Copa del Rey
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
életük meccse persze hogy pörögnek. még ha a Real tartalék áll ki akkor is. plusz esély hogy valaki felfigyel rájuk és kapnak valahol jobb szerződést. még jó hogy hajtanak.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én ebből indítottam a mondandóm.Babinho írta:
Jabi Luaces: Számunkra a harmadosztályban való bennmaradás a cél, ez a meccs érdekel a legkevésbé
azt hinné az ember, hogy a tartalék csapattal állnak ki és le se szrják mi lesz az eredmény. de én egy agresszív meccsre számítok tölük, ahol pörögni fognak 200%on.
amúgy, ha a mieink nyafognának se lenne alaptalan.
ha játszottál már szétfagyott gyepen, akkor tudod, hogy hatványozottan nő a sérülések esélye egy ilyen pályán.
ettől függetlenül teljesen igazad van a múltbéli arcoskodós résszel. holnapra (sem) elég a mez a továbbjutáshoz.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Miért evidens hogy a kepessegbeli különbséget agresszív patkánykodassal balanszolnák?Kercsó írta: azért bírom, hogy lenyilatkozzák, nekik ez a meccs nem fontos. nem tulajdonítanak nagy jelentőséget neki, stb. holnap meg vért iszik az egész banda és szétrúgják a fiainkat.![]()
Az hogy ilyenkor előfordul néha egy két keményebb belépő a bizonyítás miatt előfordul, de nem hiszem hogy vért innanak előtte, egyszerűen csak kiadják majd ami bennük van, te nem ezt tenned?
Amúgy sem emiatt szívtunk az elmúlt években a kupában mert szétrugtak volna minket. Inkább hogy csak a mezt vittük ki.
Nem kell emiatt őket lenezni, mi odamegyunk a kis pályájukra, nem nyafogunk és az ő körülményeik között meccselünk egyet. És ez jó. A foci erről is szól, ne nyafogjanak a mieink se, kell egy csúnya győzelem aztán mindenki boldog. Mi tovább mentünk, ők meg fogadhatták a Madridot.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért bírom, hogy lenyilatkozzák, nekik ez a meccs nem fontos. nem tulajdonítanak nagy jelentőséget neki, stb. holnap meg vért iszik az egész banda és szétrúgják a fiainkat.

#whatisyourexcuse
- Süti
A spanyol Horváth Feri.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jabier Luaces (Unionistas Manager): "Me and Zidane are the same, although I'm not as famous as him, of course. We shower, we can't comb our hair ... and he trains a team like Madrid and I train a team like Unionistas C.F."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tudom. Szerintem minden féle plusz címe csak ront az összképen. A legutóbbi mezemet már liga, bl és fifa vb címer nélkül vettem, úgy a legszebb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- flori
A hírek szerint a Copa del Rey győztesének jár majd egy pajzs a mezre. Tőlem jöhet, úgyis szabadult fel hely.
https://pbs.twimg.com/media/EOvcka5X0AA ... ame=medium

https://pbs.twimg.com/media/EOvcka5X0AA ... ame=medium
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CONFIRMED: The Unionistas vs Real Madrid Copa del Rey game will be played in Las Pistas. [@Marca]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha jól tudom az összes lehetséges ellenfel harmadosztalyu volt.sebydani írta: Unionistas de Salamanca CF, ők lesznek az ellen. Harmadosztályú csapat.
- Mester77
Mariano majd kivégzi őketsebydani írta: Unionistas de Salamanca CF, ők lesznek az ellen. Harmadosztályú csapat.

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Unionistas de Salamanca CF, ők lesznek az ellen. Harmadosztályú csapat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Gyors google:MorataMartin írta: Egyszerűbb itt megkérdezniMikor kapunk (sorsolnak) nekünk ellenfelet a Király-kupában?
The draw takes place Tuesday, January 14, according to the Spanish Soccer Federation official website. Round of 32 matches are set to begin Wednesday, January 22.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyszerűbb itt megkérdezni
Mikor kapunk (sorsolnak) nekünk ellenfelet a Király-kupában?

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Terhelésben semmi probléma nincs vagy nem szabadna legyen ezzel.
Sőt, ha azt nézzük hogy eddig a kupában a döntős csapatoknak 9 meccs kellett a kupához és most csak 6 kell akkor még kevesebb meccs van összben.
Azzal sem értek egyet hogy nyáron kellett volna amikor a felkészülés miatt minden második nap valakinek izomsérülése volt.
Sőt, ha azt nézzük hogy eddig a kupában a döntős csapatoknak 9 meccs kellett a kupához és most csak 6 kell akkor még kevesebb meccs van összben.
Azzal sem értek egyet hogy nyáron kellett volna amikor a felkészülés miatt minden második nap valakinek izomsérülése volt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem tetszik ez az uj rendszer. Minden évben ingyen kupa,ha meg nemnyerjük meg senkit nem izgat.Ez meg a spanyol kupa ahol nem vagyunk rekorderek,5-6 éven belül megoldóthat ez is
de ez a január borzalmas. Maradhatott volna nyári hakninak. Azzal meg már ugyse lehet mit kezdeni,hogy elviszik a meccseket az isten háta mögé. De inkább egy ilyen mikiegér kupát vigyenek akkor mint egy bajnokit vagy bl meccset.
Vasárnap megkell alapozni ezt az évtizedet is egy matracveréssel

Vasárnap megkell alapozni ezt az évtizedet is egy matracveréssel

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azért izgalmas meccsek voltak és szép mozzanatok, gólok, elég ha csak Kroos, Modric vagy Messi találatát nézem. Az EB vagy VB gázabb sokszor szokott lenni a sok döntetlen és nulla helyzet mellettrashidm írta:Szerintem meg egy hatalmas nagy f****ág. Nem szól semmi másról, mint a pénzről. Aki eddig nem nézett európai focit, mert NFL-t, NHl-t, baseball-t nézett világ életében, az nem fog elkezdeni egy ilyen meccs után szurkolni egyik csapatnak sem. Aki meg nézi a focit, az meg tudja, hogy ki az a Real Madrid vagy Barcelona.Halfkey írta: Csak hogy legyen ellenvélemény is, én abszolút támogatom mindenfajta meccs akárhova vitelét. Növeli a klub ismertségét, pénzt szerzünk belőle amit játékosokra lehet fordítani. Ez az élen maradás és az előrelépés feltétele, szerintem a nem tetszés az inkább nosztalgia faktor (nem így szoktunk meg egy ‘nemzeti’ bajnokságot) mint bármi más.
Nyilvánvalóan a véleményem befolyásolja hogy a másik nagy szerelmem, az NFL évtizedek óta így működik, szóval megszoktam - a modell egyébként ott sikeres, csapatot is akarnak hozni Európába.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem meg egy hatalmas nagy f****ág. Nem szól semmi másról, mint a pénzről. Aki eddig nem nézett európai focit, mert NFL-t, NHl-t, baseball-t nézett világ életében, az nem fog elkezdeni egy ilyen meccs után szurkolni egyik csapatnak sem. Aki meg nézi a focit, az meg tudja, hogy ki az a Real Madrid vagy Barcelona.Halfkey írta: Csak hogy legyen ellenvélemény is, én abszolút támogatom mindenfajta meccs akárhova vitelét. Növeli a klub ismertségét, pénzt szerzünk belőle amit játékosokra lehet fordítani. Ez az élen maradás és az előrelépés feltétele, szerintem a nem tetszés az inkább nosztalgia faktor (nem így szoktunk meg egy ‘nemzeti’ bajnokságot) mint bármi más.
Nyilvánvalóan a véleményem befolyásolja hogy a másik nagy szerelmem, az NFL évtizedek óta így működik, szóval megszoktam - a modell egyébként ott sikeres, csapatot is akarnak hozni Európába.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk eddig is 2 meccses volt az egész a tavalyit leszámítva, szóval rosszabbul senki nem jár, mint alapból, ha részt kell venni rajta. Pihenő van elég.'shutterisland írta:
aki a dontoben veszit az jar igazabol rosszabbul, mert 2x90 perc es 1 het ott dekkolas a semmiert.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint a lehetőségert hogy kupát nyerjenek.'shutterisland írta: szerintem (is) foleg a szurkolokkal kitolas a dolog.
biztos nem kivanja egyik csapat sem ezt a kiruccanast, de azert nem fogom megsajnalni oket.
gondolom a mi aranylabu ifjaink es a valencia mar otthon is vannak, aztan most hetvegen nincs fordulo.
aki a dontoben veszit az jar igazabol rosszabbul, mert 2x90 perc es 1 het ott dekkolas a semmiert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema