Na igen, és van, aki szerint CR-rel nem lennénk előrébb. Azokból a lasztikból kettőt bevarrt volna.teszler írta: Benz király ahogy vissza lépked és próbál játszani.
Vini 1vs1-ben isten, nem tudják megállítani.
Rodrygo szépen oda tudja tenni Benz fejére a lasztikat.
Sajnos még mindig nincs igazi befejező.

Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Sokan mennek a hangadók után. Fedét is fikáztad, majd ment veled az a 90%. Erre Fede oktat, Te elcsendesedtél a népek meg elkezdték dicsérni.Kerlon írta:Ja, velem a baj, azert rohog rajta kinjaban a forum 90%a...morientes írta:
Nem kell már neki megtanulni, szerintem..
Az a baj hogy neked vannak kedvencek, meg akiket utálsz. Azzal kész.
Én adok még esélyt neki azért... Még valami és leszállok a témáról.. Ha azt a helyzetet Vinicius fejeli bele a kapusba, most mindenki gúnyolódna rajta...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Benz király ahogy vissza lépked és próbál játszani.
Hala Madrid!
En azt nem ertem, hogy ha az elsoszamu taktikank a beiveleseken alapul (marpedig sajnos igen), akkor hogy a bus faszba nem tud senki beadni a csapatban. Kiborito.
Amugy nem vagyunk rosszak, kicsit nehezek a labak de nem is csoda. Rodrygot es Roystont le kell kapni es meglesz ez.
Amugy nem vagyunk rosszak, kicsit nehezek a labak de nem is csoda. Rodrygot es Roystont le kell kapni es meglesz ez.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem túlzol egy kicsit?kiserik írta: Én már rég elengedtem ezt a Vini témát. Nagyon sokan nem hogy nem örülnének ha gólt lőne, hanem egyenesen felrobbannának a dühtől. Közben meg folyamat hülyére veri a védőket és a legveszélyesebb támadónk Karim mellett.
Amugy Benzeman kivul miert nem mer senki se loni 20on belulrol??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én már rég elengedtem ezt a Vini témát. Nagyon sokan nem hogy nem örülnének ha gólt lőne, hanem egyenesen felrobbannának a dühtől. Közben meg folyamat hülyére veri a védőket és a legveszélyesebb támadónk Karim mellett.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Steve
Qva nagy szerencse ez a les..
Irgalmatlanul balfaxkodunk. Értelmes támadó nincs, csak szenvedünk.
Hoznám Bélát és Iscot szünetben,amíg nem késő.
Irgalmatlanul balfaxkodunk. Értelmes támadó nincs, csak szenvedünk.
Hoznám Bélát és Iscot szünetben,amíg nem késő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jól szólsz.b3tman írta: Vinit meg Rodrygot ha összeadjuk , akkor kapunk egy jo focistat. Külön külön sajnos gyengek mind. Rodrygobol nagyon hianyzik az a lendület es batorsag ami Vinibe van, Viniböl meg az esz es az alap kepessegek(löves, passz, kezeles).
Ennyi a lényeg, Rodryt lehet tapasztalattal, munkával egy hasznos kiegészítővé faragni, Vino egy ytb meg fifa performance aki párizsban lubickolna.
Nem illik.
Ja, velem a baj, azert rohog rajta kinjaban a forum 90%a...morientes írta:Nem kell már neki megtanulni, szerintem..Attol meg nem fog megtanulni futballozni, mert Hazard lassan jott bele majd ujra megserult.
Én adok még esélyt neki azért... Még valami és leszállok a témáról.. Ha azt a helyzetet Vinicius fejeli bele a kapusba, most mindenki gúnyolódna rajta...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt így kell belőni egyébként. Mint ló a lónak!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hogy lehet ennyi tamadast kb mind ilyen szarul befejezni
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
ezt még megusztuk

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem kell már neki megtanulni, szerintem..Attol meg nem fog megtanulni futballozni, mert Hazard lassan jott bele majd ujra megserult.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Vinit meg Rodrygot ha összeadjuk , akkor kapunk egy jo focistat. Külön külön sajnos gyengek mind. Rodrygobol nagyon hianyzik az a lendület es batorsag ami Vinibe van, Viniböl meg az esz es az alap kepessegek(löves, passz, kezeles).
Rodry eddig csak kétszer rajzolta Benzema fejére a labdát, amit egzakt középre bólintott...Steve írta: Modric és Benzema akik focistára hasonlítanak eddig.
Nagyjából ennyi is a támadó szekció. Szünetben hoznám Bélát kapásból.
- ___Samy___
Istenem, Carvajalnal mindig elmondom, hogy nincs lejjebb, de mégis van.
Modric meg Vini nagyon penget, kar hogy a a brazil meg mindig egy bohóc a kapu előtt.
Kellene most már a gól, mert sok a kimaradt helyzet, előbb utóbb megbosszulja magát.
Modric meg Vini nagyon penget, kar hogy a a brazil meg mindig egy bohóc a kapu előtt.
Kellene most már a gól, mert sok a kimaradt helyzet, előbb utóbb megbosszulja magát.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
Modric és Benzema akik focistára hasonlítanak eddig.
Beadni Rodrygo ad be, Carvajal csak belerug a labdaba aztan az valahol leesik, altalaban feher mezestol 5 meterre qrrebbG. V.tinho írta: Ne adjá má be Carvajal
K
K
Carvajal is lejtmenetben honapok ota... pedig nem egy oregember, de ugy latszik kiegett. Lassan a helyere is kell vkit nezni