a könyvelésre gondoltam. Honnan tudná egy olyan ember hogy milyen anyagi helyzetben van a klub ha nem látja a teljes könyvelést.Realista24 írta:Milyen papírokat nem látott?zekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél

Kommentáld a híreket
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen papírokat nem látott?zekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Ezekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél. (és nem csak ő hanem a legtöbb ilyen ember aki ezzel foglalkozik.)Anthony írta:Bahh, mondott 2-3 érdekes dolgot a pali, amit aztán lenullázott azzal, hogy elkezdett a sportszakmai oldallal foglalkozni, ami nem az ő asztala.Gay de Liébana: “Megtörténhet, hogy részvénytársasággá kell alakulnia a Királyi Gárdának, és teljességgel át kell majd alakítani a klub status quo-ját”
De ha csak a pénzügyi részét nézzük a mondanivalójának az nem valami bÍztató...
Viszont ami az én véleményem:
- Florentino menedzselése tananyag lett a Harvardon (szerintem akkor azért érti a dolgát)
- mivel Florentino sem hülye (és még paraszti logikával is ki lehet ezt számolni) ezért nem hiszem hogy bele merne menni abba hogy 400 millióért csináltatnak stadiont. (ha ekkora lenne az adósság)
- az elnöki ciklusai elején többet költ aztán szépen visszafogja magát.
- más kluboknál is szerintem eléggé ki van találva a könyvelés nem csak nálunk.
- ha viszont igazak ezek a hírek akkor sem fog beszarni Perez.... Egyszer-kétszer elmegyünk Ázsiába ("hogy népszerűsítsük a klubbot" szöveggel

Olyan labdarúgók akikért sokat fizettek és a pályán is letesznek valamit (Zidane;Ronaldo;Figo;C.Ronaldo).
Amugy nem tudom hogy ki mennyire jár boltba és mennyi ideje van körbenézni de az utóbbi időben nagyon sok terméket láttam ami Real Madridos volt. Csak egy párat említenék : energia ital; fürdőkacsa(!!!);füzet; toll; ceruza; táska; zokni ; óra; naptár; ágyneműhuzat; pénztárca; tányér; bögre; notesz; zászló stb...
Ha ezt sikerülne bevinni Ázsiába (főleg Kínába) szerintem hatalmasat nőhetne a klub bevétele.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk jogos, fociban valóban középidős. Azért egy 5-6 év benne lehet magas szinten. Drága, de ki nem az? Lutrinak lutri, de nálam sem első számú opció lenne, csak az van, hogy jó csatárból kevés a választék, pláne olyanból, aki ide is akar jönni, ugye Lewamorientes írta:Annyira nem fiatal,27 mult marciusban,ehhez képest tavaly futott egy kiemelkedő szezont.Valamint rémlik mintha a porto felemelte volna a kivásárlási árát 50-re...Szeretem a stílusát, fiatal,![]()
Jó játékos,az nem kérdés,de nemtom megérné e...
"Télen nem igazolunk senkit, elégedettek vagyunk a kerettel, csatárposzton is" hangzott el (nem szó szerint) a mondat

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Annyira nem fiatal,27 mult marciusban,ehhez képest tavaly futott egy kiemelkedő szezont.Valamint rémlik mintha a porto felemelte volna a kivásárlási árát 50-re...Szeretem a stílusát, fiatal,

Jó játékos,az nem kérdés,de nemtom megérné e...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Nagyon érdekes interjú, sajnos sok az igazság is benne. Rossz azért ilyeneket olvasni, de amit csinál a Bayern...
Pipitanak óriási köszönet!
Pipitanak óriási köszönet!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bahh, mondott 2-3 érdekes dolgot a pali, amit aztán lenullázott azzal, hogy elkezdett a sportszakmai oldallal foglalkozni, ami nem az ő asztala.Gay de Liébana: “Megtörténhet, hogy részvénytársasággá kell alakulnia a Királyi Gárdának, és teljességgel át kell majd alakítani a klub status quo-ját”
De ha csak a pénzügyi részét nézzük a mondanivalójának az nem valami bÍztató...
- realbeckham
A Marca szerint Jackson Martinez neve újra terítékre került. 40m ójró a kivásárlási ára, de ha hosszabbít, akkor 60ra növekedhet. Én már régebben is dobtam be a nevét, nagyon örülnék neki. Szeretem a stílusát, fiatal, gyors, techinkás, fejjel bitang erős. A pénz engem már rég nem érdekel, tekintve, hogy a piac a feje tetejére állt, és az árak irreálisan felborultak. Ami nekem fontos, hogy egy energikus, gyors, harapós csatárunk legyen és ő az. Ha a vezetőség mégis úgy döntene, hogy Benzi mellé, elé, mögé, kell valaki, akkor a Martinez & Suarez kettősből hoznék valakit. Lewát elfelejteném, sztem őt el is kell, ő imádja a virslit sörrel, és azt is szeretné fogyasztani a jövőben. Falcao meg olyan, mint egy karácsonyi ajándék, hogy legbelül rá vágysz mindennél jobban, de valamiért sosem kapod meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
az aki elhisz bármit is a médiának a Madriddal kapcsolatban és ideges,meg prüszköl...az magára vessen. A realról szóló cikkek 70-80% szimpla hazudozás,ebből élnekszilamer írta:Isteneeeeem.... komolya? kiadtunk 100 milkát egy beteg játékosér? Na itt végem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én kézzel-lábbal hadakoztam mikor szóba került Bale hogy ne...
De ha már itt van,ne fogjuk már a fejünket egyből,hogy jajistenem kiadtunk érte ennyit meg annyit...nem arrol van szó,hogy a karrierjét befolyásoló sérülése lenne.Szépen megműtik,felgyógyul,aztán ha nem lendül bele,ha szar lesz...akkor lehet fogni a fejünket,de addig felesleges.Ha csak nem gerincsérv...de akkor menni se nagyon tudna.Azt viszont adom,hogy ha műteni kell,akkor minél előbb...
De ha már itt van,ne fogjuk már a fejünket egyből,hogy jajistenem kiadtunk érte ennyit meg annyit...nem arrol van szó,hogy a karrierjét befolyásoló sérülése lenne.Szépen megműtik,felgyógyul,aztán ha nem lendül bele,ha szar lesz...akkor lehet fogni a fejünket,de addig felesleges.Ha csak nem gerincsérv...de akkor menni se nagyon tudna.Azt viszont adom,hogy ha műteni kell,akkor minél előbb...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Isteneeeeem.... komolya? kiadtunk 100 milkát egy beteg játékosér? Na itt végem.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, akkor egy jó szót is elereszhetnél ennyi szidás után.na erről beszéltem. ez már túl sok volt a média részéről amit már nem hagyhatott perez.
DE TE ELFOGULT MADRIDISTA VAGY!!!! :Đ :Đengem speciel érdekelni fog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na erről beszéltem. ez már túl sok volt a média részéről amit már nem hagyhatott perez.OFFICIAL: Gareth Bale does not have a slipped disc on his back as Real Madrid confirms this on tier website!
engem speciel érdekelni fog.Addig rúghat Cé vagy Bale 100 gólt fejenként, senkit nem fog érdekelni.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nevetés csak akkor fog elmúlni, ha behúzzuk a Tizediket. Addig rúghat Cé vagy Bale 100 gólt fejenként, senkit nem fog érdekelni.A nevetés csak akkor fog elmúlni, ha Bale gólokkal bizonyít.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez a nevetnek rajtunk szlogen a madridisták élete-halála...elárulok a nagyon nagy titkot. Akkor is ugyan így heherelésztek rajtunk amikor agyonvertünk Mindenkit....ez a szaros kis irigységből fakad.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ezt még nem akartam leírni, mert a sérvnél kicsit komolyabb sérülése volt Kakának. De nekem is ugyanez jutott eszembe.Galacticos írta:kaká 2.0?
Már most is nevetnek rajtunk. A nevetés csak akkor fog elmúlni, ha Bale gólokkal bizonyít.vagy már most is nevetnek minket
Meg lehet cáfolni, de attól még nem lesz a Bale sztori kevésbé kínos. Már maga a tény, hogy nem játszik, már az nevetségessé tesz minket, és minél később fog rendszeresen a csapat rendelkezésére állni, annál tovább fognak nevetni rajtunk. Egy cáfolat önmagában nem ér semmit.na ilyenkor kell közbelépnie Pereznek és hivatalosan is megcáfolni ezeket a híreket,
na ilyenkor kell közbelépnie Pereznek és hivatalosan is megcáfolni ezeket a híreket, amennyiben hagyja hogy tovább jöjjenek a Bale-lel kapcsolatos hírek úgy akár még igazak is lehetnek és akkor perez lehúzhatja a rolót.A Marca mai száma szerint Bale-nek sérve van. A játékos jelenleg fájdalommentesen játszhat, azonban egy esetleges operáció esélye magas. Amennyiben erre szükség lenne, a játékosnak további 4 hónapot kellene kihagynia. A Marca arról is beszámol, hogy az orvosok ezzel már a játékos bemutatásának napján tisztában voltak.

- realbeckham
Nem vagyok orvos, de nem úgy van, hogy halasztgatni nem éppen célszerű, mert az növekszik. Minél hamarabb kell a sérvet kezelni, műteni. Lágyék lehet ez, vagy mi?A Marca mai száma szerint Bale-nek sérve van
A gyereket az ág is húzza.....

Osztom Matt véleményét, hogy ha valóban ez a helyzet, akkor műtsék meg most, és a következő szezont kezdje normálisan. Azért megint csak világ viccei leszünk, hogy a 100 milkós emberünk teljesen használhatatlan. vagy már most is nevetnek minket
- Galacticos
kaká 2.0?