Ugyan nem láttam, de a trailerben volt egy jó kis utalás, ami megmaradt.rafael23 írta:A Csodacsapat (Les seigneurs) francia vígjáték
Látta valaki? Megéri megnézni?
Itt is van, Ribéryék is ezt mondhatták.
HozzászólásSzerző: András93 » 2013. október 12., szombat 19:25
Ugyan nem láttam, de a trailerben volt egy jó kis utalás, ami megmaradt.rafael23 írta:A Csodacsapat (Les seigneurs) francia vígjáték
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 12., szombat 19:01
Egyszer mindenképpen megéri megnézni, könnyed vígjáték, kikapcsolja az embert, nekem tetszett.rafael23 írta:A Csodacsapat (Les seigneurs) francia vígjáték
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. október 12., szombat 18:51
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 12., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 12., szombat 18:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 12., szombat 18:11
A régi se volt rossz, mert nem volt mihez viszonyítani. (a legtöbb embernek), de most, hogy érkezik az új egyértelmű, hogy jobb lesz.soadroli írta: és a Godzilla is elment. Bár az új sokkal jobbnak néz ki
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 12., szombat 18:08
Nekem is bejött annó a Holnapután, a 2012, I. e. 10 000, Függetlenség napja, és a Godzilla is elment. Bár az új sokkal jobbnak néz kiRemy írta: Emmerich filmjeit meg amúgy is bírom, mert egyszerűek, és végtelenül szórakoztatóak.

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 12., szombat 18:01
átadta azt az érzést, ami miatt imádom a 80-as éveket. Ez nálam már győzelmet jelent. Emmerich filmjeit meg amúgy is bírom, mert egyszerűek, és végtelenül szórakoztatóak.soadroli írta:Remy írta: Az elnök végveszélyben 7/10Te sokkal jobb filmekre adtál szarabb osztályzatokat. Szerintem ez nagyon gyenge lett, 5/10 nálam, pedig nem vagyok valami szigorú osztályzás terén
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 12., szombat 17:58
Remy írta: Az elnök végveszélyben 7/10

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 12., szombat 17:42
Na, mondjuk az is egy nagyszerű filmsentry írta: De ha már Gosling, akkor a Blue Valentine-t biztos előbb fogom megnézni.![]()
Csak mostanában sajnos nagyon kevés időm van. Filmre meg semmi.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 12., szombat 17:40
Drive-ot igen. De én nem dobtam egy tripla szaltós hanyatt vágódós esést, mint oly sokan anno ( hogy repkedtek a 10-esekRemy írta:Ha már Refn... Sentry te láttad tőle a Drive-ot és az Only God Forgives-t?nmate írta: Pl. Refn, személyes kedvenc![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 12., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 12., szombat 17:20
Ha már Refn... Sentry te láttad tőle a Drive-ot és az Only God Forgives-t?nmate írta: Pl. Refn, személyes kedvenc![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 12., szombat 17:16
Én pont így vagyok. Elismerem, csodálom, de (1-2 kivétel van ugyan) nem csípem a filmjeit.sentry írta:Kubrick, meg Kubrick. Lehet őt is nem szeretni, csak csórikám évtizedekkel megelőzte a korát, és ez nem vélemény, hanem tény.
Épp ezen van a hangsúly, hogy ELVILEG ez lenne a világ legnívósabb filmdíja? Ez? Amit ilyen emberek sosem kaptak meg, zseniális performanszokért?sentry írta:Az, hogy meg ki kapott Oscart, meg ki nem, senkit nem érdekel. Az a szégyengyalázat szánalmas Akadémia totál inkompetensek gyülekezete.
Pl. Refn, személyes kedvencsentry írta:Amúgy ajánlom a különböző nemzetek filmjeit, francia,dán,irán,japán,svéd stb. Léteznek ott is ügyes filmesek. (Ez most nem azokra vonatkozik, akik rendre néznek ilyeneket. Hála istennek azért bőven akad ilyen is a fórumon )
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 12., szombat 15:48
Sok film nem neked való. Ez van. (Nem személyeskedni akarok. De ez tény)Anis írta:Amerikai história X nem nekem való film.
Ezt mi is csak szubjektíven tudjuk megítélni, hogy ki érdemelt volna és ki nem.
Énszerintem az Aliért vagy a Boldogság nyomábanért kaphatott volna egyet (inkább utóbbiért)
2001-ben Crowe és a Gladiátor tarolt, 2002ben (gondolom) nem kaphatta meg mégegyszer.
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. október 12., szombat 15:33
Akkor gyorsan pótold a The Ruling Classt!nmate írta:az első és a kilencedik tagot nem ismerem
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 12., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 11., péntek 22:29
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 11., péntek 19:59

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 11., péntek 19:58
Énszerintem túl meredek témát tárgyal, és a gyakadémia nem mert kockáztatni, hiába na, kb. 65 éves az átlagéletkor nálukrealistahuni írta:Én nem követem és nem is vágom mi alapján osztják az Oscart, de, hogy az Amerikai História X nem kapott egyet sem nekem az kicsit meredek.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem