Teljes mértékben egyet értek. Mindenki tudja, hogy nincs, HA a fociban, az meg már hogy a 3. évben esünk ki valami miatt, az már jelent valamit.flori írta:de hogy?
ha az elején belövi özil v higu és onnan lesz meg,akkor azt mondom oké.
igy nem érdemeltük meg,hogy 3 százas ziccert k*rtak el és 25 percen kivül majdnem lefociztak minket.
MEGINT.
Ezért kellenek olyan játékosok, akik ekkora tétnél nem remegnek meg, fejben ott vannak. Higu már sokadjára ásta el magát.. és Öziltől sem vagyok elájulva. Betonkezdő egész évben, nincs versenyhelyzetre kényszerítve..R.M.C.F írta:Hogy? 15 percig 2 x mentek ki a félpályán,3 x voltunk ajtó ablakban,amiből egy messi 2 minimum bever....azok a ziccerek pedig amit elértek,főleg azért lehettek,mert már nyíltabban kellett játszanunk,mivel az alap elképzelés nem jött be és kihagytuk a kihagyhatatlant is.

Nyáron középpályára kell egy buldózer (makelele klón, fénykorában lévő essien) és Higu helyére egy másik arc, ez a minimum.
Még Arbeloa helyére kellene egy focizni is tudó jobb bekk. Carvajalról sokat anyagot nem láttam eddig, így nem tudom milyen alternatíva lenne.