Igazából az utolsó könyvvel, és a befejezéssel nem vagyok elégedett, de azért van anyag a sorozatho az biztos.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 10., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 9., csütörtök 21:20
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 9., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: MatyiG » 2020. január 9., csütörtök 18:27
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. január 9., csütörtök 15:10
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. január 9., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 9., csütörtök 11:19
Az uj reszt meg nem lattam. Annyira nem szar, hogy kaszaljam, meg vannak benne jo pillanatok, de mar jo ideje elfaradt a sorozat. Probalnak kitalalni uj dolgokat, de valojaban mar minden nagyobb pillanatnal azt erzem, hogy ez mar megtortent egyszer es csak ismetlik onmagukat. Persze ha belegondolunk, hogy mar a nyolcadik 10 reszes evadnal jarunk, annyira nem is meglepo. (Tudom, hogy papiron csak 6. evadnak hivjak, de valojaban ez mar a nyolcadik. 2020 nov es 2021 feb kozott jon majd az utolso 10 resz)ikelemen5 írta: A Vikingst nézi még valaki?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 9., csütörtök 11:07
Van?ikelemen5 írta: A Vikingst nézi még valaki?![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. január 9., csütörtök 10:33
Nekem le van töltve 8.? évad (ami tavaly jött ki? ) de még nem volt rá időm. Szóval nézem, csak le vagyok maradvaikelemen5 írta: A Vikingst nézi még valaki?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. január 9., csütörtök 8:48
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. január 8., szerda 21:30
realistahuni írta: El Caminoval szemben ne legyen elvárásod és akkor nem rossz.
Shutter spoiler +1
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. január 8., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 8., szerda 17:32
kicsit vissza a bb temahoz.El Caminot ha megnezted irj pls véleményt. Ha nagyon rossz nem rontanám el a BB élményt.
HozzászólásSzerző: MatyiG » 2020. január 7., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. január 6., hétfő 0:20
Azert ez igy nem teljesen igaz. Egyik fel sem jelentette ki, hogy vege a sorozatnak, a keszito is csak annyit mondott, hogy jelenleg nincs tervben harmadik evad. Mar eleve a masodik evadot is 10 honappal az elso bemutatasa utan jelentettek be. Most egy masik sorozaton dolgozik, viszont ugyancsak a Netflixnel. Ha par even belul ir egy jo sztorit, siman johet a folytatas.MatyiG írta:Nem lesz már több évad sajnos.Faust írta: Meglestem a The end of the fucking world masodik evadjat, nekem sokkal jobban bejott, mint az elso, koherensebb es atgondoltabb, jobban is nez ki, es a karakterek meg mindig elbaszottak teljesen.Van meg benne egy evad, remelem sikerul tartani a szintet, ha lesz egyaltalan. Bar egy kicsit revbe ert a sorozat, nekem megall igy a laban mint egy kerek egesz. Aki szereti az effele elborult cuccokat, ajanlom.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. január 2., csütörtök 20:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam az mindig is worst case scenario volt hogy ezek ketten összejönnek..nmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azert ott ha nem egyutt jon ki a ket utolso resz, hanem 1 het csuszassal, minden nap kaptam volna egy kicsit agyverzest, hogy ezt hogyan fejezik be![]()
Boldog Elliot nagyon creepy volt, Rami Maleknek annyira nem all ez jol, hogy nem igazAngelat meg esku rossz volt ujra latni.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. január 2., csütörtök 20:31
ha tetszett akkor ajánlom a Wayne c. sorozatot is. Sokkal betegebb és szerintem jobbak a karakterek.Faust írta: Meglestem a The end of the fucking world masodik evadjat, nekem sokkal jobban bejott, mint az elso, koherensebb es atgondoltabb, jobban is nez ki, es a karakterek meg mindig elbaszottak teljesen.Van meg benne egy evad, remelem sikerul tartani a szintet, ha lesz egyaltalan. Bar egy kicsit revbe ert a sorozat, nekem megall igy a laban mint egy kerek egesz. Aki szereti az effele elborult cuccokat, ajanlom.
HozzászólásSzerző: MatyiG » 2020. január 2., csütörtök 17:51
Nem lesz már több évad sajnos.Faust írta: Meglestem a The end of the fucking world masodik evadjat, nekem sokkal jobban bejott, mint az elso, koherensebb es atgondoltabb, jobban is nez ki, es a karakterek meg mindig elbaszottak teljesen.Van meg benne egy evad, remelem sikerul tartani a szintet, ha lesz egyaltalan. Bar egy kicsit revbe ert a sorozat, nekem megall igy a laban mint egy kerek egesz. Aki szereti az effele elborult cuccokat, ajanlom.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. január 2., csütörtök 17:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. január 2., csütörtök 16:35
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azert ott ha nem egyutt jon ki a ket utolso resz, hanem 1 het csuszassal, minden nap kaptam volna egy kicsit agyverzest, hogy ezt hogyan fejezik beziro4vr írta: Mr Robot
Hát ez egy megosztó befejezés, az biztos hogy én örültem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem scifiként hanem drámaként ért véget.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem