Premier League
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Tényleg jó a Liverpool, de szerintem idén nem nyerik meg a blt, négy de közé se várom őket. Európai porondon idegenben ők sem remekelnek, mindent pedig nem lehet visszahozni az Anfielden.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Modernkori David Beckham. Elég kemény ez a Pool, mint anno, mi. Gondolnak egyet és megvernek bárkit és ha rosszak is, akkor is hozzák magukat. Pedig tegnap Mané és Salah is gyengén játszott.
Keita még kicsit talány, néha remekel, néha meg hónapokig be sem teszik. Pedig ő is jól penget.
Keita még kicsit talány, néha remekel, néha meg hónapokig be sem teszik. Pedig ő is jól penget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Majdnem olyan jól ad be, mint DaniRealista24 írta: TAA elég komoly szezont fut.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
TAA elég komoly szezont fut.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Poolnak kérvényt kell benyujtani hogy a mezre tehessek a Klub VB logót a bajnokikra. Mert ez a szabály. Az FA dönthet úgy is hogy csak jövő szezontól engedik. 
Bár úgyis engedni fogják, legalábbis sztem.

Bár úgyis engedni fogják, legalábbis sztem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Szezononként becsúszik neki 3 jó meccs kb., és annyi. Majd megy a Barcába levezetni.

- Buitre
Ez a Willian még mindig szenzációs
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A szemét még kinyomhatja.Yazid írta: sztem most josé elveri lampardot
Nem illik.
- Buitre
Még van rá egy félidőYazid írta: sztem most josé elveri lampardot

sztem most josé elveri lampardot
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Plusz a Leicestert, a Chelseat 4-0-ra és a Pool ellen X, úgy hogy vezettek a 85-ik percig.Anthony írta:Várj, a Watford a tökutolsó.Faust írta: De Gea megint nagyot fogott, isten aldja azt a faxgepet.![]()
![]()
De előtte megverték a Tottenhamet és a Cityt? Marmint a United.
Parádés![]()
Ha kicsi a tét a kedvük sötét.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Várj, a Watford a tökutolsó.Faust írta: De Gea megint nagyot fogott, isten aldja azt a faxgepet.![]()

De előtte megverték a Tottenhamet és a Cityt? Marmint a United.
Parádés

De Gea megint nagyot fogott, isten aldja azt a faxgepet.

Akkor Ibra is megysebydani írta: Carlo mester hivatalos. Jövőre már városon belül sem a Pool lesz a legjobb![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Carlo mester hivatalos. Jövőre már városon belül sem a Pool lesz a legjobb

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Sajnos ma még Ljungberg lesz a padon. Nem tűnik langyos víznek Arteta a nyilatkozatai alapján: "A lelátón leszek az Everton elleni meccsen. Azt akarom, hogy tudd, figyelni fogom a hozzáállásod, az erőfeszítéseid, és a testbeszéded. Nézni fogom, hogy mit csinálsz amikor elveszíted a labdát és, hogy mit csinálsz, amikor nálad van." Nagyon szimpatikusnak tűnik. Kemény, de őszinte és korrekt. Azt is simán kimondta, hogy elvesztette a klub a szépfocis védjegyét, nem köntörfalazott.gunner írta: Végre egy Arsenal meccs amit várok![]()
![]()
![]()
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Juve, Milan, Chelsea, PSG, >> Real Madrid <<, Bayern, Napoli, Everton. Kis csapatokkal fel a csucsra, aztan csak lefele.Realista24 írta:Egy kamion pénzt ajanlottak neki, és teljhatalmat adnak neki, hosszútávra. Elvileg.'shutterisland írta: van egy erzesem, milyen stilusban fog jatszani a csapat.![]()
carlot pedig egyre jobban boronaljak ossze az evertonnal, ami elegge meglepne, hogy egy angol kozepcsapatnal kot ki.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az a gond, hogy ha mukodne is a kemia ancelotti es az everton kozott (tegyuk fel, hogy igen, bar ketlem, hogy tulsagosan oda illene) akkor is kellene egy feneketlen penztarca (nem tudom, ez most mennyire van meg az evertonnal) es nehany szezonnak el kellene teljen, hogy egyaltalan a bl helyezesert mehessen az everton.
ilyen hosszutavu projekthez nem tudom, hogy carlo jo valasztas e, akkor is, ha meg mindig a tagabb edzoi elitbe sorolhato.
nyilvan ha csak az a cel, hogy egy stabil 8-9. helybol epitkezve harcolni majd ujra az EL helyekert, az realis lehet, de egy AC kalibert idehozni es teljhatalmat adni neki az tobbet sugall.
kivancsi leszek, egy jo, a nagyokat megrangatni kepes everton hianyzik nekem a pl-bol.
ilyen hosszutavu projekthez nem tudom, hogy carlo jo valasztas e, akkor is, ha meg mindig a tagabb edzoi elitbe sorolhato.
nyilvan ha csak az a cel, hogy egy stabil 8-9. helybol epitkezve harcolni majd ujra az EL helyekert, az realis lehet, de egy AC kalibert idehozni es teljhatalmat adni neki az tobbet sugall.
kivancsi leszek, egy jo, a nagyokat megrangatni kepes everton hianyzik nekem a pl-bol.