az utolsó 4-5 rész, hát az zseniális volt, és ez volt az egyik legjobb lezárás amit láttam.
bekerült a kedvencek köze.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2019. december 25., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. december 25., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 25., szerda 16:27
Nézd meg ezt a videót. Cavill, Geralt játékbeli szinkronhangja miatt alakította ki ezt a dörmögős hangját.Yazid írta: most olvasom cavill game nerd, ezért is volt szíve ügye ez a projekt, azért beszaráshttps://hu.ign.com/henry-cavill/54814/n ... laystation
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. december 25., szerda 15:29
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. december 24., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 23., hétfő 18:14
mindig a cgi vicsorgása jut eszembe a mimákájrólnmate írta:Miert, mit kene csinalnia?Kerlon írta:Ami negatívum számomra is Cavill színészi teljesítménye.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2019. december 23., hétfő 18:01
Ezt én sem értem, több helyen is láttam, hogy Cavill gyenge volt. Szerintem viszont iszonyat jól hozta ezt a mogorva, outsider macsót. Számomra abszolút hiteles volt.nmate írta:Miert, mit kene csinalnia?Kerlon írta:Ami negatívum számomra is Cavill színészi teljesítménye.
HozzászólásSzerző: nmate » 2019. december 23., hétfő 17:10
Miert, mit kene csinalnia?Kerlon írta:Ami negatívum számomra is Cavill színészi teljesítménye.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 23., hétfő 11:39
ggbb, mindenki kezdi, ami a GOT-nál is ment, könyv vs sorozat stb... aztán mixelt spoilerHalfkey írta:Ezt a hszt olyan ne olvassa aki nem akar könyv spoilert, mert ez itt még nem derült ki ugye hogy ő ugyanaz az emberKAG írta: Withcer S01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra ami nagyon fura volt az az időbeli ide-oda ugrálás. Az első pár részben nem is nagyon tudtam eldönteni, hogy akkor ez most a múlt vagy a jelen.
Amit meg nem értettem az az, hogy Emhyr (dundy volt alán amikor sündísznóba tolta a neve), miért nem ismerte meg a játékban Geraltot (wicher 3), amikor találkoztak, ha itt ennyire maradandó , közös élményük volt.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. december 23., hétfő 11:03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is valami másra számítottam. Egy radikálisabb twistre, de lényegében ez is megadta ezt az érzetet. Ment a találgatás ki az utolsó személyiség, mikor mindvégig volt utalás rá, hogy ő az.nmate írta: Mr Robot sorozat záró részek 12-13
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Áh és nem is volt olyan messze az az "Elliot rákos és képzeli csak az eseményeket" theory craft.
Nem mondom, hogy ezt vártam a végének, de elfogadom, nem lett végül rossz. Örülök, hogy nem vágta be Sam Elliot igazi arcát.
Most kb újra kéne nézni ezzel a tudattal a sorozatot...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 23., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 23., hétfő 10:14
Halfkey írta:Ezt a hszt olyan ne olvassa aki nem akar könyv spoilert, mert ez itt még nem derült ki ugye hogy ő ugyanaz az emberKAG írta: Withcer S01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra ami nagyon fura volt az az időbeli ide-oda ugrálás. Az első pár részben nem is nagyon tudtam eldönteni, hogy akkor ez most a múlt vagy a jelen.
Amit meg nem értettem az az, hogy Emhyr (dundy volt alán amikor sündísznóba tolta a neve), miért nem ismerte meg a játékban Geraltot (wicher 3), amikor találkoztak, ha itt ennyire maradandó , közös élményük volt.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. december 23., hétfő 9:44
Ezt a hszt olyan ne olvassa aki nem akar könyv spoilert, mert ez itt még nem derült ki ugye hogy ő ugyanaz az emberKAG írta: Withcer S01
Amit meg nem értettem az az, hogy Emhyr (dundy volt alán amikor sündísznóba tolta a neve), miért nem ismerte meg a játékban Geraltot (wicher 3), amikor találkoztak, ha itt ennyire maradandó , közös élményük volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2019. december 23., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 22., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 22., vasárnap 19:25
És Jar Jar lesz alatta.P. Krisz írta: Mando 1x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész sorozatot Favreaunak kellett volna írnia és most nem lenne hiányérzete sokaknak. A hosszra nrm térek ki, mert az szokás szerint rövid volt. A többi nekem bejött. A két legbaszóbb jelenet szerinten Lil Yo folytogatása és a Tie vadász leszállása volt. Az utolsó rész vége szerintem cliffhanger lesz, Mando sisak nélkül.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 22., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: shoota » 2019. december 22., vasárnap 17:04
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sztori valoszinuleg a 3.konyv esemenyeitol fog folytatodni a 2.evadban, de ha tetszik a vilag erdemes a rovid novellakat tartalmazo 1-2.konyvet is elolvasniAnthony írta: Oké, én szégyentelenül rajta vagyok a bandwagonon, nem fogok holmi 2-ik évadra várni![]()
A könyvekből mivel érdemes folytatni, az 5 regényciklussal, vagy valamelyik novelláskötetet érdemes letolni először?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 22., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 22., vasárnap 13:18
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem