Divat
Re: Divat
Top flexem egy evet is alig birt, plusz rettentoen kitagul... terembe nekem a vastagabb talpu nikek jottek be, leginkabb a tiempok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
A Joma Top Flex ár érték arányban szerintem is a legjobb, nekem a műfüves és a terem is mindig bejött.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
értem.wZoLee7 írta:
Nem, lehet akar 50 ojri korul valamivel felett, legyen jo, es ne legyen rozsaszin meg lila![]()
nekem joma top flexek váltak be ebben az árkategóriában, utána váltottam egy jó akció keretében Adidas Copa Mundialra, azóta az van.
mondjuk nekem szembont hogy masszív legyen a cipő, és a talpa is nem ez a vékony gumi legyen, hanem valamivel vastagabb.
https://furgenyuszi.hu/termek/20768?gcl ... 0wEALw_wcB
van több színben, basic fekete, vagy fehér.
https://furgenyuszi.hu/termek/kaiser-5- ... emcipo/171
ez egy Kaiser de már magasabb kategóriában, de ez is nagyon masszív cipő.
de egyébként az általad írt is bőven megfelelő.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem, lehet akar 50 ojri korul valamivel felett, legyen jo, es ne legyen rozsaszin meg lilacsababarca írta:wZoLee7 írta: Teremcipot keszulok venni, adidas x tango 18.3 N jol nez ki, faszan 50% os kedvezmeny van rajta, valakinek tapasztalat vele? Vagy valami ajanlas?
ez a 10ezer a ráfordítandó összeg?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
wZoLee7 írta: Teremcipot keszulok venni, adidas x tango 18.3 N jol nez ki, faszan 50% os kedvezmeny van rajta, valakinek tapasztalat vele? Vagy valami ajanlas?
ez a 10ezer a ráfordítandó összeg?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nesztek
mez:
https://www.dhgate.com/store/20311473#seo=WAP
melegítő:
https://www.dhgate.com/product/top-thai ... 60664.html
A jó minőségre azért 100% garanciát nem vállalok, mert mégis csak Kínáról beszélünk, de 5 mez és 2 melegítő eddig rendben volt. Valamint az elmúlt évek terméseit még összeszámolni... Sőt az újabbaknál a mosást is jól viselik és a feliratozás sem potyog le. A legtöbb melegítőnél meg alapból nincs nyomott matrica, hanem varrott minden.
KAK (Kerlon a király, akinek nem volt egyértelmű
)
mez:
https://www.dhgate.com/store/20311473#seo=WAP
melegítő:
https://www.dhgate.com/product/top-thai ... 60664.html
A jó minőségre azért 100% garanciát nem vállalok, mert mégis csak Kínáról beszélünk, de 5 mez és 2 melegítő eddig rendben volt. Valamint az elmúlt évek terméseit még összeszámolni... Sőt az újabbaknál a mosást is jól viselik és a feliratozás sem potyog le. A legtöbb melegítőnél meg alapból nincs nyomott matrica, hanem varrott minden.
KAK (Kerlon a király, akinek nem volt egyértelmű
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dobhatnad ide is a linket.Kerlon írta:Ha nem kell eredeti, de garantaltan jo minosegut akarsz, 4ed aeon kapsz kinai masolatot a dhgaterol. Ha kell kuldok megbizhato eladot is, tobb termekem is van mar toluk. Mez is, melegito is.sander írta: Realos melegitot es mezt ( Kroos, Hazard) szeretnek rendelni. Van olyan magyar honlap ahonnan erdemes rendelni vagy inkabb kulfoldi. Esetleg linket tudna valaki adni ? Mindenkeppen eredeti mez erdekelne.
Koszi a segitseget.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
+1 Kerlon, várom én is a sellert, melegítőm még nincs.
Én voltam nem rég a hivatalos Real shopban és durva, hogy mennyire nincs észrevehető különbség a dhgate és authentic mezünk között. Régebb a címernél lehetett látni eltérést, de most már az is egyezik.
Én voltam nem rég a hivatalos Real shopban és durva, hogy mennyire nincs észrevehető különbség a dhgate és authentic mezünk között. Régebb a címernél lehetett látni eltérést, de most már az is egyezik.
Ha nem kell eredeti, de garantaltan jo minosegut akarsz, 4ed aeon kapsz kinai masolatot a dhgaterol. Ha kell kuldok megbizhato eladot is, tobb termekem is van mar toluk. Mez is, melegito is.sander írta: Realos melegitot es mezt ( Kroos, Hazard) szeretnek rendelni. Van olyan magyar honlap ahonnan erdemes rendelni vagy inkabb kulfoldi. Esetleg linket tudna valaki adni ? Mindenkeppen eredeti mez erdekelne.
Koszi a segitseget.
K
K
realmadrid.com
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realos melegitot es mezt ( Kroos, Hazard) szeretnek rendelni. Van olyan magyar honlap ahonnan erdemes rendelni vagy inkabb kulfoldi. Esetleg linket tudna valaki adni ? Mindenkeppen eredeti mez erdekelne.
Koszi a segitseget.
Koszi a segitseget.
Koszi sracok!
Én egy 45ezres cipőt rendeltem tőlük rettegve, hogy nem eredeti, de az és minden rendben volt. Nyugodtan rendeld.
Rendeld meg, nézd meg, aztán, ha nem tetszik nyugodtan elállhatsz tőle.
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én sok mindent rendeltem már tőlük, eddig minden rendben volt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa