Velemenyek? Sztem minden elarul a errol a listarol, hogy egyik Real sem fert a dobogora, a 2 barca meg ott van.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. január 2., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. január 2., csütörtök 10:53
Én megyeiben örültem volna, de csak ha gender semleges a zuhany is.füst írta: hát, széles medencecsonttal, rövid lábakkal és 36os lábmérettel nem lehet ugyanazt elvárni mint a hím mezőnytől. De addig örüljetek amíg van külön női foci, nehogy pár éven belül azon kapjuk magunkat, hogy vegyes csapatokkal kell kiállni a kluboknak.
Elég, ha egy hülye kitalálja, aztán elindul a hógolyó a lejtőn.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 2., csütörtök 9:54
Jah, mint a dartsbanfüst írta: hát, széles medencecsonttal, rövid lábakkal és 36os lábmérettel nem lehet ugyanazt elvárni mint a hím mezőnytől. De addig örüljetek amíg vannak külön női foci, nehogy pár éven belül azon kapjuk magunkat, hogy vegyes csapatokkal kell kiállni a kluboknak.
Elég, ha egy hülye kitalálja, aztán elindul a hógolyó a lejtőn.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. január 2., csütörtök 9:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. január 2., csütörtök 7:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. január 2., csütörtök 7:00
HozzászólásSzerző: istimester » 2020. január 1., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: füst » 2019. december 17., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. december 17., kedd 15:46
Már magasztal minket, hogy ha bukik ne bukjon akkorátdannen írta:Realista24 írta: Pep Guardiola (Man City's manager): "Real Madrid is the king of Champions League."
Pep Guardiola : "I dreamed of playing with Zidane but in the end it didn't happen."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 17., kedd 15:10
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. december 17., kedd 11:24
Én a poolt sem éreztem annyira jónak, de megedzettük őket az előző évben, szóval volt kitől tanulni..Realista24 írta:
Az idei döntő nem ilyen volt. A Tottenham parázott rá, a Pool végig irányította a meccset, taktikusan, mindenhol annyit játszott, amennyit kellett. Egy pillanatig nem volt kétséges, hogy megnyerik, szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 17., kedd 11:21
Az idei döntő nem ilyen volt. A Tottenham parázott rá, a Pool végig irányította a meccset, taktikusan, mindenhol annyit játszott, amennyit kellett. Egy pillanatig nem volt kétséges, hogy megnyerik, szerintem.reeed_ati írta:Amiről sokan megfeledkeznek, nem rád gondolok mostCsabi írta: pont ezért lesznek veszélyesek. meg mert a bajnokság gyakorlatilag féltávnál elúszik nekik. nincs mivel takarózni.
ettől függetlenül megfenjük a ripacs kopasz fejét., hogy a BL az más kávéház, különösen igaz ez a kieséses szakaszban..
Sokan csak a kereteket hasonlítják össze, mint ahogy az oddsoknál is látjuk ezt, bár az is túlzó szerintem.
De azt már nem nézik, hogy kinek mekkora tapasztalata, rutinja van, a BL párharcokat illetően.
Ezek a csapatok, mint city, psg görcsösen BL-t akarnak nyerni, pont ez a görcsösség lehet rájuk nézve hatalmas teher, ami miatt megremegnek majd a lábak.
Elég csak megnézni az idei döntőt, nézhetetlen, élvezhetetlen volt, mert totál ráparáztak, egyik sem akart veszíteni.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. december 17., kedd 11:05
Amiről sokan megfeledkeznek, nem rád gondolok mostCsabi írta: pont ezért lesznek veszélyesek. meg mert a bajnokság gyakorlatilag féltávnál elúszik nekik. nincs mivel takarózni.
ettől függetlenül megfenjük a ripacs kopasz fejét.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. december 17., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 17., kedd 10:43
És azóta elköltött több, mint 1 milliárdot.pheco írta: Guardiola meg a BL egy mondatban kezd erdekesse valniBayernnel es a Citynel is mindig kiesett az elso komoly ellenfel ellen. A Cityvel egy Monaco ellen is sikerult. Ettol fuggetlenul lehet kiejtenek minket, de meg mindig felcsesz, hogy sokan a legjobb edzonek tartjak, aztan 8 eve koze nincs a BL-hez.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 17., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. december 17., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 17., kedd 9:31
Csak olcsóbbak voltakrashidm írta:Gondolom már nem tudott elkölteni újabb 2-300 millát védőkre.Halfkey írta:
Akarták, panaszkodik is miatta.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. december 17., kedd 9:30
Gondolom már nem tudott elkölteni újabb 2-300 millát védőkre.Halfkey írta:Akarták, panaszkodik is miatta.h3x0r írta:
De Ligt?
Na de aki nyaron jobban kovette a city-s hireket, Kompanyt miert nem potoltak senkivel? Vagy megint Guardiola nagy otlete, hogy o majd megoldja 3 kozephatveddel?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem