Igazi zs-kategóriás guilty pleasure, de akkor is adja.
Shep hatalmas troll, de ehhez Hogan is kellett hogy így túltolja a karaktert.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. január 8., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. január 7., kedd 10:56
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 7., kedd 10:40
Hülye kérdés, mert valótlanságot állítasz benne.Anthony írta:Mármint aki megölt 3 embert kb. a semmi miatt?Kerlon írta:
Ez nem egy sima fellázadásról szól, hanem arról, hogy egy mentális zavarral küszködő emberrel, hogy bánik a társadalom és ez mit okozhat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. január 7., kedd 10:11
Igen...Anthony írta:Mármint aki megölt 3 embert kb. a semmi miatt?Kerlon írta:
Ez nem egy sima fellázadásról szól, hanem arról, hogy egy mentális zavarral küszködő emberrel, hogy bánik a társadalom és ez mit okozhat.
HozzászólásSzerző: portillo » 2020. január 7., kedd 9:39
Szerintem a nagyközönség számára is fogyaszthatóvá tett egy témát, amit mások azért már jobban bemutattak. Ezzel együtt kifejezetten jó film lett, az alakítás tényleg nagyszerű, de nálam messze van az évtized filmjétől, viszont mindenképpen megéri megnézni.nmate írta: Szerintem tartalmilag nagyon ott van, évtized filmje, baromira elgondolkoztató. Én ritkán nézek 2x filmet moziban, de ez megvolt 2x.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 6., hétfő 20:53
De szerinted ez nem egy mentális zavarral küszködő ember elborulásáról szól? Nem egy fellázadásról.Anthony írta:Mármint aki megölt 3 embert kb. a semmi miatt?Kerlon írta:
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 6., hétfő 20:32
Mármint aki megölt 3 embert kb. a semmi miatt?Kerlon írta:Ez nem egy sima fellázadásról szól, hanem arról, hogy egy mentális zavarral küszködő emberrel, hogy bánik a társadalom és ez mit okozhat.Anthony írta:
Mármint?
A történelem során eddig is fellázzadtak az emberek, amikor elegük lett a szopatásból, előbb-utóbb ismét meg fog történni, illetve manapság is megtörténik némely országban. Semmi újdonságot nem látok ebben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 6., hétfő 20:02
Ez nem egy sima fellázadásról szól, hanem arról, hogy egy mentális zavarral küszködő emberrel, hogy bánik a társadalom és ez mit okozhat.Anthony írta:Mármint?nmate írta:
Szerintem tartalmilag nagyon ott van, évtized filmje, baromira elgondolkoztató. Én ritkán nézek 2x filmet moziban, de ez megvolt 2x.
A történelem során eddig is fellázzadtak az emberek, amikor elegük lett a szopatásból, előbb-utóbb ismét meg fog történni, illetve manapság is megtörténik némely országban. Semmi újdonságot nem látok ebben.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 6., hétfő 19:22
Mármint?nmate írta:Szerintem tartalmilag nagyon ott van, évtized filmje, baromira elgondolkoztató. Én ritkán nézek 2x filmet moziban, de ez megvolt 2x.Remy írta: JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 6., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. január 6., hétfő 18:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. január 6., hétfő 18:31
Szerintem tartalmilag nagyon ott van, évtized filmje, baromira elgondolkoztató. Én ritkán nézek 2x filmet moziban, de ez megvolt 2x.Remy írta: JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 6., hétfő 17:13
I saw the devilYazid írta: aki jártasabb ezekben a koreai filmekben 2-3at elfogadok
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. január 6., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 6., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. január 6., hétfő 16:13
Az a pár erőszakos jelenet is indokolja a 16+-ot, de a film nyomasztó hangulata pláne. Nem hiszem, hogy 16 alattiaknak ezt látniuk kellene.Anthony írta:Realista24 írta: Remy írta:
JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
*nézhetetlenné.![]()
Phoenix azért fullba nyomja a kretént![]()
Tényleg jó színész, de ez a Joker ez túlértékelt film, nem is értettem, de aztán a Rotten elkezdte tolni a facen talán 2010-től évente a top10 filmet, és sok olyan év volt, hogy tele emlékezetes filmekkel, idénre meg ilyen Joker meg Irishmanokat kapunk.
Azt sem értem miért lett 16+os a Joker, van benne kb. 2 erőszakos jelenet, most azért mert mutatják Phoenixet nagytotálban hülyén röhögni meg nyögni?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 6., hétfő 15:41
Realista24 írta: Remy írta:
JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
*nézhetetlenné.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2020. január 6., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 6., hétfő 15:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 6., hétfő 15:29
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem