HozzászólásSzerző: hala real » 2020. január 12., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 10., péntek 18:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 10., péntek 18:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 5., vasárnap 11:52
Hát, nehéz néznie, ha itt sincsToniKroos írta:
Régen igen és pont ez volt vele a baj korábban, hogy még üres kapunál is a még üresebb kaput kereste. Ezért nem lőtt sok gólt (a mostanihoz képest) és most azért lő többet, mert végre nem azt nézi, hogy hol van CR, hanem hogy hol a kapu és ez így van jól.Karim is passzolt volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 5., vasárnap 11:45
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. január 5., vasárnap 11:43
Csak nyugodtan, én is ezt tettem, nincs ezzel semmi baj, ha nem egyezik a véleményünk. Azért védem meg itt Vinit, mert én is focizok, és pont az a hibám, hogy ilyen helyzetekben is passzolok, amikor már nem kellene és pont bele érnek még vagy kicsit hosszú a passz, kicsit rövid. Ezen nehéz változtatni, hogy gyors döntéseknél a kaput figyeled vagy a társat keresed. Ezért is nem bánom, hogy ellőtte, mert ez azt jelenti, hogy a kaput támadja és szerintem egy támadónál ez fontosabb, minthogy ilyen helyzetben is a passz lehetőségét keresse. Mint írtam korábban, Hazard pont a másik véglet és emiatt nem fog sose sok gólt lőni és aranylabda közelébe kerülni.Realista24 írta:Azért remélem leirhatom amit gondolok.
Régen igen és pont ez volt vele a baj korábban, hogy még üres kapunál is a még üresebb kaput kereste. Ezért nem lőtt sok gólt (a mostanihoz képest) és most azért lő többet, mert végre nem azt nézi, hogy hol van CR, hanem hogy hol a kapu és ez így van jól.Karim is passzolt volna.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. január 5., vasárnap 11:32
Idén már nem vagyok ebben biztos. Persze ez nem baj, mert végre nem toketlenledik a kapu előtt, hanem ha oda kerül, beveri.Realista24 írta:Karim is passzolt volna.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. január 5., vasárnap 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 5., vasárnap 11:16
Azért remélem leirhatom amit gondolok.ToniKroos írta:40 méterről elfogadom ezt a választ vagy a 16on kívülről, de az 5ös sarkánál volt. Onnan már nehogy már megszóljuk, ha nem passzol valaki. Sok mindenbe bele lehet kötni Vininél, szerintem ez pont nem az.Realista24 írta: De nem tud lőni gyerekek. Ronaldo meg gólt lőtt volna, mert képes rá.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. január 5., vasárnap 10:56
40 méterről elfogadom ezt a választ vagy a 16on kívülről, de az 5ös sarkánál volt. Onnan már nehogy már megszóljuk, ha nem passzol valaki. Sok mindenbe bele lehet kötni Vininél, szerintem ez pont nem az.Realista24 írta: De nem tud lőni gyerekek. Ronaldo meg gólt lőtt volna, mert képes rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 5., vasárnap 8:19
De nem tud lőni gyerekek. Ronaldo meg gólt lőtt volna, mert képes rá.ToniKroos írta:Ezt adom és egy olyan szituációban ezt el is kell már lőni. Nem ment be, ez van. Ha meg megpróbálja lepasszolni és véletlen az nem jön be, akkor az lett volna a baj, hogy miért nem lőtte el. Sokszor ez a baj, hogy a jobbnál is jobb helyzetet akarunk. Pont ilyen Hazard szerintem és ezért lő kevés gólt. Kíváncsi vagyok Ronaldo lepasszolta volna-e azt, szerintem mindenki tudja rá a választ.Fenoo írta: Utólag nyilván könnyebb, hogy mit kellett volna. De szerintem abban a helyzetben a támadók 99% ugyanúgy ellőtte volna. Az már másik dolog, hogy illet volna belőnie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 5., vasárnap 8:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. január 5., vasárnap 1:17
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. január 4., szombat 23:48
Ezt adom és egy olyan szituációban ezt el is kell már lőni. Nem ment be, ez van. Ha meg megpróbálja lepasszolni és véletlen az nem jön be, akkor az lett volna a baj, hogy miért nem lőtte el. Sokszor ez a baj, hogy a jobbnál is jobb helyzetet akarunk. Pont ilyen Hazard szerintem és ezért lő kevés gólt. Kíváncsi vagyok Ronaldo lepasszolta volna-e azt, szerintem mindenki tudja rá a választ.Fenoo írta: Utólag nyilván könnyebb, hogy mit kellett volna. De szerintem abban a helyzetben a támadók 99% ugyanúgy ellőtte volna. Az már másik dolog, hogy illet volna belőnie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 4., szombat 20:20
Ha tudna lőni...Fenoo írta:Realista24 írta:
Tízből nyolc ember akit követek twitteren is azt írta, hogy sima passz kellett volna lennie. Szerintem is.
Nem az a gond hogy nem passzolt. Hanem hogy még sem fordul a fejében.
Utólag nyilván könnyebb, hogy mit kellett volna. De szerintem abban a helyzetben a támadók 99% ugyanúgy ellőtte volna. Az már másik dolog, hogy illet volna belőnie.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. január 4., szombat 20:15
Realista24 írta:Tízből nyolc ember akit követek twitteren is azt írta, hogy sima passz kellett volna lennie. Szerintem is.kiserik írta:
Azért a két helyzetet én nem tudom ugyan olyannak venni. Ha visszanézed a Bilbao ellenit (már ha ugyan arra gondolunk), akkor láthatod Te is. Labdaszerzése után megcsinálta Karimmal a kényszerítőt a 16-oson belül 3 védő között, majd egyet elfektetve kapura tette. Aki abban a helyzetben felnéz és észre veszi a végig takarásban lévő Karimot és leteszi neki tökéletesen a mellette becsúszó védő lábai mellett/fölött, az biztos nem egy 19 éves, enyhén szeleburdi srác. Ma Fede a félpályától robogott egyedül és végig figyelhette, hogy mi történik mögötte/mellette.
Nem az a gond hogy nem passzolt. Hanem hogy még sem fordul a fejében.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 4., szombat 20:12
Tízből nyolc ember akit követek twitteren is azt írta, hogy sima passz kellett volna lennie. Szerintem is.kiserik írta:Azért a két helyzetet én nem tudom ugyan olyannak venni. Ha visszanézed a Bilbao ellenit (már ha ugyan arra gondolunk), akkor láthatod Te is. Labdaszerzése után megcsinálta Karimmal a kényszerítőt a 16-oson belül 3 védő között, majd egyet elfektetve kapura tette. Aki abban a helyzetben felnéz és észre veszi a végig takarásban lévő Karimot és leteszi neki tökéletesen a mellette becsúszó védő lábai mellett/fölött, az biztos nem egy 19 éves, enyhén szeleburdi srác. Ma Fede a félpályától robogott egyedül és végig figyelhette, hogy mi történik mögötte/mellette.Realista24 írta: Bilbao ellen Vini ilyet rúgott kapusba, amit ő lepasszolt most.
Ha passzol a brazil, akkor most nem vagyunk lepeshatranyban. De neki bonyolult ez a sport.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 4., szombat 20:07
Azért a két helyzetet én nem tudom ugyan olyannak venni. Ha visszanézed a Bilbao ellenit (már ha ugyan arra gondolunk), akkor láthatod Te is. Labdaszerzése után megcsinálta Karimmal a kényszerítőt a 16-oson belül 3 védő között, majd egyet elfektetve kapura tette. Aki abban a helyzetben felnéz és észre veszi a végig takarásban lévő Karimot és leteszi neki tökéletesen a mellette becsúszó védő lábai mellett/fölött, az biztos nem egy 19 éves, enyhén szeleburdi srác. Ma Fede a félpályától robogott egyedül és végig figyelhette, hogy mi történik mögötte/mellette.Realista24 írta: Bilbao ellen Vini ilyet rúgott kapusba, amit ő lepasszolt most.
Ha passzol a brazil, akkor most nem vagyunk lepeshatranyban. De neki bonyolult ez a sport.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 4., szombat 19:59
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem