(Neuer, Alves-Pique-Ramos-Lahm, Kroos-Busi-Silva, CR-Lewa-messi)
Kispadon Godin, DDG, Ini, DiMaria, Müller, Suarez, Robben
Akkor már Navasnak is ott a helye, VB-n király volt, utána a Realban is.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. december 30., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 30., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 30., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. december 30., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 30., hétfő 11:38
Mi sem voltunk 10 évig a toppon. De inkább írjátok a saját top11et.RaúlCF írta: Ahh. Szánalmas lista. Bár Iker az etalon de fél évtizedre betenni. Lahm detto. Van Dijknak a farka neg a torkukon ne akadjon. Xavi is lekoccolt féltávnál. Neymar is. Vicc az egész
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2019. december 30., hétfő 11:31
Annyit mondok, hogy az előző 16 tétmeccsünkből 2-t nyertünk meg, csak korábban Emerynél még a játékunk is abból állt, hogy mindenféle kiesőjelölt 20-30-szor lőtt kapura ellenünk, mi meg feleannyiszor. Arteta első meccsén egyből a legtöbbet próbálkoztunk az idei idegenbeli bajnokikon. Múltkorában volt egy stat, hogy a 70-es években jártunk utoljára ilyen mélységekben, szóval igen, ritka xar a helyzet, és már ennek is nagyon tudunk örülni az előző hónapok után.Victorioo írta: Néztem én is a londoni derbit. A meccs(főleg a 2. fi.) alapján nekem inkább úgy tűnt mintha Arteta az elmúlt 2 évet José és nem Pep mellett ülte volna le.![]()
Lampard elrontotta a kezdőt amit javitott is fél óra után.
Ritka szr lehet a helyzet ha már ez a játék is javulást mutat a szurkolók szerint.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 30., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 11:14
Annyira bántó, ahogy Varane semmibe van nézve. Soha egy über meccse után nincs megemlítve a teljesítménye. A VB után is nem az ő védekezéséről volt szó pedig folyamatosan mentette meg a franciák seggét, hanem Griezmannról..mire fel?!kiserik írta:Ugyan mit számít a 4 bl cím meg a vb arany. Mindennél többet ér a 3 skót bajnoki elsőség.Realista24 írta:
Varane meg sehol, de még Pique is előrébb való nála a 10 év alapján. Pedig ezt fáj leirni.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 30., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 30., hétfő 10:45
18 évesen beárazta az egész ligát a Barcával együtt, Van Dijknek sikerült 28 éves korára hoznia másfél jó szezont. ggbbkiserik írta:Ugyan mit számít a 4 bl cím meg a vb arany. Mindennél többet ér a 3 skót bajnoki elsőség.Realista24 írta:
Varane meg sehol, de még Pique is előrébb való nála a 10 év alapján. Pedig ezt fáj leirni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 30., hétfő 10:44
France Football évtized csapata.RaúlCF írta: Ezt milyen listának sikerült kihoznia?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 30., hétfő 10:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 30., hétfő 10:32
Ugyan mit számít a 4 bl cím meg a vb arany. Mindennél többet ér a 3 skót bajnoki elsőség.Realista24 írta:Varane meg sehol, de még Pique is előrébb való nála a 10 év alapján. Pedig ezt fáj leirni.dzsi91 írta: Van dijk az évtized csapatában![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valszeg ha 2017ben ér véget akkor chiellini lenne ott 2016ban meg godin.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 30., hétfő 10:15
Varane meg sehol, de még Pique is előrébb való nála a 10 év alapján. Pedig ezt fáj leirni.dzsi91 írta: Van dijk az évtized csapatában![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valszeg ha 2017ben ér véget akkor chiellini lenne ott 2016ban meg godin.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2019. december 30., hétfő 10:12
11 pont azért nem valami kevés szerintem.'shutterisland írta:Ez a szezon már kuka, max. egy EL-győzelem menthetné meg, engem nem zavar, ha nem jönnek egyből az eredmények.
azt irtad, bizol artetaban, ha igy van, ne temesd felszezonnal az evet.
nyilvan nem nez ki jol a 12. hely,
de igazabol pontszamban nincs messze meg a BL selejtezos hely sem.
a tobbiek is hullamzoak.
na persze ehhez szerdan gyozelem kell a mu ellen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 30., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 30., hétfő 7:33
Sokkal gyengébn a keretük, mint a többieknek.'shutterisland írta:Ez a szezon már kuka, max. egy EL-győzelem menthetné meg, engem nem zavar, ha nem jönnek egyből az eredmények.
azt irtad, bizol artetaban, ha igy van, ne temesd felszezonnal az evet.
nyilvan nem nez ki jol a 12. hely,
de igazabol pontszamban nincs messze meg a BL selejtezos hely sem.
a tobbiek is hullamzoak.
na persze ehhez szerdan gyozelem kell a mu ellen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 30., hétfő 1:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 29., vasárnap 23:39
Ez a szezon már kuka, max. egy EL-győzelem menthetné meg, engem nem zavar, ha nem jönnek egyből az eredmények.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem