Hogy derűsen váljunk el a régitől és fogadjuk az újat ezt itt hagyom. Nálam már klasszikus
[url]https://youtu.be/G-9YJpJAP_o/url]
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. december 31., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. december 31., kedd 0:54
off:füst írta:
Ami nem Real:
1. Német-brazil 7-1
2. Magyar-portugál 3-3
Nem írtátok, de emlékezetes volt:
Xabi Alonso öröme a döntőn
Ancelotti éneklése
Amikor Higunak énekelte a Bernabeu hogy maradjon
SIIIIIIIU
Ramos beejti a kupát a busz alá
Amikor Modric levágatta a haját
Khedira solo a Barca ellen
Kezdek elfogyni
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 31., kedd 0:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. december 31., kedd 0:27
2010-2011 bajnokság 5-0lestat írta: A legrosszabb meccs részünkről: bármelyik barca elleni vereség
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. december 31., kedd 0:07
HozzászólásSzerző: füst » 2019. december 31., kedd 0:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. december 30., hétfő 23:57
Az a Juve elleni BL döntő mai napig felfoghatatlan számomra. A 93. perces Ramos gól mellett a legnagyobb Realos élményem. Ahogy elkezdődött a meccs, érződött a levegőben hogy ma ott nyerni fog a csapat, nincs aki megállítsa azt a gárdát. És tényleg így volt, a Juventusnak nagyjából egy percig nem volt esélye. Az a Real úgy ment már ki hogy ma győzünk. Elképesztő meccs volt, lehet valamelyik nap meg is nézem újra. Számomra a 10. BL győzelem után a legmeghatározóbb Realos élményem. Elképesztő meccs volt, hogy ráadásul sima 4-1, ahh.dzsi91 írta: z évtized legjobb meccse részünkről a cardiffi és a müncheni mészárlás, a szép az benne ,hogy 2 teljesen különböző jatékstílusban nyomtuk a 2 meccsen és tanári volt mindkettő.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 23:24
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 23:22
Évtized jinxje: “ Navasszal való találkozás és kézfogás.”Remy írta: Évtized meccse: 10. win
Évtized gólja: Mondanám Ramost, mondanám CR-t... de talán Bale... azt nagyon berakta.
Évtized fájdalma: Jesé![]()
Évtized tahója: Suarez, Arda, Vidal, Piqué, Alba, Dani Alves
Évtized legjobbja: CR & Real
Évtized jinxe: Real Madrid 0-1 Betis
Évtized élménye a TV-ből: Megélni a 3 BL címet egymás után
Évtized élménye a helyszínről: Navasszal való találkozás és kézfogás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 30., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 30., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 30., hétfő 23:01
Jöhetnek ide ilyenek, ez jópofa.dzsi91 írta:ziro4vr írta:
Feszülős mez és ronda kopasz fej.![]()
jogos ribery sokkal szebb
Tegyük össze a két kezünket,hogy Modricot sikerült észrevetetni a világgal.thx dzsuventus és Céronaldo.
![]()
Kitalálhatnánk ilyen kategóriákat az évtized meccse meg az évtized fordítása (Mondjuk az túl egyértelmű,hogy a barsza psg lenne![]()
![]()
) és mindenki leírhatná. Az évtized tahója nálam fej fej mellet piké és vidal. Az évtized legfelemelőbb pillanata amikor matracék már annyira kivoltak,hogy feketében léptek ellenünk pályára a hazai szerelésük helyett,úgy hátha nem ejtjük ki őket
Az évtized gólja nálam Céronaldo ollója,mégha bale gólja fontosabb is volt meg nehezebb kivitelezni az egyszerűen festői volt. Az évtized poénja amikor benitez góllövő dvd-t készített minden idők bl válogatott és Real madrid gólkirályának
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 20:56
Nagytiszteletűügyvezetőigazgatóminiszterelnökúrnak foglak szólítani, természetesen!istimester írta:Csak az összehasonlítás végett: a sors úgy hozta, hogy én is pont egy energetikai cég ügyvezető posztjára pályázok. Csak a jelentkezés beadására három hét áll rendelkezésre. A meghallgatások ezután jönnek. Az egész folyamat min. 4-6 hétig boztosan el fog tartani. És ez egy porbafingó, alig évi 2 millió eurót megforgató cég, nem egy BVH kaliberű óriás.
De nekem igazából tökmindegy. A lényeg, hogy a jövő hónap végére már igazgató úrnak hívhassatok![]()
Így elolvasva, amit írtál kapásból azt mondanám, hogy nem lesz semmi gond.RealMadridFanatic írta: ...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 30., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. december 30., hétfő 16:46
Köszönöm!RealMadridFanatic írta:
Szoritok!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 30., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 30., hétfő 13:34
Szoritok!istimester írta: A lényeg, hogy a jövő hónap végére már igazgató úrnak hívhassatok
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. december 30., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. december 28., szombat 14:15
Mondjuk nem tudom, mit vártál.kierkegaard írta: https://www.facebook.com/karacsonygerge ... 4601313700
Hát..én nagyon csalódtam megmondom őszintén. Ahogy várni lehetett, karácsony minden szava hazugság volt.
Nem lesz tisztogatás azt mondja..erre mindenhol tisztogatott. Főtávnál kirúgták az igazgatót majd a felsővezetőket. Elkezdtek szállingózni a haverok és szépen fel lesz töltve az összes magas pozició.
Annyira volt nyilt pályázat, hogy pontosan tudtam ki lesz majd az új igazgató.
Jó mondjuk nyilván álomvilágban éltem, az én hibám.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem