A +16 az erőszakra való hajlam miatt volt.
Hülyén röhögni meg nyögni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 6., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. január 6., hétfő 18:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. január 6., hétfő 18:31
Szerintem tartalmilag nagyon ott van, évtized filmje, baromira elgondolkoztató. Én ritkán nézek 2x filmet moziban, de ez megvolt 2x.Remy írta: JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 6., hétfő 17:13
I saw the devilYazid írta: aki jártasabb ezekben a koreai filmekben 2-3at elfogadok
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. január 6., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 6., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. január 6., hétfő 16:13
Az a pár erőszakos jelenet is indokolja a 16+-ot, de a film nyomasztó hangulata pláne. Nem hiszem, hogy 16 alattiaknak ezt látniuk kellene.Anthony írta:Realista24 írta: Remy írta:
JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
*nézhetetlenné.![]()
Phoenix azért fullba nyomja a kretént![]()
Tényleg jó színész, de ez a Joker ez túlértékelt film, nem is értettem, de aztán a Rotten elkezdte tolni a facen talán 2010-től évente a top10 filmet, és sok olyan év volt, hogy tele emlékezetes filmekkel, idénre meg ilyen Joker meg Irishmanokat kapunk.
Azt sem értem miért lett 16+os a Joker, van benne kb. 2 erőszakos jelenet, most azért mert mutatják Phoenixet nagytotálban hülyén röhögni meg nyögni?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 6., hétfő 15:41
Realista24 írta: Remy írta:
JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
*nézhetetlenné.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2020. január 6., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 6., hétfő 15:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. január 6., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 6., hétfő 15:20
mint a hobbs meg a shawRemy írta: JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 6., hétfő 15:03
*nézhetetlenné.Remy írta: JOKER: Egy tökéletes ívet bemutató remekmű, amit Joaquin Phoenix tesz halhatatlanná.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 6., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: géza » 2020. január 6., hétfő 11:30
Szerintem nem kurta el a 8. reszt, voltak erdekes jelenetek, azt nem tagadom, de melyik SW reszben nem voltak? Szamomra raadasul lenyegesen tobbet nyom latba pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rey es Kylo kapcsolatanak megalapozasa, Kylo orlodosenek bemutatasa es kifejtese, az epikus harc az imperial guardok ellen, Luke vs. Kylo, mind-mind olyan jelenetek voltak, amelyekre emlekezni fogok evek mulva is. A TROS-ben mire fogunk? Hogy a random visszatert Palpatine eljatssza Reyyel ugyanazt, mint Lukekal a 6. resz vegen pepitaban, vagy a 7. reszre, ami konkretan egy reboot volt.rashidm írta: Még az első résszel egyet is értenék részben, a második pont az hogy? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy elkúrta a 8. részt Ryan, hogy arra szavak nincsenek. Persze a 9. rész próbálta ezeket kijavítani, csak egy korszakot lezáró filmnek nem erről kellene szólnia. Voltak emlékezetes jelenetek igen: Leia repülése, Rose és Finn csodás kalandja, Snoke "bemutatása", és még tudnám sorolni estig. Új dolgokat ne hozzon be egy rendező, ha nincsenek rendesen kibontva, mert ezzel csak azt éri el, hogy rosszabb lesz a film. Mondjuk nem értem, miért nem JJ rendezte mindhárom filmet, talán egy fokkal jobb lett volna a trilógia.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. január 6., hétfő 10:29
Még az első résszel egyet is értenék részben, a második pont az hogy?géza írta: Megneztem vegre en is a TROS-t. Nem lett rossz film, de sokkal nagyobb potencial volt benne. Ket dolog egybol biztosra valt szamomra amikor elhagytam a mozit:
1. JJ Abramsnal puhabb pocsu, biztosra meno, semmi kockazatot nem vallalo rendezo nincs Hollywoodban.
2. Ha Rian Johnson rendezi a befejezo reszt, sokkal emlekezetesebb es jobb befejezest kapunk.
Ebbol a trilogiabol egyedul a nyolcadik resz, amiben voltak emlekezetes jelenetek, jelenetek aminek voltak tetjei, az volt az egyetlen ami probalt uj dolgokat vinni a tortenetbe, de hat az embereknek a 4. meg 6. resz rebootja kellett uj otletek helyett.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 6., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: géza » 2020. január 6., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: gunner » 2020. január 5., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: portillo » 2020. január 5., vasárnap 16:26
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem