Write only?Kercsó írta: Suárez 6 hét off.
műtik azt a térdét, amit tavaly is.

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 11., szombat 22:45
Write only?Kercsó írta: Suárez 6 hét off.
műtik azt a térdét, amit tavaly is.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. január 11., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. január 11., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. január 11., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 11., szombat 20:09
Két hír járja.DinhoL írta: Lehet tudni miről beszéltek egyáltalán? Mert Joao-t se kell amúgy félteni, sztem eléggé elszállt vele a ló..
Messi meg lehet nem jó fiú annyira, de ő se az a fajta aki csakúgy heccelésből beleáll a másikba.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. január 11., szombat 20:01
bocs El Sie7e, de most jót röhögtemEl Sie7e írta:lehet, a barcáról és annak játékosairól a real vs barca topikbanDinhoL írta: Lehet tudni miről beszéltek egyáltalán? Mert Joao-t se kell amúgy félteni, sztem eléggé elszállt vele a ló..
Messi meg lehet nem jó fiú annyira, de ő se az a fajta aki csakúgy heccelésből beleáll a másikba.
és ez a madridom nem az eb
szóval mint barcás idejössz és benyőgöd h miről beszélünk amúgy a mi fórumunkon, a real vs barca topicban![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. január 11., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. január 11., szombat 19:07
Nem akarom, már mindet láttam.Yazid írta:ne akard h messirol elkezdjünk linkelni videokatDinhoL írta: Lehet tudni miről beszéltek egyáltalán? Mert Joao-t se kell amúgy félteni, sztem eléggé elszállt vele a ló..
Messi meg lehet nem jó fiú annyira, de ő se az a fajta aki csakúgy heccelésből beleáll a másikba.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. január 11., szombat 19:05
ne akard h messirol elkezdjünk linkelni videokatDinhoL írta: Lehet tudni miről beszéltek egyáltalán? Mert Joao-t se kell amúgy félteni, sztem eléggé elszállt vele a ló..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. január 11., szombat 18:38
Úgy értettem, hogy ők miről beszéltek a pályán..El Sie7e írta:lehet, a barcáról és annak játékosairól a real vs barca topikbanDinhoL írta: Lehet tudni miről beszéltek egyáltalán? Mert Joao-t se kell amúgy félteni, sztem eléggé elszállt vele a ló..
és ez a madridom nem az eb
szóval mint barcás idejössz és benyőgöd h miről beszélünk amúgy a mi fórumunkon, a real vs barca topicban![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. január 11., szombat 18:37
lehet, a barcáról és annak játékosairól a real vs barca topikbanDinhoL írta: Lehet tudni miről beszéltek egyáltalán? Mert Joao-t se kell amúgy félteni, sztem eléggé elszállt vele a ló..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. január 11., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 11., szombat 18:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 11., szombat 18:20
Messiben mindig is benne volt ez, sosem a szerény csendes jó fiú volt.Csabi írta: #mesqueunclub
nevetséges. főleg messi részéről. a többi egy paraszt, de hogy ő is belállt. hatalmas csapatkapitány.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 11., szombat 17:33
Ez az Alba mennyire irritalo. Az elejen is o nyulkal, aztan a masodiknal meg odamegy es csak lok egyet Felixen aztan megy tovabb.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 11., szombat 17:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 11., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. január 11., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 11., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. január 11., szombat 11:36
dzsi91 írta:
Barszáék lassan olyanok mint egy volt szépségkiralnyő aki 60évesen is ugyan azzal a sminkel akar hódítani mint 20 éves korában.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem