Pont ugyanezt jutott nekem is eszembe mikor meglattam, hogy osszesorsoltak a Zaragozaval es belem nyilalt az 5-1 (vagy 6-1) vereseg. Ez volt az elso igazi remiszto jele az eljovendo sotet korsznak. Es ez volt Beckhem elso eve, amikor a nyaron elkuldtek del Bosque-t es Makele-t. Voltak olyan botranyos meccsek, hogy ra sem merek gondolni.Realista24 írta: Amúgy, a magam részéről.
Megeltem a galaktikus korszakot és hanyatlasat.
Majd a Calderoni sötét korszakot.
Perez második eljövetelét, ahogy felépült a csapat és zsebre raktuk Európát 5 évre. Igen, ötre, leszarom hogy egyszer nem nyertük meg.
Majd most szemtanuja lehetek egy generaciovaltasnak, amit 5 éve él sem tudtam volna képzelni, hogy milyen lesz.
...
Szóval, le a kalappal Pérez és a vezetőség munkaja előtt.
Az elso fenysugar talan Mou fele kiraly kupa gyozelem volt, amikor Varane isten modban mukodott, a hosszabitasban meg CR helyrerakta a katalanokat egy gyoztes fejes gollal (Ramos meg osszetorte a kupat:)) Es a Mou fele kezdet vegul a 10.-ben fordult at komolyabb eredmenyre.
En azert Perez es a vezetoseg halmazbol kiemelnem ZZ-t, mert a Zidane faktor nelkul nem lett vona zsinorban 3 BL, nem eltunk volna meg történelmi BL menetelést, nem éreznék biztató es remenykelto jovot pl egy Valverde jatekat elvezve.