'shutterisland írta:
Ez a szezon már kuka, max. egy EL-győzelem menthetné meg, engem nem zavar, ha nem jönnek egyből az eredmények.
azt irtad, bizol artetaban, ha igy van, ne temesd felszezonnal az evet.
nyilvan nem nez ki jol a 12. hely,
de igazabol pontszamban nincs messze meg a BL selejtezos hely sem.
a tobbiek is hullamzoak.
na persze ehhez szerdan gyozelem kell a mu ellen.
11 pont azért nem valami kevés szerintem.

Nekünk valami elképesztő tavaszt kéne produkálni, miközben a Chelseanek szinte teljesen ki kellene pukkadnia ahhoz, hogy a 2 csapat helyet cseréljen. Na és persze, akkor még nem is beszéltem a többiekről, akiknek szintén van egy kézzelfogható előnyük velünk szemben (MU, Spurs, Wolves...). Az a helyzet, hogy Emeryt legkésőbb a novemberi válogatott szünetben ki kellett volna rúgni, és akkor kinevezni Artetát. Várható volt, hogy csak idő kérdése a dolog, de nem, hagyták tovább rombolni, és akkor nevezték ki az utódot, amikor 3 naponta jönnek a meccsek, semmit nem tud készülni, de közben már ezekben a napokban simán megpecsételődhet az idei bajnoki szereplésünk, mert ha becsúszik pár vereség elképesztően elhúznak a riválisok. Szóval igen, bízom Artetában de amilyen állapotban van a csapat, egyszerűen unfair lenne elvárni tőle, hogy egyből meccseket nyerjünk. Én már a mutatott játék javulásával is bőven elégedett vagyok. Ha valóban egy hosszútávú projekt vezetőjét látják Mikelben, akkor nem szabad eredménykényszert, nyomást helyezni rá. Ha meg szépen fejlődgetünk majd, akkor ott lesz tavaszra az EL, mint mentőöv. Bár az nagy lutri, de tavaly sem sok híja volt. Azon már meg sem lepődök, hogy mennyi sérültünk van, egy 18 éves támadónak kell balbekket játszania, mert természetesen Tierney és Kolasinac is ki van dőlve. Azért ők is dobhatnak majd a csapaton, csakúgy, mint Ceballos, Bellerin és Martinelli. Illetve az sem lenne hátrány, ha Mustafi a keret közelébe sem kerülne. Ha mindenki egészséges, én sem hiszem, hogy ez a keret elmaradna pl. a Unitedétól. A Spursnek nevekre mélyebb a keretük, de ha megnézzük Vertonghent vagy Alderweireldet, ők is már csak árnyékuk korábbi önmaguknak, Lloris sincs, Aurier nagyon hektikus, Eriksen távozóban, stb., magyarán az ő játékosállományuk is vérzik azért itt-ott. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha már az egész szezont egy normális edzővel indítjuk, úgy gondolom simán harcban lehetnénk most a TOP4-ért, mert bár bőven akad hibája a keretnek, de ez máshol sem nagyon van másképp. Amúgy nincs már BL-selejtezős hely Angliában, a 4. automatikusan BL-induló.