Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2019. december 23., hétfő 17:10

Kerlon írta:Ami negatívum számomra is Cavill színészi teljesítménye.
Miert, mit kene csinalnia?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 23., hétfő 11:39

Halfkey írta:
KAG írta: Withcer S01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra ami nagyon fura volt az az időbeli ide-oda ugrálás. Az első pár részben nem is nagyon tudtam eldönteni, hogy akkor ez most a múlt vagy a jelen.
Amit meg nem értettem az az, hogy Emhyr (dundy volt alán amikor sündísznóba tolta a neve), miért nem ismerte meg a játékban Geraltot (wicher 3), amikor találkoztak, ha itt ennyire maradandó , közös élményük volt.
Ezt a hszt olyan ne olvassa aki nem akar könyv spoilert, mert ez itt még nem derült ki ugye hogy ő ugyanaz az ember :D
ggbb, mindenki kezdi, ami a GOT-nál is ment, könyv vs sorozat stb... aztán mixelt spoiler :( jó, hogy csak belepörgettem és nem emlékszem a dologra
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. december 23., hétfő 11:03

nmate írta: Mr Robot sorozat záró részek 12-13
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Áh és nem is volt olyan messze az az "Elliot rákos és képzeli csak az eseményeket" theory craft.
Nem mondom, hogy ezt vártam a végének, de elfogadom, nem lett végül rossz. Örülök, hogy nem vágta be Sam Elliot igazi arcát.
Most kb újra kéne nézni ezzel a tudattal a sorozatot...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is valami másra számítottam. Egy radikálisabb twistre, de lényegében ez is megadta ezt az érzetet. Ment a találgatás ki az utolsó személyiség, mikor mindvégig volt utalás rá, hogy ő az. :agree:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 23., hétfő 10:32

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megismerte Ő, csak hát a státusz, W3-ban Emhyr Nilfgaard császára, a világ leghatalmasabb embere. Mások előtt nem fog bratyizni egy witcherrel, akiket még a pórnép is megvet. Amikor ketten vannak már Geralt mondja, hogy barátok vagyunk meg good old days.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 23., hétfő 10:14

Halfkey írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra ami nagyon fura volt az az időbeli ide-oda ugrálás. Az első pár részben nem is nagyon tudtam eldönteni, hogy akkor ez most a múlt vagy a jelen.
Amit meg nem értettem az az, hogy Emhyr (dundy volt alán amikor sündísznóba tolta a neve), miért nem ismerte meg a játékban Geraltot (wicher 3), amikor találkoztak, ha itt ennyire maradandó , közös élményük volt.
Ezt a hszt olyan ne olvassa aki nem akar könyv spoilert, mert ez itt még nem derült ki ugye hogy ő ugyanaz az ember :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem úgy rémlik mintha lett volna szó. Mármint nem így szájbarágosan, de mintha Dundy elmondta volna az igazi nevét és utána pár résszel később meg lett említve az uralkodó neve, ami ugye uaz volt.
ZIDANE

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. december 23., hétfő 9:44

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2019. december 23., hétfő 9:32

Mr Robot sorozat záró részek 12-13
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Áh és nem is volt olyan messze az az "Elliot rákos és képzeli csak az eseményeket" theory craft.
Nem mondom, hogy ezt vártam a végének, de elfogadom, nem lett végül rossz. Örülök, hogy nem vágta be Sam Elliot igazi arcát.
Most kb újra kéne nézni ezzel a tudattal a sorozatot...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 22., vasárnap 19:44

Binks vagy Abrams ? :mrgreen: :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 22., vasárnap 19:25

P. Krisz írta: Mando 1x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész sorozatot Favreaunak kellett volna írnia és most nem lenne hiányérzete sokaknak. A hosszra nrm térek ki, mert az szokás szerint rövid volt. A többi nekem bejött. A két legbaszóbb jelenet szerinten Lil Yo folytogatása és a Tie vadász leszállása volt. Az utolsó rész vége szerintem cliffhanger lesz, Mando sisak nélkül.
És Jar Jar lesz alatta.
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 22., vasárnap 19:19

Mando 1x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész sorozatot Favreaunak kellett volna írnia és most nem lenne hiányérzete sokaknak. A hosszra nrm térek ki, mert az szokás szerint rövid volt. A többi nekem bejött. A két legbaszóbb jelenet szerinten Lil Yo folytogatása és a Tie vadász leszállása volt. Az utolsó rész vége szerintem cliffhanger lesz, Mando sisak nélkül.
Hogy híjják?
Bill.

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2019. december 22., vasárnap 17:04

Anthony írta: Oké, én szégyentelenül rajta vagyok a bandwagonon, nem fogok holmi 2-ik évadra várni :lol:

A könyvekből mivel érdemes folytatni, az 5 regényciklussal, vagy valamelyik novelláskötetet érdemes letolni először?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sztori valoszinuleg a 3.konyv esemenyeitol fog folytatodni a 2.evadban, de ha tetszik a vilag erdemes a rovid novellakat tartalmazo 1-2.konyvet is elolvasni :)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 22., vasárnap 16:46

Oké, én szégyentelenül rajta vagyok a bandwagonon, nem fogok holmi 2-ik évadra várni :lol:

A könyvekből mivel érdemes folytatni, az 5 regényciklussal, vagy valamelyik novelláskötetet érdemes letolni először?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 22., vasárnap 13:18

Van amugy info h mi a 2. Evad helyzete? Ugyan ennyi resz, jovore ugyen igy egyszerre?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 22., vasárnap 12:45

Withcer S01
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 22., vasárnap 11:53

Vaják S01

Nekem tetszett. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy kicsit én is belekavardotam az idősíkokban való lépkedésekbe, de aztán hamar letisztult az egész. Kár, hogy ez egy intro évad.

Ami negatívum számomra is Cavill színészi teljesítménye.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 21., szombat 21:05

Watchmen s01

Lindelof te gyökér, szokásosan túltolt, sok mindent ígérő de keveset adó semmi, jó színészekkel és évadonként 1 fasza résszel. :lol:
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 21., szombat 20:26

Na, le is daráltam, szerintem kiváló lett! Elég eseménydús, viszonylag kevés az üresjárat. Kár, hogy nincs még legalább 2 rész. Vagy a következő évad :)

Nekem bejöttek a karakterek, a sztoriban azért jelezhették volna a timelinet, de azért lehetett követni. Kicsit fura, hogy a Nifflegardiakról, vagy hogy hívják őket alig tudunk valamit.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 21., szombat 14:09

sebydani írta: Srácok, én se a könyvet nem olvastam se a játékkal nem játszottam. Aki látott pár részt majd mondjon már róla véleményt érdemes-e belevágni.
Erdemes, lenyegeben ugy is a jatekok elott jatszodik a cselekmeny nagy resze egy jo darabig. Mondjuk egy ponton van egy nagy kuszasag amit en sem ertek. Ez...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a striga, aki a jatekban adda volt maga, itt most adda lanya? A jatrkok kozul a kettesben adda meg elt es virult, vagy elkeveredtem es mindketto adda, ugyan az a nevuj es a jatekban az elso atvaltozasa erre utalt? En ott siman kifingattam :lol: de asszem megvalaszoltqm magamnak

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 21., szombat 13:48

Nem az a budget (Cavill is maga akarta ezt, nem úgy keresték), de Gal Gadot.
Gadot? Max. Keszeg szerepére. :mrgreen: :lol:
Hogy híjják?
Bill.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. december 21., szombat 13:43

én is elkezdtem nézni, hiszen van 1 órás tapasztalatom a witcher 3-al. :lol:
Számomra kusza, sok mindent nem értek, így hát elég sokszor lestoppolom és utánaolvasok a dolgoknak.
Viszont brutálisan jó sorozat eddig. Nem egy got, az egyértelmű de ennek is megvan a maga varázsa. Iszonyatosan nagy hiánypótló alkotás fantasy terén.

Vissza: