Most volt 15 éve, hogy a Real leigazolta a klubbtörténetének egyik legfantasztikusabb figuráját.
Ez a video egy igazán szép megemlékezés róla, Gravesen

https://youtu.be/k-B8wQGKV3s
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 14., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 14., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 14., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 14., kedd 10:52
Pogba who?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 14., kedd 10:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. január 14., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: flori » 2020. január 12., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 12., vasárnap 15:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 12., vasárnap 14:27
Bárcsak én tévednék, de szerintem Jovicnál más bajok vannak.Kerlon írta: Jovic szerintem több szempontból is szerencsétlen, mert látszik, hogy önbizalom hiányos, amikor bekerül, akkor a taktika stb nem neki fekszik, néha a társak sem olyanok. Jelenleg kb. amit elvárhatunk tőle, hogy dolgozzon becsülettel, aztán egy-két bekotrott gól után remélhetően kicsit megindul.
A Valencia elleni taktikában szerintem még Benzema sem tündökölt volna, mert ha visszalépettt volna még ő is 6. embernek, akkor elől senki se lett volna meg még jobban egymás hegyén hátán lettek volna a játékosok.
Amúgy a Spursre rá kéne sóznunk most Marianot szép összegért, ha már nincs nekik Kane.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 12., vasárnap 14:21
Viszik Piateket a Milanbol.Kerlon írta: Amúgy a Spursre rá kéne sóznunk most Marianot szép összegért, ha már nincs nekik Kane.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 12., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: mexes » 2020. január 12., vasárnap 13:54
Legalább most játsszon mikor verekedni kell.Babinho írta:A leggyengébb Jovic volt, így helyette lesz, ma nekimegyunk 6 kp-valKerlon írta:
Hozzáállásával sosem volt baj, Isco vagy Modric helyén akár játszhat is, legalább ő gólerős. Bár mindkettő jól játszott az elmúlt meccsen.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. január 12., vasárnap 8:55
A leggyengébb Jovic volt, így helyette lesz, ma nekimegyunk 6 kp-valKerlon írta:Hozzáállásával sosem volt baj, Isco vagy Modric helyén akár játszhat is, legalább ő gólerős. Bár mindkettő jól játszott az elmúlt meccsen.flori írta: A hírek szerint ZZ annyira elégedett James edzésmunkájával, hogy holnap akár kezdhet is a döntőben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 12., vasárnap 8:48
Hozzáállásával sosem volt baj, Isco vagy Modric helyén akár játszhat is, legalább ő gólerős. Bár mindkettő jól játszott az elmúlt meccsen.flori írta: A hírek szerint ZZ annyira elégedett James edzésmunkájával, hogy holnap akár kezdhet is a döntőben.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 11., szombat 23:48
Egyetértek. Szerintem stílusra sem passzolna..reeed_ati írta:Helyes, ide jöjjenek a fiatal titánok..Steve írta: Gazetta dello Sport szerint Eriksen-> Inter![]()
Régen még örültem volna neki, de eléggé visszaesett, nem vagyok benne biztos, hogy Madridban menne neki a megújulás.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. január 11., szombat 23:41
Helyes, ide jöjjenek a fiatal titánok..Steve írta: Gazetta dello Sport szerint Eriksen-> Inter
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 11., szombat 23:36
HozzászólásSzerző: flori » 2020. január 11., szombat 23:24
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 11., szombat 19:37
Miota nem fogadta el a szerzodes hosszabbitasi ajanlatot, azota jegelik.Jim írta: mondjuk sokat a Malagában sem játszott eddig![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. január 11., szombat 19:30
még egy Vallejo?Realista24 írta: AS: Real Madrid wanted to bring Malaga's 19-year old academy jewel Hugo Vallejo next season
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem