Üdv!
Azt hiszem, valaki hiányzik innen!

TONI KROOS!
Boldog Új évet kívánok minden Real Madrid szurkolónak!
HozzászólásSzerző: oldmeesee » 2019. december 31., kedd 13:54
Üdv!
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 31., kedd 13:04
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 31., kedd 12:52
Remelem a bohoc Griezmannt csak Te photoshoppoltad oda. Nem tudom elkepzelni, hogy elo ember - foleg aki szakironak gondolja magat - komolyan kepes odatenni egy ennyire tulfujt jatekost. Aki raadasul a VBt is vegigmozizta a tarsak mellol.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 31., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 31., kedd 0:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. december 31., kedd 0:06
Amúgy az a durva, hogy az a védő 4-es simán beférne kompletten, egy-az-egyben az évtized csapatába. Amit azok lehoztak a 2010-es években, az vmi elképesztő.Kerlon írta: Azt nem rétem, hogy Varane-nál ezt miért nem játsszák el, amikor Ramos mellett a legeredményesebb, egy sokkal szerethetőbb stílusú beton KHV már jó ideje...
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. december 30., hétfő 23:52
Lehet ám, hogy ez így neki pont jó. Nem mindenki akar a középpontba lenni és nekem az jön le, hogy ő pont ilyen természet. Sose veszíti el a fejét, nem látod üvöltözni, őrjöngeni. Meg is lepődtem, amikor kicsit oda lépett Albához a classicon. Látszik rajta, hogy tanult és nem egy hülye gyerek az utcáról.Steve írta:Kerlon írta: Azt nem rétem, hogy Varane-nál ezt miért nem játsszák el, amikor Ramos mellett a legeredményesebb, egy sokkal szerethetőbb stílusú beton KHV már jó ideje...
Amúgy Ancelotti elvileg 43 millió fontért szeretné Jamest az Evertonhoz csábítani.![]()
..de most komolyan lepenget 5 év alatt 4 BL-t, meg egy világbajnoki címet és le sem szarja senki szerencsétlent.
Kb aki a focit nem nézi annyira az azt sem tudja kicsoda, mert meg sincs soha említve..Senkit nem érdekel Varane miközben a világ legjobb belső védője lett egy Maldini stílussal szép csöndben.
De mindegy, legalább nem lesz egy elszállt seggfej, vagy egy idegroncs akit szétkap a sajtó. Nekünk csak jó. De néha sajnálom, hogy nincs jobban megbecsülve, hypeolva.
HozzászólásSzerző: el magico » 2019. december 30., hétfő 23:19
Évtized tahója: Vidal, Piqué, Alba, Alves, Arda Turan, Diego Costa, Suárez... lehetne sorolnidzsi91 írta: Kitalálhatnánk ilyen kategóriákat az évtized meccse meg az évtized fordítása (Mondjuk az túl egyértelmű,hogy a barsza psg lenne ) és mindenki leírhatná. Az évtized tahója nálam fej fej mellet piké és vidal. Az évtized legfelemelőbb pillanata amikor matracék már annyira kivoltak,hogy feketében léptek ellenünk pályára a hazai szerelésük helyett,úgy hátha nem ejtjük ki őket Az évtized gólja nálam Céronaldo ollója,mégha bale gólja fontosabb is volt meg nehezebb kivitelezni az egyszerűen festői volt. Az évtized poénja amikor benitez góllövő dvd-t készített minden idők bl válogatott és Real madrid gólkirályának
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 30., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 22:53
ziro4vr írta:Feszülős mez és ronda kopasz fej.dzsi91 írta:
Grízman says hi.
De amúgy amikor van is ott valami annyira félre tud menni a hype.Ribery-Robben vonalon számomra érthetetlen miért nem a holland volt felültetve a vonatra, sokkal nagyobb játékos volt mint a francia szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 30., hétfő 22:45
Feszülős mez és ronda kopasz fej.dzsi91 írta:
Grízman says hi.
De amúgy amikor van is ott valami annyira félre tud menni a hype.Ribery-Robben vonalon számomra érthetetlen miért nem a holland volt felültetve a vonatra, sokkal nagyobb játékos volt mint a francia szerintem.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 22:42
Kerlon írta: Azt nem rétem, hogy Varane-nál ezt miért nem játsszák el, amikor Ramos mellett a legeredményesebb, egy sokkal szerethetőbb stílusú beton KHV már jó ideje...
Amúgy Ancelotti elvileg 43 millió fontért szeretné Jamest az Evertonhoz csábítani.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 22:37
Grízman says hi.ziro4vr írta: Ez a lista egyértelműen arra példa, hogy mesterségesen próbálnak sztárokat generálni, ha már nem születnek állócsillagok. Neymar, VD, mind a 21. század mesterséges csúcsgenerált fantom klasszisai. Xavi is amúgy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 30., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 30., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. december 30., hétfő 21:03
Casillas___Samy___ írta:Mi a teljes csapat?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. december 30., hétfő 18:34
Vagy, hogy kinek ki a kedvence.dzsi91 írta:Én tudom ,hogy gondolkodtak. Hypeban. Normál esetben egy premjer liga játékos sem fér be az évtized csapatába.füst írta: Én nem tudom és nem is érdekel, nem szoktam ilyen fantasy csapatokon agyalni. Az én mondandóm lényege csak annyi volt, hogy elmondjam szerintem hogyan gondolkodtak az FF-nél amikor ezt összehozták.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 18:19
Én tudom ,hogy gondolkodtak. Hypeban. Normál esetben egy premjer liga játékos sem fér be az évtized csapatába.füst írta: Én nem tudom és nem is érdekel, nem szoktam ilyen fantasy csapatokon agyalni. Az én mondandóm lényege csak annyi volt, hogy elmondjam szerintem hogyan gondolkodtak az FF-nél amikor ezt összehozták.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. december 30., hétfő 17:26
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem