Jimbo szerint 2020.06.30-ig.___Samy___ írta: Nem 21-ig van a szerződése?
Én nem lettem okosabb a google után, szóval elhiszek Nektek mindent.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 21:21
Jimbo szerint 2020.06.30-ig.___Samy___ írta: Nem 21-ig van a szerződése?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. december 30., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 21:06
Igen, de normál esetben kb már most meg kellene hosszabbítani a szerződését,egész pontosan meg kellett volna már korábban és később jó pénzért eladni.Ez a legjobb a klubbnak.sonic írta: Mivel lejar a szerzodese nem a klub joindulatabol tavozhat ingyen, hanem mert nem lesz szerzodese. Akiket jofejsegbol elengedtunk ingyen a karrierjuk vegen meg volt aktiv szerzodesuk.
Szerintem amugy nyaron tavozik valahova, pl italiaba.ott meg elfocizgat vagy ket evet a kezdoben is.
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. december 30., hétfő 12:43
Mivel lejar a szerzodese nem a klub joindulatabol tavozhat ingyen, hanem mert nem lesz szerzodese. Akiket jofejsegbol elengedtunk ingyen a karrierjuk vegen meg volt aktiv szerzodesuk.Steve írta:Köszi Jimbo!Jim írta:
2020.06.30.![]()
![]()
Akkor gondolom a nyáron majd dönthet, hogy kit akar. Maradni cserének, vagy pedig elmenni valahova levezetni és akkor a klubb ingyen elengedi, ahogy szoktuk köszönetként a teljesítménye miatt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. december 29., vasárnap 14:06
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 29., vasárnap 14:01
Köszi Jimbo!Jim írta:2020.06.30.Steve írta: Mikor jár le Modric szerződése?
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. december 29., vasárnap 13:43
2020.06.30.Steve írta: Mikor jár le Modric szerződése?
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 29., vasárnap 12:16
Pontosan. Plusz, ha 34-35 évesen valami sejk az orrod alá tol 10 millió eurót, ember legyen a talpán, aki azt mondja, köszi, de nem.Realista24 írta:Ce is elmondta, hogy visszavonulna innen, de nem csak rajta múlik.dennson írta:
Ja, C.Ronaldo is innen vonult vissza.
Ez igaz mindenkire. Ez olyan hogy én a Realban akarok játszani, de ők nem akarnak engem.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 29., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. december 29., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 29., vasárnap 12:05
Ce is elmondta, hogy visszavonulna innen, de nem csak rajta múlik.dennson írta:Ja, C.Ronaldo is innen vonult vissza.wZoLee7 írta: Elmondta jó párszor, hogy innen vonulna vissza és 1 nappal sem akarja túl húzni, amint érzi, hogy már nem tud a legmagasabb szinten játszani befejezi. Nem én találtam ki. Simán benne van, hogy 31 évesen végez, megnyert mindent és a világ legjobb csapatából vonulhat vissza, lehet egyedül vagyok ezzel, de Kroosnal ezt simán eltudom képzelni.
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 29., vasárnap 12:02
Ja, C.Ronaldo is innen vonult vissza.wZoLee7 írta: Elmondta jó párszor, hogy innen vonulna vissza és 1 nappal sem akarja túl húzni, amint érzi, hogy már nem tud a legmagasabb szinten játszani befejezi. Nem én találtam ki. Simán benne van, hogy 31 évesen végez, megnyert mindent és a világ legjobb csapatából vonulhat vissza, lehet egyedül vagyok ezzel, de Kroosnal ezt simán eltudom képzelni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 29., vasárnap 11:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 29., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 29., vasárnap 11:11
Minden bántás nélkül, Te azért tudsz mosolyt csalni az arcomra. Toni Kroos, a világ egyik legjobb kpsa, aki soha nem a fizikumából élt, 30 évesen visszavonul. Világ legnagyobb vicce lenne. Nincs 30 a tag bakker...wZoLee7 írta:Már nyáron is nagyon emlegették a váltást, ha még a nyakára hozzuk Ödegaardot azonnal menni fog. Edzhet keményebben amennyire akar, az ő fizikumánál a visszaesés az komoly visszaesés, a legszebb az lenne ha visszavonulna, végre valaki tőlünk, rá egy évvel meg Kroos ugyan így tenne. Megjöttek a fiatalok és igen durván berobbantakRealista24 írta:
De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. december 29., vasárnap 11:10
Kroos 29 éves....wZoLee7 írta:Már nyáron is nagyon emlegették a váltást, ha még a nyakára hozzuk Ödegaardot azonnal menni fog. Edzhet keményebben amennyire akar, az ő fizikumánál a visszaesés az komoly visszaesés, a legszebb az lenne ha visszavonulna, végre valaki tőlünk, rá egy évvel meg Kroos ugyan így tenne. Megjöttek a fiatalok és igen durván berobbantakRealista24 írta:
De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 29., vasárnap 11:06
Már nyáron is nagyon emlegették a váltást, ha még a nyakára hozzuk Ödegaardot azonnal menni fog. Edzhet keményebben amennyire akar, az ő fizikumánál a visszaesés az komoly visszaesés, a legszebb az lenne ha visszavonulna, végre valaki tőlünk, rá egy évvel meg Kroos ugyan így tenne. Megjöttek a fiatalok és igen durván berobbantakRealista24 írta:De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.wZoLee7 írta: Pedig nagyon visszaesett, ha ezt nem latja es nem tetszik neki mar itt akkor CR utan az olaszokhoz. Barki visszavonulhat tolunk, ha akarja, de a kioregedo jatekosaink nem akarjak eddig
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 29., vasárnap 10:36
De pont erről szól a hír. Hogy nem reklamál, hanem keményebben edz.wZoLee7 írta: Pedig nagyon visszaesett, ha ezt nem latja es nem tetszik neki mar itt akkor CR utan az olaszokhoz. Barki visszavonulhat tolunk, ha akarja, de a kioregedo jatekosaink nem akarjak eddig
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 29., vasárnap 9:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 29., vasárnap 8:55
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem