ez büntet, ebben a sorban van tapasztalat, fiatalaság, erő, kreativitás, rutin, dinamika, lendület.. hagyjuk is, állatwZoLee7 írta: Casemiro, Valverde, Kroos, Isco, Odegaard es de Beek tobb mint idealis sor lenne

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. január 16., csütörtök 11:23
ez büntet, ebben a sorban van tapasztalat, fiatalaság, erő, kreativitás, rutin, dinamika, lendület.. hagyjuk is, állatwZoLee7 írta: Casemiro, Valverde, Kroos, Isco, Odegaard es de Beek tobb mint idealis sor lenne
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. január 16., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 16., csütörtök 10:51
Inkább azt, hogy Iscót imádja Zidane és Isco sem háborog a szerepe miatt. Nálam elfér amúgy.Yazid írta: jah azt is kalkuláljátok bele ha isco, james se akar majd elmenni vagy nem kell senkinek se
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. január 16., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 16., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 16., csütörtök 9:51
ha valami történne kázmérral, akkor valverde végezné a piszkos munkát, ez tuti. azt, hogy hogyan nem tudom, mindenesetre nem remegne a gyomrom a meccsek előtt.Mickey írta: HA lelép Modric és Ceba+James nem zavar be a képbe...akkor elférhet Beek.
Ödegaardnak is lehet hely.
Iscoval sztm számolni kell, Zidane miatt.
De mehetne ő is.
Mondjuk jó lenne Casemiro típust szerezni valamerről sztm.
Előre játékban Isco,Kroos, Fede, ?Ödegaard? is jó lehet, de amit Kázmér leművel, azt nem igazán hozza más. de lehet nem is kell, majd csapatban megoldják, meg ZZ majd tudja .
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. január 16., csütörtök 8:14
+1Csabi írta: hogy hogy minek. általában 3kp-sal játszunk. kroos, kázmér meg valverde vagy modric. és nincs is több kp-s a keretben. modrictól a nyáron el kell búcsúzni ez tiszta lap. még ha jön akkor is kevesen vagyunk. ödegaarddal már fasza.
ahogy előttem írták iscót kukázni kéne már, modric el, vdb jöhet, ödegaard vissza. úgy jók leszünk
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. január 16., csütörtök 2:37
Lehet, hogy ZZ már megtalálta Casemiro utódjátMickey írta: HA lelép Modric és Ceba+James nem zavar be a képbe...akkor elférhet Beek.
Ödegaardnak is lehet hely.
Iscoval sztm számolni kell, Zidane miatt.
De mehetne ő is.
Mondjuk jó lenne Casemiro típust szerezni valamerről sztm.
Előre játékban Isco,Kroos, Fede, ?Ödegaard? is jó lehet, de amit Kázmér leművel, azt nem igazán hozza más. de lehet nem is kell, majd csapatban megoldják, meg ZZ majd tudja .
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 16., csütörtök 0:57
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. január 15., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. január 15., szerda 21:21
Hm, jó tudnikodo írta:Jim írta:
![]()
ez erős túlzás sőt
ingadozik a teljesítménye, mondjuk úgy
de ő az egyetlen spanyol saját nevelés a kezdőben
olyan könnyen nem lesz kidobva a kezdőből szerintem
Hakimi is spanyol, és saját nevelésű.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 15., szerda 21:17
Jim írta:kiserik írta: Sajnos Carvajal pedig folyamatosan romló tendenciát mutat.![]()
ez erős túlzás sőt
ingadozik a teljesítménye, mondjuk úgy
de ő az egyetlen spanyol saját nevelés a kezdőben
olyan könnyen nem lesz kidobva a kezdőből szerintem
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. január 15., szerda 21:13
kiserik írta: Sajnos Carvajal pedig folyamatosan romló tendenciát mutat.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 15., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 15., szerda 20:58
Szerintem kumma jó játékos, a modern focista megtestesítője. Kicsit Valverdere hajaz a játéka egyébként, annyi különbséggel hogy az uru fizikálisan jobb, a holland meg támadásépítésben, és remekül feltalálja magát a kapu előtt is. A passz százaléka meg olyan mint amilyen a hozzá hasonló offenzív játékosoké szokott lenni, nem nagyon ismeri az alibi fogalmát.kiserik írta: Pöppet zavart érzek az erőben. Ismét. Hova? Minek? Padra? Kroos, Case alap. Fede bizonyít. Martin minden héten kopogtat a teljesítményével. Volt hír valami francia tacskóról is Case mögé. Itt van még Modric és Isco, akik közül ok, hogy előbbinél nagy esély van, hogy távozik, de utóbbinál szó sincs róla eddig. Egyébként figyeli valaki a tavalyi hype-on kívül? Mit játszik, miben jó? Passz pontosságban nem, azt látom![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. január 15., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. január 15., szerda 20:40
Az befolyásolja, hogy itt Carvajal-t meg Marcelo-t/Mendy-t kell kiszorítani, nem Piszcheket meg nem tudom kit. Felőlem egyébként lehetne kezdő is, mert csípem, Carvajal-t meg sajnos egyre kevésbé. A lényeg az volt, hogy az ne tántorítsa el, hogy nem lesz rögtön kulcsjátékos. Mert ha elég jó, akkor idővel úgyis az lesz, ha meg nem, akkorát úgy sem fog bukni, hogy később ne mehetne el egy Dortmund szintű csapatba.kiserik írta: Értem én, hogy mit írtál, csak nem értem Az, hogy milyen a Dortmund kerete semmiben nem kellene befolyásolja egy játékos itteni pozícióját. Ez olyan lenne, mint ha Mbappe nem lehetne itt kezdő, mert a PSG-be utána Sarabia maradna, aki ide nem férne be. nekem ez a logika fura.
És miért ne lehetne egyből kezdő a Real Madridban a 21-22 éves, bundás legjobb szélső védője? Mert a helyén egy jobb napokat is megélt 29-30 éves spanyol játékos játszik? 2013-ban pont ez történt Danival. 1 évet töltött Németországban és a kezdőbe tért vissza Arbeloa elé. Most Hakimi 2 éve bizonyítja, hogy top játékos a posztján és emellett iszonyatosan sokoldalú. Sajnos Carvajal pedig folyamatosan romló tendenciát mutat. Nagyon hasonló a szituáció és hasonlóan kellene végződnie is.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. január 15., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. január 15., szerda 19:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 15., szerda 19:20
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem