Realista24 írta:Vinicius piaci értéke az egekben, legalább egy szazasert el tudjuk adni, vagy cserealap lehet.tubatibi írta:
Vinicius, Rodrygo és Ő majdnem 120 millió euróba fájt, szerinted azt a 120-t nem lett volna értelmesebb elkölteni európában is bizonyított top játékosra vagy akár az MBappé alapba fektetni?
Nem tudom túl pozitívan fogadni, hogy megint igazolunk brazilföldről, most éppen az "Új Kaká"-t
Vinicius-t Te is ekézted a Valverde topikba, hogy lőni nem tud és nem érti ezt a sportot.
Rodrygo meg totál bevan szarva mostanában, ha játszik...
Ebből tudok csak kiindulni, még videók alapján is jobb volt Rodrygo, sőt még talán Vini is....és láttuk/látjuk, hogy Ők mit csinálnak
Persze fiatalok, fejlődhetnek, stb...de itt nem lesz türelem és idő arra, hogy babusgassuk Őket és egyengessük a pályafutásukat..
Rodrygo jó lesz, mit vársz tőle? Fel év alatt legyen Aranylabda kaliber?
Bale-ről is pont ugyanazt hittük, hogy eltudjuk adni....látjuk a végét.
Szerintem nincs olyan csapat jelenleg aki 100-at adna vagy 80-90 millióért cserealapnak számítana Vinicius, ha meg van és nem adjuk el, akkor meg jó nagy hülyék vagyunk, hogy nem mondunk azonnal áment az üzletre.

Nem tudom, lehet igazatok van/lesz, Én lennék a legboldogabb, de Én inkább mennék a minőségre, mint a mennyiségre...