Megoldottam mert annyira jó vagyok.Realista24 írta: Ah, ezeket próbáltam. Rohadjon meg.
Köszi az erőfeszítéseket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 2., vasárnap 23:39
Megoldottam mert annyira jó vagyok.Realista24 írta: Ah, ezeket próbáltam. Rohadjon meg.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2020. február 2., vasárnap 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 31., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 31., péntek 21:44
PCrol nem leher valami huawei programmal? Lehet serult volt az sd kártya, esetleg felhőből visszaállítani?Realista24 írta:Factory után új eszközként állítottam be és utána akartam visszaalitani. Aztán azt írja sd üres de látom hogy ott az adat.Kerlon írta:
Factory után a frissítések visszamentek?
Összes app és adatot tartalmazó file.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 31., péntek 21:39
Factory után új eszközként állítottam be és utána akartam visszaalitani. Aztán azt írja sd üres de látom hogy ott az adat.Kerlon írta:Factory után a frissítések visszamentek?Realista24 írta:
Mentés sd kártya pipa.
Factory részét pipa.
Megyek visszaalitani és azt írja nincs miből.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 31., péntek 21:36
Factory után a frissítések visszamentek?Realista24 írta:Mentés sd kártya pipa.Kerlon írta:
Mentsd le gépre, ami fontos, aztán factory reset
Factory részét pipa.
Megyek visszaalitani és azt írja nincs miből.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 31., péntek 21:24
Mentés sd kártya pipa.Kerlon írta:Mentsd le gépre, ami fontos, aztán factory resetRealista24 írta: Huawei biztonsági mentés kész.
Mégsem tudja visszaalitani.
Mit tegyek mielőtt osszetorom. Ott vannak a fileok és adatok, de nem Olvassa be.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 31., péntek 21:17
Mentsd le gépre, ami fontos, aztán factory resetRealista24 írta: Huawei biztonsági mentés kész.
Mégsem tudja visszaalitani.
Mit tegyek mielőtt osszetorom. Ott vannak a fileok és adatok, de nem Olvassa be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 31., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Kera » 2020. január 29., szerda 19:46
Jé tényleglordgabi írta: Nekem sem most telefonon. Más böngésző és az applikáció sem nyitja meg. Úgyhogy nem nálad van a probléma.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. január 29., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: Kera » 2020. január 29., szerda 19:31
Köszönöm! Sikerült találnom egyet, már meg is jött, nagyon jó gép (legalábbis amire én használom)
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 27., hétfő 23:21
Csak vicceltem barátom!Kerlon írta:Magátol vette és pont wgy iphones panaszkodik ah akksira amikor folyamat akksi bajosak voltakSteve írta:
Kerlon rábeszélt a hülyeségeivel, hogy váltsál almáról erre ez lett a vége.![]()
![]()
Biztos, ami biztos vetess Kerlonnal kárpótlásul egy új telefont.![]()
![]()
Btw en nem brszelek ra senkit semmire, hasznalja mindenki azt amire ugy erzi szuksege van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 27., hétfő 22:00
Volt olyan, többször is. Nem az enyém amúgy. Nekem P10 van, patika.___Samy___ írta:En még azért megpróbálnám kikapcsolt állapotban feltölteni.Realista24 írta: Huawei p9.
Random kikapcsol, 90%rol, hatvanrol, stb. Minden előjel nélkül.
Ötlet? Szoftveres gond lehet?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. január 27., hétfő 21:39
En még azért megpróbálnám kikapcsolt állapotban feltölteni.Realista24 írta: Huawei p9.
Ötlet? Szoftveres gond lehet?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 27., hétfő 20:39
jó lesz az 21-24 fok között mint ideális hőfok. Mind más romlást hoz rájuk... Kedvencem amikor jön ez a telefon gyulladt ki, az a telefon gyulladt ki cikk és mutatják a videót, hogy nyáron a napon felejtették az autó műszerfalán.Marky írta: sajnos teljesen mindegy, milyen akksirol van szo, ezek 2 ev utan siman degradalodnak, ha nem vigyazol ra. az eghajlat ratesz egy lapattal erre, mert -10 es 40 kozott mozog a homerseklet, az akksinak pedig az idealis valahol a 15-24 kozott lehet.
az utangyartott akksi meg talan jobb is lehet, ha gyartasi idorol van informacio, mert azt se viselik jol, ha sokat allnak a raktarban.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. január 27., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 27., hétfő 20:14
Magátol vette és pont wgy iphones panaszkodik ah akksira amikor folyamat akksi bajosak voltakSteve írta:Kerlon rábeszélt a hülyeségeivel, hogy váltsál almáról erre ez lett a vége.Realista24 írta: Huawei p9.
Ötlet? Szoftveres gond lehet?![]()
![]()
Biztos, ami biztos vetess Kerlonnal kárpótlásul egy új telefont.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 27., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 27., hétfő 19:38
aksi. tuti. nekem is volt ilyen. csere megoldja természetesen, de vigyázz hogy minőségi (lehetőleg eredeti Huawei) aksit rakjanak bele.Realista24 írta:Azaz. Két év. Csere megoldja?P. Krisz írta: Tipp, 2 év körüli?
Akkor megdöglött az akksi. Én a Honor 8-mal jártam így. Ugyanaz az akksi van mindkettőben.
És ahogy olvasom, mások is így jártak.
Illetve ha utána töltőre rakom, akkor 90%on kapcsol be.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem