De szerencsére lehetne még sorolni. Akad pár minőségi Anime
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 2., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 2., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 27., hétfő 12:31
Ha angol nyelvre allitod, akkor megjelenik az osszes tartalom, amit a magyar piacra szannak. Ha atallitod magyarra, akkor csak azokat mutatja amikhez van magyar felirat/szinkron.géza írta: Ha atallitod a profilod mas nyelvure, akkor latod az adott regio tartalmat?![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. január 27., hétfő 12:28
Nem, csak ha magyar nyelven nézed nem jelenít meg minden olyan tartalmat amihez nincs szinkron vagy felirat. Ha jól tudom, de valami hasonlót olvastam anno.géza írta: Ha atallitod a profilod mas nyelvure, akkor latod az adott regio tartalmat?![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2020. január 27., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. január 27., hétfő 11:38
Nevermind, csak at kellett allitanom a profilom magyarrol angolra, hogy tobb tartalmat lathassak.Caraway írta: Valaki nem tudja az hogy lehet, hogy van netflix elofizetesem es bizonyos filmeket/sorozatokat megse talalok meg?
Most akartam megnezni a when they see us-t, illetve a black mirror: bandersnatch-ot, de egyik sincs fent nalam...
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. január 27., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 24., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 23., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Acewill » 2020. január 22., szerda 19:33
Nagy hiba, felénél én is legszívesebben elengedtem volna, pedig onnantól indul be és minden része egyre jobb lesz. Szerintem adj neki esélyt.h3x0r írta: The Morning Show
Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell. Epp utobbi egy reggeli talkshow musorvezetojekent #metoo botranyba keveredik. Nem az en sorozatom, kb a felenel el is engedtem, viszont The Newsroom fanoknak mindenkepp ajanlom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 22., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. január 21., kedd 8:41
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. január 20., hétfő 12:04
BarçaNorbi írta:Nem feltétlenül hívnám beindulasnak, abban az értelemben, hogy több akció, vagy pörgősebb nem lesz. Szerintem végig jó volt, leszámítva a néhány nyavalygos részt, de később szerintem szintet lépett, és jön vissza más régi karakter is.'shutterisland írta: ha mar better call saul, a 2.evad elejen vagyok.
nem rossz, a nosztalgiafaktor is megvan par bb szereplo felidezesevel de nehol szurke a story.
kesobb beindul ?
Nekem speciel sokszor érdekesebb a Frank szál, mint a Jimmys.
HozzászólásSzerző: géza » 2020. január 20., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2020. január 20., hétfő 8:22
Nem feltétlenül hívnám beindulasnak, abban az értelemben, hogy több akció, vagy pörgősebb nem lesz. Szerintem végig jó volt, leszámítva a néhány nyavalygos részt, de később szerintem szintet lépett, és jön vissza más régi karakter is.'shutterisland írta: ha mar better call saul, a 2.evad elejen vagyok.
nem rossz, a nosztalgiafaktor is megvan par bb szereplo felidezesevel de nehol szurke a story.
kesobb beindul ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 19., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 19., vasárnap 21:51
Teljesen felejtheto kategoria a film. Nem mondanam rossznak, mert azert jo volt nehany karaktert ujra latni, de a fanservice-en kivul mast nem adott. Vagyis de, mert elkezdtem varni a Better Call Saul folytatasat.'shutterisland írta:kicsit vissza a bb temahoz.El Caminot ha megnezted irj pls véleményt. Ha nagyon rossz nem rontanám el a BB élményt.
nem igazan jott be, ezt nagyjabol belesurithettek volna egy epizodnyi idobe is.
egy kis nosztalgia faktort eppen adhat illetve Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lezar egy elvarratlan szalat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 19., vasárnap 12:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első évadban nem?soadroli írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát engem nagyon felbacotth3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi gond nincs a vegevel![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. január 19., vasárnap 11:37
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát engem nagyon felbacotth3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi gond nincs a vegevel
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 19., vasárnap 11:15
Nekem is bejott a masodik evad, siman hozza az elso szinvonalat. Mennyivel jobban all neki az uj haja.soadroli írta:tegnap ledaráltam 6 részt, mára hagytam a végétMatyiG írta: Sex Education második évadját látta valaki?szerintem nagyon fasza. Emma Mackey
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi gond nincs a vegevelMatyiG írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én még nem töltöttem le, de azt olvastam, hogy szar a vége.![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem