Rossz a mérce? Hol legyen a mérce egy Real Madridnál? Itt nincs arra mód, hogy nézegessük ki hány éves meg pátyolgassuk, a világ legjobb klubjában top szinten kell teljesíteni hétről hétre.kovacsszandra írta:kiserik írta: Az igazság viszont az, hogy ennek a 2 taknyosnak többet köszönhet a csapat annál, hogy folyamat fikacunamit kapja bármelyik is. Ha ők nincsenek, akkor nem lennénk ilyen helyzetben egyik kiírásban sem, max a kupában.
Szerintem ott a pont.
Rossz a mérce, ahhoz képest, hogy nagyon fiatal és új játékosok, szerintem elég sokat hoztak a csapatnak relatíven a régi tagokhoz...
Van ott potenciál én úgy érzem.
Lehet, hogy van benne potenciál, de egyelőre nem látszik, csak az, hogy fejben lassú, kaput nem lát és ügyetlenkedik. Messze nem tart ott, ahol egy Real Madrid szélsőnek kellene. És ha nem tart ott, akkor meg menjen kölcsönbe, ahol sok játéklehetőséget kap és fejlődjön, mint pl Ödegaard.
Ő pl nem kapta meg ezt a türelmet, nem lett nyomatva, mint Vini, hanem amikor kinőtte a Castillát elküldtük játszani kölcsönbe, mert nem volt még kész, és most ott tartunk, hogy jövőre akár számolhatunk is vele, szinte hétről hétre a La Liga legjobbjai között sorolják.