istimester írta:
A lényeg, hogy a jövő hónap végére már igazgató úrnak hívhassatok
Szoritok!
Viszont ha mar elougrott ez a tema... Ugy fest, hogy januartol muszaki vezeto leszek a cegunknel, lenyegeben az eddig vazoltak alapjan az ugyvezeto utani a sorban.
Eddig tervezomernokkent dolgoztam, bar a ceg van annyira kicsi (~30 fo), hogy lenyegeben mindennel foglalkoztam eddig is. A kerdes inkabb az, hogy erdemes-e gondolkozni valamilyen alap vezetokepzo tanfolyamon, van-e ezeknek ertelme es letjogosultsaga.
A teljes sztori onnan indul, hogy ez egy kulonosen nehez ev volt, keves megrendelessel, minuszos melot is be kellett vallalni, mert a nullanal a keves bevetel is jobb, a legnagyobb megrendelo pedig ev vegere elfogyott, de amugy is a kovetkezo nagy projektre keszul, igy iden es eselyes, hogy jovore is, kicsit elzartak a csapot. Szoval az egyik vezetosegi tag (az ugyvezeto jobb keze lenyegeben) beavatott a ceg valos helyzetebe honapokkal ezelott, mert szamitott ra, hogy eloallok 1-2 hasznalhato otlettel. Mivel meg fontos a ceg szamomra, meg ebben azert elegge ott volt a lehetoseg is, igyekeztem segiteni amivel lehetett, aztan kicsit derult egbol villamcsapaskent bekerdezett foni, hogy mi lenne ha...
Amikor eloszor ment az otleteles harman, hogy at kellene alakitani a cegen beluli hierarchiat, erre a posztra javasoltam, hogy keressunk egy kulsost, aki mindenfele erzelmi kotodestol mentes, profi es csinaljuk ugy, ahogy mondja. Hat nem ez lett, ami vegulis nem rossz nekem, viszont muszaki vegzettsegu emberkent es rutintalanul, viszonylag fiatalon, raadasul egy mentalisan romokban hevero cegnel elsore nagy falatnak tunik. Es a kerdesre visszakanyarodva, ha valamit csinalok, azt szeretem jol, felkeszulten csinalni, igy ha elesedik ez a helyzet, akkorra jo lenne tudni, hogy merre erdemes nyitnom, hogy kepes legyek olyan szinten teljesiteni, amit elvarok magamtol, illetve ami tenylegesen a ceg hasznara is valik.
Bocsi a kisregenyert, de soha nem tudhatja az ember, hogy hol botlik bele ertekes informacioba, itt meg azert sok az ertelmes tag.