DeRealista24 írta: Semmivel nincs gond, egy dolgot leszmaitva, amit mindenki tud. Gólok hiánya.
Karum után Ramos jön három góllal...vicc.
Goals scored by Real Madrid's 6 attackers vs Barcelona's trio
Real Madrid = 19
Benzema = 12
Bale & Rodrygo = 2
Hazard, Jovic & Vinicius = 1
Barcelona = 30
Messi = 13
Suarez = 10
Griezmann = 7
Ennyi.
Őszintén
Ki számított másra? Kitől várták a gólokat? Egyszerűen nem tudom felfogni. Jovics leigazolása totális baklövés. Volt már a nyáron is.
Én elismerem, és örülök, hogy bejöttek olyan húzások, amire kevesen gondoltak volna, gondolok itt Valverdere, de akármilyen optimista legyen bárki is, nem gondolta komolyan, hogy a két brazil tinire szeretné alapozni a Real Madrid szezonját.
Hazard? Oké, tőle mindenki többre számított, nem feltétlen rengeteg gólra, de gólapsszok, helyzetek kialakításában. Ő sokat sérült, ezért ebből egyelőre nem igazán profitáltunk.
Bale? Volt olyan épelméjű ember a világon, aki arra számított, hogy majd idén Bale megmutatja, és húzza a csapatot? Na ugye.
Asensio. Ő is annyira top volt a tavaly, hogy valóban rá lehetett alapozni, mint húzóember (nem).
Mindegy, én csak egyszerűen nem értem.
Sajnos az Arsenal is pont most kellett kirúgja az edzőjét, de úgy tűnik Auba ettől függetlenül le akar lépni onnan. Már a Dortmundból el kellett volna hozni, nagyon penge a srác, szerintem találna a csapatba. Technikás, gyors, gólerős, van ambiciója, és itt akar játszani. És megoldhatná a legfőbb problémánkat. Igazi no brainer üzlet.