Luka Modrić
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Luka Modrič - 10
33,3 kmh volt a sprintnél a legmagasabb sebessége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az a faszkalap Cucurella szépen odapakolt amúgy neki miután bepaskolta a gólt... a tahó katalán, tahó katalán marad.
ezt a szezont még lehozza, de jövőre már kétlem, hogy beáll a sorba 5. (?) embernek a kpra.
ezt a szezont még lehozza, de jövőre már kétlem, hogy beáll a sorba 5. (?) embernek a kpra.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Azért azt tegyük hozzá, hogy egész meccsen arra az utolsó vágtára pihent. Kroos és Case mellé már nagyon kevés az a meló, amit ő le tud tenni az asztalra ilyen idősen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Nagyon pontatlan és szürke volt, de a hosszabbításban megmutatta, hogy a sebességgel még nincs gond
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a szíve vitte a 96ikban Fede tempójában a kapuig.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nachoval nem hosszabítunk?kodo írta: En sem emlekszem hivatalos hosszabbításra Modric-csal kapcsolatban. Ahogy Nachonak is nyárig szól a szerződése

nincsenek ez irányú hírek?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tévednek, mi nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En sem emlekszem hivatalos hosszabbításra Modric-csal kapcsolatban. Ahogy Nachonak is nyárig szól a szerződése, ahogy lejjebb írták.
Nem jellemző ez a klubra, hogy a téli atigazolasi időszakig várjanak a hosszabbítással, ugye most mar elvileg szabadon targyalhatna a ket a játékos.
Masik aki erdekes ő James. Ha tényleg vinné az Everton akkor most kell nekik odaadni télen, mert 2021 nyarán neki is lejar. Most kaphatunk utoljara ertelmes pénzt erte, angol középcsapatot le lehet húzni, 50 millió ajándék lenne érte.
Nem jellemző ez a klubra, hogy a téli atigazolasi időszakig várjanak a hosszabbítással, ugye most mar elvileg szabadon targyalhatna a ket a játékos.
Masik aki erdekes ő James. Ha tényleg vinné az Everton akkor most kell nekik odaadni télen, mert 2021 nyarán neki is lejar. Most kaphatunk utoljara ertelmes pénzt erte, angol középcsapatot le lehet húzni, 50 millió ajándék lenne érte.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az nem lett hivatalos én úgy tudom. Mármint ez volt a terv, de én nem emlékszem, hogy hivatalosan aláírt volna 21ig.Csabi írta: 21-ig van a szerződése.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nacho-nak viszont csak idén nyárig? NSO cikkben láttam, hogy összeállítottak egy csapatot a lejáró szerződésű játékosokból. Róla nem tudom elképzelni, hogy elengednék ingyen.Csabi írta:21-ig van a szerződése.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ziroval egyetértek. Idén még az EB talán motiválja, utána már 35 évet tölt, szerintem itt az ideje haknizni usában vagy az araboknál, vagy hazamenni Horvátországba kicsit pötyögni a Dinamonál.
Remélem kap egy szép búcsúmeccset.
Remélem kap egy szép búcsúmeccset.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az a baj vele, hogy a fő erénye a gyorsaság volt, az meg látványosan kopik.ziro4vr írta: Én hagynám távozni nyáron, sajnos nem fog szépen öregedni már.
Mondjuk egy Kroos pl még jó helyezkedéssel ellehet egy darabig, de azért idén is volt jópár meccs, amikor Modric passzaiból indult a buli. Remélem Ödegaard jön a nyáron és azonnal be fog válni, mert kell egy gyors játékos, aki ésszel passzol a kp-ra.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Transfermarkt szerint 2020 juni 30.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Contract expires: 30.06.2020
via transfermarkt.com
via transfermarkt.com
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jimbo szerint 2020.06.30-ig.___Samy___ írta: Nem 21-ig van a szerződése?
Én nem lettem okosabb a google után, szóval elhiszek Nektek mindent.

- ___Samy___
Nem 21-ig van a szerződése?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"