Az hogy tananyag a Harvardon még nem azt jelenti hogy ez a jó példa és a követendő út egy pénzügyileg sikeres egyesület vezetéséhez.sander írta:- Florentino menedzselése tananyag lett a Harvardon (szerintem akkor azért érti a dolgát)

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 14., hétfő 14:48
Az hogy tananyag a Harvardon még nem azt jelenti hogy ez a jó példa és a követendő út egy pénzügyileg sikeres egyesület vezetéséhez.sander írta:- Florentino menedzselése tananyag lett a Harvardon (szerintem akkor azért érti a dolgát)
HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 14., hétfő 14:40
akkor ezt a részt vissza vonom a mondandómból mert nem tudtam ..azt hittem hogy ezt csak a sociok láthatják teljes egészében.Realista24 írta:Úgy, hogy hah megnézi a beszámolót, és ért hozzá, akkor elég sok dolog világossá válik. A beszámoló pedig elérhető teljes egészében.a könyvelésre gondoltam. Honnan tudná egy olyan ember hogy milyen anyagi helyzetben van a klub ha nem látja a teljes könyvelést.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 14., hétfő 14:28
Úgy, hogy hah megnézi a beszámolót, és ért hozzá, akkor elég sok dolog világossá válik. A beszámoló pedig elérhető teljes egészében.a könyvelésre gondoltam. Honnan tudná egy olyan ember hogy milyen anyagi helyzetben van a klub ha nem látja a teljes könyvelést.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 14., hétfő 14:25
a könyvelésre gondoltam. Honnan tudná egy olyan ember hogy milyen anyagi helyzetben van a klub ha nem látja a teljes könyvelést.Realista24 írta:Milyen papírokat nem látott?zekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 14., hétfő 14:16
Milyen papírokat nem látott?zekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél
HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 14., hétfő 14:08
Ezekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél. (és nem csak ő hanem a legtöbb ilyen ember aki ezzel foglalkozik.)Anthony írta:Bahh, mondott 2-3 érdekes dolgot a pali, amit aztán lenullázott azzal, hogy elkezdett a sportszakmai oldallal foglalkozni, ami nem az ő asztala.Gay de Liébana: “Megtörténhet, hogy részvénytársasággá kell alakulnia a Királyi Gárdának, és teljességgel át kell majd alakítani a klub status quo-ját”
De ha csak a pénzügyi részét nézzük a mondanivalójának az nem valami bÍztató...
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 14., hétfő 13:45
Mondjuk jogos, fociban valóban középidős. Azért egy 5-6 év benne lehet magas szinten. Drága, de ki nem az? Lutrinak lutri, de nálam sem első számú opció lenne, csak az van, hogy jó csatárból kevés a választék, pláne olyanból, aki ide is akar jönni, ugye Lewamorientes írta:Annyira nem fiatal,27 mult marciusban,ehhez képest tavaly futott egy kiemelkedő szezont.Valamint rémlik mintha a porto felemelte volna a kivásárlási árát 50-re...Szeretem a stílusát, fiatal,![]()
Jó játékos,az nem kérdés,de nemtom megérné e...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 14., hétfő 13:07
Annyira nem fiatal,27 mult marciusban,ehhez képest tavaly futott egy kiemelkedő szezont.Valamint rémlik mintha a porto felemelte volna a kivásárlási árát 50-re...Szeretem a stílusát, fiatal,
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. október 14., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 14., hétfő 12:33
Bahh, mondott 2-3 érdekes dolgot a pali, amit aztán lenullázott azzal, hogy elkezdett a sportszakmai oldallal foglalkozni, ami nem az ő asztala.Gay de Liébana: “Megtörténhet, hogy részvénytársasággá kell alakulnia a Királyi Gárdának, és teljességgel át kell majd alakítani a klub status quo-ját”
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 14., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 12., szombat 17:05
az aki elhisz bármit is a médiának a Madriddal kapcsolatban és ideges,meg prüszköl...az magára vessen. A realról szóló cikkek 70-80% szimpla hazudozás,ebből élnekszilamer írta:Isteneeeeem.... komolya? kiadtunk 100 milkát egy beteg játékosér? Na itt végem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 12., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. október 12., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 12., szombat 12:52
Na, akkor egy jó szót is elereszhetnél ennyi szidás után.na erről beszéltem. ez már túl sok volt a média részéről amit már nem hagyhatott perez.
DE TE ELFOGULT MADRIDISTA VAGY!!!! :Đ :Đengem speciel érdekelni fog.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 12., szombat 12:51
na erről beszéltem. ez már túl sok volt a média részéről amit már nem hagyhatott perez.OFFICIAL: Gareth Bale does not have a slipped disc on his back as Real Madrid confirms this on tier website!
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 12., szombat 12:49
engem speciel érdekelni fog.Addig rúghat Cé vagy Bale 100 gólt fejenként, senkit nem fog érdekelni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 12., szombat 12:43
Nevetés csak akkor fog elmúlni, ha behúzzuk a Tizediket. Addig rúghat Cé vagy Bale 100 gólt fejenként, senkit nem fog érdekelni.A nevetés csak akkor fog elmúlni, ha Bale gólokkal bizonyít.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 12., szombat 12:37
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 12., szombat 12:28
Ezt még nem akartam leírni, mert a sérvnél kicsit komolyabb sérülése volt Kakának. De nekem is ugyanez jutott eszembe.Galacticos írta:kaká 2.0?
Már most is nevetnek rajtunk. A nevetés csak akkor fog elmúlni, ha Bale gólokkal bizonyít.vagy már most is nevetnek minket
Meg lehet cáfolni, de attól még nem lesz a Bale sztori kevésbé kínos. Már maga a tény, hogy nem játszik, már az nevetségessé tesz minket, és minél később fog rendszeresen a csapat rendelkezésére állni, annál tovább fognak nevetni rajtunk. Egy cáfolat önmagában nem ér semmit.na ilyenkor kell közbelépnie Pereznek és hivatalosan is megcáfolni ezeket a híreket,
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem