max. kapsz egy "nem"-t, de akkor is előrébb vagy

utána meg minden az első benyomáson múlik

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. január 26., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 26., vasárnap 19:23
Akkor az az MTK stadionban volt.sanko. írta:nagy gól volt az. csak gólöröm közben falnak szaladtam.füst írta:
Kis gól is gól.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. január 26., vasárnap 19:20
nagy gól volt az. csak gólöröm közben falnak szaladtam.füst írta:Kis gól is gól.sanko. írta: nőügyekben forduljatok hozzám, nálam nagyobb lúzer úgy sincs![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 26., vasárnap 19:19
Ziro?sanko. írta: nőügyekben forduljatok hozzám, nálam nagyobb lúzer úgy sincs![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 26., vasárnap 18:54
Kis gól is gól.sanko. írta: nőügyekben forduljatok hozzám, nálam nagyobb lúzer úgy sincs![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. január 26., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. január 26., vasárnap 18:36
Még jobban - világszinten értsd. Ez lokális probléma, de egy világ szintű része is.füst írta:Hát pedig kellene, mert a mi nyugdijunkat is meg kell valakinek termelni, és ne feledd, hogy szó nincs arról hogy növekedjen a népesség, jelenleg még arról van szó, hogy a népességcsökkenést mérsékeljük. Nem is értem mi az hogy "még jobban", lassan 50 éve fogyunk.Beb.szna, ha még jobban serkentenék a népességet
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 26., vasárnap 18:07
Hát pedig kellene, mert a mi nyugdijunkat is meg kell valakinek termelni, és ne feledd, hogy szó nincs arról hogy növekedjen a népesség, jelenleg még arról van szó, hogy a népességcsökkenést mérsékeljük. Nem is értem mi az hogy "még jobban", lassan 50 éve fogyunk.Beb.szna, ha még jobban serkentenék a népességet
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 26., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. január 26., vasárnap 17:47
Már megijedtem, de aztán láttam, hogy van a végén még egy szó.alexoxladjackoxi írta: Nagyon megbántam már, mert egészen elragadó volt a lány, és nehezen verem ki a fejemből.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. január 26., vasárnap 17:38
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 26., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. január 26., vasárnap 17:14
Beb.szna, ha még jobban serkentenék a népességet, azért lokálisan is bőven van probléma abban, hogy milyen irányban nő a "magyar". Ugye most sem feltétlenül az echte magyar családok növekednek az elvárt ütemben...kizárni pedig nagyon nem tudsz bizonyos társadalmi rétegeket, mert ácsingózva várják a jogvédők, hogy bármilyen témában előlépjenek a sötét kis lyukaikból és okoskodjanak.füst írta:PC megoldást én sem tudnék, de talán azt kéne megcélozni, hogy minden országban úgy ügyeljenek a népességre, hogy önfenntartóak legyenek.Talan ha bevezetnek par evtizedre, hogy mindenhol csak egy gyerek lehet, de hat az meg nem pc ugye.
Itt a Kárpát-medencében simán elvagyunk ennyien, sőt még többet is elbír tartani ez a terület, mert kivételesen kedvező. De mondjuk Nigériában 1960-tól 60 év alatt 50-ről 200 millióra ugrott a népesség, az derék.
Szerintem nem is lehetne olyan szabályt kitalálni ami mindenhol jó lenne. Itt nálunk simán lehetne serkenteni a népességet, hogy legalább a 2 gyerkőc meglegyen mindenhol, és ne fogyjunk, ott pedig korlátozni, legyen elég a világnak 150-200 millió nigériai, pláne ha nem nem képes az a terület eltartani annyi embert. Ne a világ többi részének kelljen megoldani egy ilyen megoldhatatlan problémát. Pláne ha még nem is maradnak a fenekükön.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 26., vasárnap 17:13
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. január 26., vasárnap 17:05
Untappd. Itthon is nagyon sok kézműves sörfőrzde fokmérőnek használja, hogy épp hol állnak.babaking írta:tubatibi írta:
.
Egyik kedves Ismerősöm hatalmas nagy sörkedvelő, most jár éppen sörkészítő mester képzésre is, elég jó kis finomságokat szokott hozni. Csapolt Leffe-t ittál már? Valami szenzációs
Meg egy apró tipp: Kóstold meg feltétlen a Floris Kriek, mind a csapoltat, mind az üvegest bátran, ugyanis szinte ez az egyetlen meggysör, amiben nem aromák vannak, hanem valóban meggyel van készítve.![]()
Egyébként sörben nem nagyon ismerek, viszont, ha borokról van szó, akkor a Vivino app-ot próbáljátok ki.
Ha már bor, főként Pestiek...nincs kedve valakinek egy hétvégi Sommeliér képzéshez?
Erről lenne szó.![]()
Még nem volt hozzá szerencsém, csak üvegeset találok mindenhol.
A meggysörökkel eddig nem volt szerencsém, a legtöbbet nagyon édesek találom - eléggé szörp hatásúak. Kicsit mint amikor Spriteból van a Radler.
Apropó Radler. Tudom, hogy sokan nem tartják sörnek, szerintem is közelebb van az üdítőhőz, de sokszor jól esik, csak nem szabad a "klasszikus" sörökkel összehasonlítani. A maga nemében viszont a Karlsberg radlerét nagyon ajánlom. Nem olyan édes mint a többi - itt főleg a Paulaner volt csalódás. A Karlsbergtől (igen K-val, egy német regionális főzde) egyébként nyugodt szívvel ajánlok bármit, ha szembejön - a Kellerbier kifejezett kedvenc.
Én most a My Bier Notesot töltöttem le, egész jól tudom értékelni is, csak a fotót nem tudom elmenteni mellé.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 26., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 26., vasárnap 16:43
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 26., vasárnap 16:41
PC megoldást én sem tudnék, de talán azt kéne megcélozni, hogy minden országban úgy ügyeljenek a népességre, hogy önfenntartóak legyenek.Talan ha bevezetnek par evtizedre, hogy mindenhol csak egy gyerek lehet, de hat az meg nem pc ugye.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 26., vasárnap 16:15
Jah hát igen, nehéz Indiában 1300 millió embert ellátni vizzel meg kajával.Hol van elég kaja? Neked lehet de ott a redvában semmilyen kaja nincs.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem