Anthony írta:Gay de Liébana: “Megtörténhet, hogy részvénytársasággá kell alakulnia a Királyi Gárdának, és teljességgel át kell majd alakítani a klub status quo-ját”
Bahh, mondott 2-3 érdekes dolgot a pali, amit aztán lenullázott azzal, hogy elkezdett a sportszakmai oldallal foglalkozni, ami nem az ő asztala.
De ha csak a pénzügyi részét nézzük a mondanivalójának az nem valami bÍztató...
Ezekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél. (és nem csak ő hanem a legtöbb ilyen ember aki ezzel foglalkozik.)
Viszont ami az én véleményem:
- Florentino menedzselése tananyag lett a Harvardon (szerintem akkor azért érti a dolgát)
- mivel Florentino sem hülye (és még paraszti logikával is ki lehet ezt számolni) ezért nem hiszem hogy bele merne menni abba hogy 400 millióért csináltatnak stadiont. (ha ekkora lenne az adósság)
- az elnöki ciklusai elején többet költ aztán szépen visszafogja magát.
- más kluboknál is szerintem eléggé ki van találva a könyvelés nem csak nálunk.
- ha viszont igazak ezek a hírek akkor sem fog beszarni Perez.... Egyszer-kétszer elmegyünk Ázsiába ("hogy népszerűsítsük a klubbot" szöveggel

) és már más számok lesznek itt. És még akkor ehhez hozzá tartozik egy két korábban lejátszott meccs a bajnokságban amit nézhetnek Ázsiában és máris nőnek a rajongói számok. És ehhez mi kell ?
Olyan labdarúgók akikért sokat fizettek és a pályán is letesznek valamit (Zidane;Ronaldo;Figo;C.Ronaldo).
Amugy nem tudom hogy ki mennyire jár boltba és mennyi ideje van körbenézni de az utóbbi időben nagyon sok terméket láttam ami Real Madridos volt. Csak egy párat említenék : energia ital; fürdőkacsa(!!!);füzet; toll; ceruza; táska; zokni ; óra; naptár; ágyneműhuzat; pénztárca; tányér; bögre; notesz; zászló stb...
Ha ezt sikerülne bevinni Ázsiába (főleg Kínába) szerintem hatalmasat nőhetne a klub bevétele.