Sérülése utan valoban az volt.El Sie7e írta: az egyik traktor![]()
![]()
![]()
Mu-s éveiben, ellenunk is boven futotta meg a védőket.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 24., kedd 19:03
Sérülése utan valoban az volt.El Sie7e írta: az egyik traktor![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. december 24., kedd 19:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. december 24., kedd 18:42
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 24., kedd 13:46
Persze, hogy nem. Az egyik legjobb csatár volt.KAG írta: Am RvN kozel se volt olyan lassu es ugyetlen, mint ahogy itt sokak fejében él.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 24., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. december 24., kedd 11:25
Ha most lenne egy RvN a csapatban Európa sikítva kiáltana a vazelinert. Imádtam a palit. Mondjuk nálam sose volt elvárás hogy a 9es a labda zsonglőr legyen. Persze az még jobb lenne ha volna egy R9...de nincs és nem is lesz egyhamar. Offbol ki szerintem is több van a srácban de így nehéz berobbanni. Az idő eldönti majd. Akarom mondani lassan jönnek a kupa meccsek is ott gondolom több szerephez jut majd.Kerlon írta:Én is ezt látom. Olyan, mint RvN. Nem túl koordinált mozgás, nem túl ügyes, de szarja a gólokat. Hazard-Benzema-Jovic 3-ast az említett gyémántban.mocsok írta: Én továbbra is többet jatszatnam, valamiért benne érzem a kecsapos köcsög dolgot.
Egy gyémánt 442ben amiben már játszottunk párszor szerintem nem lenne rossz benzema mellett. Lehet az meg rodrygonak is jobban fekudne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 24., kedd 10:46
Én is ezt látom. Olyan, mint RvN. Nem túl koordinált mozgás, nem túl ügyes, de szarja a gólokat. Hazard-Benzema-Jovic 3-ast az említett gyémántban.mocsok írta: Én továbbra is többet jatszatnam, valamiért benne érzem a kecsapos köcsög dolgot.
Egy gyémánt 442ben amiben már játszottunk párszor szerintem nem lenne rossz benzema mellett. Lehet az meg rodrygonak is jobban fekudne.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. december 24., kedd 10:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 23., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 23., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 23., hétfő 19:05
Kis csapat, kis teher... Plusz játszott rendszeresen. Ha megnézed itt sem volt eddig túl sok gondja a helyzetbe kerüléssel, rúgott 3 les gólt, abból 2 éppen volt az, aztán volt egy meccse ahol kihagyott pár helyzetet, egy-két kapufa... Aztán van kb 400 perce. Szerintem tipikus olyan csatár, akit ha tömnek labdával előbb utóbb belejön, mint kis kutya az ugatásba. Csak hát sokszor nem is a posztján játszik vagy már egy lefutott meccsen, ahol senki se koncentrál, senki se támad. Rohadt szar helyzetben van, mert mindenki tudja, hogy Benzema nélkül elég trék vagyunk, ezért ZZ még nagyon hozzá se nyúl. Akkora munkát mint a francia le se fog rakni ez biztos, illetve ő sem túl gyors, de én sokkal bátrabban nyúlnék hozzá.Faust írta:Jo, csak ott ment neki, ergo megdol ez a “csak szerbul tud ugyhogy nem ert semmit” tezis.Kerlon írta:
A mondatod egyik fele nevetséges.
Szerintem nem tud németül se. Egy évet volt a Frankfurtban... Nekem 15 év alatt nem sikerült megtanulnom.![]()
Vinyot meg hagyjuk. Lefutja haromszor a vedojet es bejon neki egy lovocsel es mar hasznosnak hiszi itt barki. Holott passzolni nem tud, loni nem tud, golhelyzetet kialakitani alig tud.
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 23., hétfő 18:57
Jovic dettó. Csak még mellette beszari és még le se fut senkit. Totál idegen test. Csomagban adnám Viniciussal +25%-os akcióként.Faust írta: Vinyot meg hagyjuk. Lefutja haromszor a vedojet es bejon neki egy lovocsel es mar hasznosnak hiszi itt barki. Holott passzolni nem tud, loni nem tud, golhelyzetet kialakitani alig tud.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. december 23., hétfő 18:50
Jo, csak ott ment neki, ergo megdol ez a “csak szerbul tud ugyhogy nem ert semmit” tezis.Kerlon írta:A mondatod egyik fele nevetséges.Realista24 írta: 200 millió ott is 200 millió. Főleg ha felig szabályosan akarnak eljarni.
Szerintem nem tud németül se. Egy évet volt a Frankfurtban... Nekem 15 év alatt nem sikerült megtanulnom.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 23., hétfő 18:38
Vini egy helyzetet alakított ki, meg a szembe pattogó labdát, amit egyenest a léc alá kellett volna vernie, 5 méterre magától vette át... de minekdennson írta:Na azért...tegnap Vini nem kevés helyzetet alakított ki (más kérdés, hogy a végét mindnek elbalfaszkodta. Jovic meg fejelt egyet.Faust írta: Mondjuk ezt a Jovic dolgot nem ertem. Nemetul tud?
Tegnap amugy jo volt, en inkabb jatszatnam, mint Roystont. Nem ertem a mellozeset, de nyilvan nem en latom nap, mint nap.
Jelenléte és hatása a pályán kb Saviolához fogható, csak nem ér annyit a labdába. Teljesen nulla a pali eddig.
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 23., hétfő 18:36
Na azért...tegnap Vini nem kevés helyzetet alakított ki (más kérdés, hogy a végét mindnek elbalfaszkodta. Jovic meg fejelt egyet.Faust írta: Mondjuk ezt a Jovic dolgot nem ertem. Nemetul tud?
Tegnap amugy jo volt, en inkabb jatszatnam, mint Roystont. Nem ertem a mellozeset, de nyilvan nem en latom nap, mint nap.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 23., hétfő 18:25
A mondatod egyik fele nevetséges.Realista24 írta: 200 millió ott is 200 millió. Főleg ha felig szabályosan akarnak eljarni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. december 23., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 23., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 23., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 23., hétfő 17:43
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem