Nemreg fejeztem be a Szep uj vilagot. 31-ben irta Huxley,
a 26. szazadban jatszodik kb. Azt irja, ha jol emlekszem, majdnem 3.5 milliardan vannak a bolygon.

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. január 26., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 26., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 26., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 26., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. január 26., vasárnap 15:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. január 26., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 26., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 26., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. január 26., vasárnap 14:46
ezt egyáltalán nem mondta az eredeti videóban, másnap töltött fel egyet, azt hazudva hogy ez a második része, és ott nekiment a férfiaknak. az eredeti videóban egy szóval sem említi a férfiakat. ki akarta mosdatni magát a második videóval.'shutterisland írta:
de ez mindket felre igaz, ezt norbertunk is hozzatette tobbszor, de termeszetesen a noi oldal miatt megy a hadjarat ellene.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 26., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 26., vasárnap 14:34
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 26., vasárnap 13:57
Kicsit eltévedt sóbert norbert.'shutterisland írta:a lazadast ertem de tulzonak erzem mert valahol volt a sorok kozott valosagtartalom.dzsi91 írta: Azért amit ezzel a shobert norbival nyomnak már lassan túlnő a Ramos-sala birkozó kéztörésen. Én tartom,hogy a génállományom nem lehet azonos ezekkel az idiótákkal csak külsőre hasonlítunk.
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. január 26., vasárnap 13:40
tubatibi írta:.babaking írta: Szokott itt valaki sörözni? Mármint kifejezetten kóstolni, craft söröket kipróbálni stb? Mondanám, hogy sznobkodni, vagy hipszterkedni, de egyiknek sem érzem mag és nem is akarok senkit megbántani.
Van valami jó app amivel követitek, hogy mit ittatok és milyen volt? Én eddig fotókat csináltam, de egy idő után még így is halványulnak az emlékek![]()
Egyik kedves Ismerősöm hatalmas nagy sörkedvelő, most jár éppen sörkészítő mester képzésre is, elég jó kis finomságokat szokott hozni. Csapolt Leffe-t ittál már? Valami szenzációs
Meg egy apró tipp: Kóstold meg feltétlen a Floris Kriek, mind a csapoltat, mind az üvegest bátran, ugyanis szinte ez az egyetlen meggysör, amiben nem aromák vannak, hanem valóban meggyel van készítve.![]()
Egyébként sörben nem nagyon ismerek, viszont, ha borokról van szó, akkor a Vivino app-ot próbáljátok ki.
Ha már bor, főként Pestiek...nincs kedve valakinek egy hétvégi Sommeliér képzéshez?
Erről lenne szó.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 26., vasárnap 13:14
Alapvetoen persze, hogy igaza van, tenyleg sok hazassagot tesz tonkre, hogy a no evekkel a szules utan sem tud visszafogyni, a ferfi mar nem kivanja annyira es keres valaki mast. Itt a stilus az, amit lehet kifogasolni, de Schobert celja nyilvan az volt, hogy botranyt okozzon es ebbol csinaljon egy kis ingyen reklamot maganak. Eddig is mindig ezt csinalta, csak epp azt felejtette el, hogy mar nem 2016-ot irunk, hanem 2020-at, amikor mindenki hiperszenzitiv es a tulsuly is tabu tema lett. (Miutan kirobbant a botrany, egyik no ismerosom elkezdett estenkent sorozatnezes kozben szobabiciklizni, a masik pizzazaskor csak valamilyen salatat kert, szoval mindenki szidja, de azert par embernel megis betalalt az uzenet)'shutterisland írta:a lazadast ertem de tulzonak erzem mert valahol volt a sorok kozott valosagtartalom.dzsi91 írta: Azért amit ezzel a shobert norbival nyomnak már lassan túlnő a Ramos-sala birkozó kéztörésen. Én tartom,hogy a génállományom nem lehet azonos ezekkel az idiótákkal csak külsőre hasonlítunk.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 23., csütörtök 18:10
a lazadast ertem de tulzonak erzem mert valahol volt a sorok kozott valosagtartalom.dzsi91 írta: Azért amit ezzel a shobert norbival nyomnak már lassan túlnő a Ramos-sala birkozó kéztörésen. Én tartom,hogy a génállományom nem lehet azonos ezekkel az idiótákkal csak külsőre hasonlítunk.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. január 23., csütörtök 17:29
babaking írta: Szokott itt valaki sörözni? Mármint kifejezetten kóstolni, craft söröket kipróbálni stb? Mondanám, hogy sznobkodni, vagy hipszterkedni, de egyiknek sem érzem mag és nem is akarok senkit megbántani.
Van valami jó app amivel követitek, hogy mit ittatok és milyen volt? Én eddig fotókat csináltam, de egy idő után még így is halványulnak az emlékek![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. január 23., csütörtök 17:11
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. január 23., csütörtök 11:34
Aztán ez lett szegényből.BLaZE írta:kiskora óta riporter akart lenni.'shutterisland írta: ezt az interjut meg nezni is kinos.![]()
Végre eljutott az álmáig
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2020. január 23., csütörtök 10:14
Ismerem a csajt, volt gimis oszt társam. Full normális, kiskora óta riporter akart lenni.'shutterisland írta: ezt az interjut meg nezni is kinos.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. január 23., csütörtök 10:00
még a fideszes Fürjes is vállalhatatlannak nevezte.'shutterisland írta: ezt az interjut meg nezni is kinos.![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem