Szerdán beülhetünk egy kocsmába, lötyögős kupameccset nézni, max te nem sört iszol.littlebig írta:

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. január 21., kedd 13:29
Szerdán beülhetünk egy kocsmába, lötyögős kupameccset nézni, max te nem sört iszol.littlebig írta:
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. január 21., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: géza » 2020. január 21., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 21., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. január 21., kedd 13:03
HozzászólásSzerző: littlebig » 2020. január 21., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: istimester » 2020. január 21., kedd 11:57
Steve írta: Na majd számolj be, hogy minden rendben ment-e!
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. január 20., hétfő 15:41
kiadták az új választható nevek listáját - mostantól lehet a fiúkat Raúlnak hívni
Lehet már Raúl is a gyerek, gondolom főleg azoknál a szülőknél, akik szeretik átemelni a focikapusokat.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 18., szombat 5:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 18., szombat 0:51
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 17., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 17., péntek 10:12
la gomera szigetet ajanlom.kierkegaard írta:
Szóval a kérdésem, hogy nem ismertek e hasonló tengerparti várost európában?
Amely:
- szép tengerparttal rendelkezik.
- Nincs kiégve a terület, azaz szép zöldövezeti, lehet kirándulgatni (kicsit se érdekelnek az épületek)
- Jól ki van épitve a tömegközlekedés a környéken, hogy eljussunk xből y-ba.
Montenegró nem játszik.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. január 17., péntek 10:00
Igen-igen, erre gondoltam én is. Fasza, akkor megildható a ragasztószalaggal együtt. Köszöntem az infókat srácok, megmentettetek egy agyvérzéstől a plusz bontás miattProfessore írta: Én úgy oldottam meg hogy a vastagabb csövet 4-5 helyen pár centi hosszan bevágtam majd sok szentségelés mentén így sikerült egymásba dugni a két csövet
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. január 17., péntek 8:00
Hasonló szitut 5 éve játszottam le. Én úgy oldottam meg hogy a vastagabb csövet 4-5 helyen pár centi hosszan bevágtam majd sok szentségelés mentén így sikerült egymásba dugni a két csövet és ahogy a kolléga is mondta után a jött a spéckó ragasztó szalag hogy ne legyen hézag. Én egyedül csináltam ami kicsit macera mert fogni ragasztani rögzíteni nem egyszerű szóval ha van elég hely akkor ha van segítség aki tartja a csöveket úgy könnyebb. Mondjuk én max fokozaton nem szoktam ereszteni csak ritkán de eddig nem volt gond.M1Ö írta: Srácok! Kéne egy kis segítség, hátha van köztetek szaki. Szóval újítom a konyhát és új páraelszívót is teszek be. Csak voltam olyan okos, hogy nem néztem meg, hogy hanyas kivezető cső kell neki... 15-ös, én meg 12-est raktam a falba. Már frankón be van állítva, glettelve, minden. Nem szívesen bontanám újra, bőven elég volt 1x megcsinálni![]()
A kérdés meg az, hogy valahogy megoldható-e összeilleszteni a bent lévő 12-es flexibilis alumínium csövet egy 15-össel?
Mert van közte 3 centi, de úgy gondolom, hogy ha bevágom a 15öst, akkor bele lehetne húzni a 12esbe és akkor a pára sem maradna bent, kiszállna. Szerintetek kivitelezhető?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 16., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. január 16., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 16., csütörtök 19:45
Ha ügyes vagy, akkor simán össze illeszthető, de légtechnikai ragszalaggal érdemes utána körbe tekerni. Az már más kérdés, hogy maxon elég lesz e neki a kisebb átmérő, sőt, ha beledugod a 12esbe a 15öst, akkor még kisebb lesz a belső átmérő.M1Ö írta: Srácok! Kéne egy kis segítség, hátha van köztetek szaki. Szóval újítom a konyhát és új páraelszívót is teszek be. Csak voltam olyan okos, hogy nem néztem meg, hogy hanyas kivezető cső kell neki... 15-ös, én meg 12-est raktam a falba. Már frankón be van állítva, glettelve, minden. Nem szívesen bontanám újra, bőven elég volt 1x megcsinálni![]()
A kérdés meg az, hogy valahogy megoldható-e összeilleszteni a bent lévő 12-es flexibilis alumínium csövet egy 15-össel?
Mert van közte 3 centi, de úgy gondolom, hogy ha bevágom a 15öst, akkor bele lehetne húzni a 12esbe és akkor a pára sem maradna bent, kiszállna. Szerintetek kivitelezhető?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. január 16., csütörtök 19:32
HozzászólásSzerző: Kera » 2020. január 12., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2020. január 8., szerda 10:25
https://www.youtube.com/watch?v=J42fAEYtg2A <- ez alapján egy e-simmel megoldható, csak arra kell figyelni, hogy ez egyelőre nem minden magyar szolgáltatónál érhető el.csababarca írta: Adott egy Iphone XR, nyilván független.
Van benne egy lengyel sim kártya.
Bnőm szeretné megtartani, de kellene neki egy Mo-i szám is most már, hogy elkezd dolgozni.
Létezik opció, hogy legyen egy lengyel sim kártyája, és e-sim pedig magyar pl?
Vagy hogy lehetne ezt megoldani?
várom a javaslatokat!![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem