majd pár percre ráMatyiG írta:Levante volt, de ettől függetlenül igaz, hogy veretlenül lettünk matematikailag bajnokok.
végemMatyiG írta:Hú, és hol írtam, hogy veretlenül lettünk bajnokok?
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. január 13., hétfő 8:30
majd pár percre ráMatyiG írta:Levante volt, de ettől függetlenül igaz, hogy veretlenül lettünk matematikailag bajnokok.
végemMatyiG írta:Hú, és hol írtam, hogy veretlenül lettünk bajnokok?
HozzászólásSzerző: jansky » 2020. január 13., hétfő 8:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 13., hétfő 7:49
Realista24 írta:De ezzel pont nem lehet. Semmi egyedülálló. Na amit a Pool csinál, az az.Kerlon írta:
Azért nagy szám, mert valamivel mindig ki kell tünni a katalán kisebbségi komplexusnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 13., hétfő 7:30
De ezzel pont nem lehet. Semmi egyedülálló. Na amit a Pool csinál, az az.Kerlon írta:Azért nagy szám, mert valamivel mindig ki kell tünni a katalán kisebbségi komplexusnak.Realista24 írta: De ez a 38 meccs mitől szenzáció? Ez nekünk is megvolt korábban, 2017ben például, 40 meccs vagy mennyi, amivel a Barca 39 meccses rekordját múltuk felül.
Persze ez még akkor volt, amikor a Barca sok többsége nem élt.
Sőt, a hatvanas évek körül, otthon 121 meccsen voltunk veretlenek. Asszem akkor volt egy szabály, hogy hazai meccsen csak akkor kaptak fizetést, ha nyertek. Idegenben meg még a döntetlen miatt. Vereség esetén nem volt fizu.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 13., hétfő 7:20
Azért nagy szám, mert valamivel mindig ki kell tünni a katalán kisebbségi komplexusnak.Realista24 írta: De ez a 38 meccs mitől szenzáció? Ez nekünk is megvolt korábban, 2017ben például, 40 meccs vagy mennyi, amivel a Barca 39 meccses rekordját múltuk felül.
Persze ez még akkor volt, amikor a Barca sok többsége nem élt.
Sőt, a hatvanas évek körül, otthon 121 meccsen voltunk veretlenek. Asszem akkor volt egy szabály, hogy hazai meccsen csak akkor kaptak fizetést, ha nyertek. Idegenben meg még a döntetlen miatt. Vereség esetén nem volt fizu.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. január 13., hétfő 6:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 13., hétfő 6:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 13., hétfő 0:05
HozzászólásSzerző: MatyiG » 2020. január 12., vasárnap 23:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. január 12., vasárnap 23:43
veretlen bajnoki címről volt szó. Még mindig nem értem ,hogy jön ide egy 38 meccses veretlenség.Semmi köze egymáshoz, kicsit rászaladtál arra,hogy egy bajnoki szezon 38 meccsből áll ettől még a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.MatyiG írta:Továbbra is csak leírtam, hogy az tény, hogy a 38 veretlen meccs összejött egyhuzamban, erre reagáltam. Nem mondtam, hogy ez egyenlő az Aranykupával. Engedjük el.BlancoMark írta:
Jó, rendben, és ennek mi köze az Aranykupához amiről szó volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MatyiG » 2020. január 12., vasárnap 23:40
Továbbra is csak leírtam, hogy az tény, hogy a 38 veretlen meccs összejött egyhuzamban, erre reagáltam. Nem mondtam, hogy ez egyenlő az Aranykupával. Engedjük el.BlancoMark írta:Jó, rendben, és ennek mi köze az Aranykupához amiről szó volt?MatyiG írta:
https://www.fcbarcelona.com/en/news/910 ... -to-an-end
Hát ezt nem hinném, hogy ne tartanák számon nemzetközileg.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 12., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 12., vasárnap 23:32
Jó, rendben, és ennek mi köze az Aranykupához amiről szó volt?MatyiG írta:https://www.fcbarcelona.com/en/news/910 ... -to-an-endBlancoMark írta: Senki nem tartja számon amikről te beszéltél.
Hát ezt nem hinném, hogy ne tartanák számon nemzetközileg.
HozzászólásSzerző: MatyiG » 2020. január 12., vasárnap 23:31
https://www.fcbarcelona.com/en/news/910 ... -to-an-endBlancoMark írta: Senki nem tartja számon amikről te beszéltél.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 12., vasárnap 23:30
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 12., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: MatyiG » 2020. január 12., vasárnap 23:18
Semmi nem volt csúsztatva. Mi nem volt igaz abból, amit írtam?BlancoMark írta:Amikor valaki szándékosan minden realitást nélkülözve a saját kedvére csúsztat dolgokat, szerintem inkább az a hányingerkeltő.gyrck írta: Readonlyoff:Hányinger mikor kiröhögtök valakit, normális válasz helyett.
readonlyon.
Mert az ilyen nem tiszteli a játékot, az ellenfeleket, és a sportszerűséget.
Minek a rekordok, sikerek, ha valaki kénye-kedve szerint alakítgathatja őket.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. január 12., vasárnap 23:10
Aztán majd sírsz amikor valamelyik hírportálon lehozza valami idióta barszás ujságíró,hogy veretlenül lettek bajnokok mert senki nem röhögte ki időben. Az ilyen elméleteket csírájában kell elfolytani.gyrck írta: Readonlyoff:Hányinger mikor kiröhögtök valakit, normális válasz helyett.
readonlyon.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. január 12., vasárnap 23:09
Teljes szoveget hoztam, ennyi volt az egesz hsz ;)MatyiG írta:Te tetted idézetbe, hogy nso kommentek között olvastad. Erre írtam, hogy amit leírt az illető, az igaz, Aranykupa ide vagy oda.El Sie7e írta:
Milyen kiragadott szoveg?![]()
Ezt sikerült kiforgatni, na mindegy.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 12., vasárnap 23:07
Amikor valaki szándékosan minden realitást nélkülözve a saját kedvére csúsztat dolgokat, szerintem inkább az a hányingerkeltő.gyrck írta: Readonlyoff:Hányinger mikor kiröhögtök valakit, normális válasz helyett.
readonlyon.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem