlen jönnek a hírek, hogy a Bayern sem akarja megtartani.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. január 28., kedd 11:55
Mickey írta: Coutinho nem egy 160 milliós sztárgyerek, nem véletlen jönnek a hírek, hogy a Bayern sem akarja megtartani.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 28., kedd 11:19
Kellettek az igazolások a Poolnak, egyértelmű hogy jól jött a kredit.Anthony írta:A középszerűségben biztosan.Mickey írta:Liverpoolban jól elvoltak Coutinhoval. Nagyon is jól.
Aztán több mint 2-szeres árat lehúztak a barcáról érte, és azóta melyik csapat járt jobban?
Coutinho nem egy 160 milliós sztárgyerek, nem véletlen jönnek a hírek, hogy a Bayern sem akarja megtartani.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. január 28., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. január 28., kedd 8:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 28., kedd 8:14
A középszerűségben biztosan.Mickey írta:Liverpoolban jól elvoltak Coutinhoval. Nagyon is jól.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 27., hétfő 23:57
Liverpoolban jól elvoltak Coutinhoval. Nagyon is jól._Bushido_ írta:Chelsea, Mourinho, 2004-2005. Hasonló.BlancoMark írta: Egészen elképesztő (eddig), nem tudom hogy fogunk-e még valaha hasonló teljesítményt látni a Topligákban.
És lehet azzal jönni, hogy gyenge a PL meg nem tudnak hozzájuk felnőni, de ehhez a szériához valami olyan szinten ott kell lenni mentálisan, hogy lefogadom más csapatoknak még akkor se menne ha végig harmadik ligás klubok ellen nyomnák.
Ez amit a Pool csinál, szerintem fejben a legbrutálisabb.
De a 2 évvel ezelőtti és tavalyi City és tavalyi Pool sorozatok is hasonlók.
Eladták a túlfújt Coutinhot, vettek helyette Allison-VanDijk párost és egyből milyen más lett minden... Klopp tökéletesen beilleszti a hiányposztokra az elemeket. Meg olyan cserejátékosaik vannak, akikre mindig lehet számítani, Realhoz is ilyen kéne (cserecsatár pl).
HozzászólásSzerző: flori » 2020. január 27., hétfő 23:48
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. január 24., péntek 16:38
Chelsea, Mourinho, 2004-2005. Hasonló.BlancoMark írta: Egészen elképesztő (eddig), nem tudom hogy fogunk-e még valaha hasonló teljesítményt látni a Topligákban.
És lehet azzal jönni, hogy gyenge a PL meg nem tudnak hozzájuk felnőni, de ehhez a szériához valami olyan szinten ott kell lenni mentálisan, hogy lefogadom más csapatoknak még akkor se menne ha végig harmadik ligás klubok ellen nyomnák.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. január 24., péntek 6:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. január 23., csütörtök 23:50
Korai még messze a vége. A barsza aranykupája is az utolsó előtti fordulókban úszott el.BlancoMark írta: Egészen elképesztő (eddig), nem tudom hogy fogunk-e még valaha hasonló teljesítményt látni a Topligákban.
Csak egyszer kell egy figyelmetlenség, aztán jön a piros-tizi kombó, vagy egy rossz helyezkedés szögletrúgásnál, de nem, semmi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 23., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: flori » 2020. január 23., csütörtök 23:15
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 23., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 23., csütörtök 22:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 23., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 23., csütörtök 10:44
Miért ne élné? Mióta átvette őket 6 meccsen 11 pontot szereztek, 3 győzelem, 2 x és egy vereség a City ellen. Ez annyira nem vállalhatatlan, amúgy meg arról nem hiszem, hogy ő tehet, ahogy a Newcastle ellen lexeltek az utolsó 2 percben.realistahuni írta:Teljes csőd a projektjük Pogba megvétele óta.'shutterisland írta: gondoltam benezek, biztos szivjak paran a mu veret, de mar fel sem kapja senki a fejet egy otthoni 0-2-re a burnley ellen![]()
Még Carlora leszek kiváncsi, hogy megéri a szezon végét az Evertonnal. Mondhatni Liverpool B csapata kiejtette az FA kupából, tegnapelőtt meg 2 perc alatt bukott egy 2-0-ás előnyt.
Mióta tőlünk eljött zuhanórepülésben van, bírózik, feszült. Nyugdíjba kéne mennie.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. január 23., csütörtök 9:52
Teljes csőd a projektjük Pogba megvétele óta.'shutterisland írta: gondoltam benezek, biztos szivjak paran a mu veret, de mar fel sem kapja senki a fejet egy otthoni 0-2-re a burnley ellen![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 23., csütörtök 9:45
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem