Na, akkor egy jó szót is elereszhetnél ennyi szidás után.na erről beszéltem. ez már túl sok volt a média részéről amit már nem hagyhatott perez.
DE TE ELFOGULT MADRIDISTA VAGY!!!! :Đ :Đengem speciel érdekelni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 12., szombat 12:52
Na, akkor egy jó szót is elereszhetnél ennyi szidás után.na erről beszéltem. ez már túl sok volt a média részéről amit már nem hagyhatott perez.
DE TE ELFOGULT MADRIDISTA VAGY!!!! :Đ :Đengem speciel érdekelni fog.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 12., szombat 12:51
na erről beszéltem. ez már túl sok volt a média részéről amit már nem hagyhatott perez.OFFICIAL: Gareth Bale does not have a slipped disc on his back as Real Madrid confirms this on tier website!
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 12., szombat 12:49
engem speciel érdekelni fog.Addig rúghat Cé vagy Bale 100 gólt fejenként, senkit nem fog érdekelni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 12., szombat 12:43
Nevetés csak akkor fog elmúlni, ha behúzzuk a Tizediket. Addig rúghat Cé vagy Bale 100 gólt fejenként, senkit nem fog érdekelni.A nevetés csak akkor fog elmúlni, ha Bale gólokkal bizonyít.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 12., szombat 12:37
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 12., szombat 12:28
Ezt még nem akartam leírni, mert a sérvnél kicsit komolyabb sérülése volt Kakának. De nekem is ugyanez jutott eszembe.Galacticos írta:kaká 2.0?
Már most is nevetnek rajtunk. A nevetés csak akkor fog elmúlni, ha Bale gólokkal bizonyít.vagy már most is nevetnek minket
Meg lehet cáfolni, de attól még nem lesz a Bale sztori kevésbé kínos. Már maga a tény, hogy nem játszik, már az nevetségessé tesz minket, és minél később fog rendszeresen a csapat rendelkezésére állni, annál tovább fognak nevetni rajtunk. Egy cáfolat önmagában nem ér semmit.na ilyenkor kell közbelépnie Pereznek és hivatalosan is megcáfolni ezeket a híreket,
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 12., szombat 12:06
na ilyenkor kell közbelépnie Pereznek és hivatalosan is megcáfolni ezeket a híreket, amennyiben hagyja hogy tovább jöjjenek a Bale-lel kapcsolatos hírek úgy akár még igazak is lehetnek és akkor perez lehúzhatja a rolót.A Marca mai száma szerint Bale-nek sérve van. A játékos jelenleg fájdalommentesen játszhat, azonban egy esetleges operáció esélye magas. Amennyiben erre szükség lenne, a játékosnak további 4 hónapot kellene kihagynia. A Marca arról is beszámol, hogy az orvosok ezzel már a játékos bemutatásának napján tisztában voltak.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 12., szombat 12:01
Nem vagyok orvos, de nem úgy van, hogy halasztgatni nem éppen célszerű, mert az növekszik. Minél hamarabb kell a sérvet kezelni, műteni. Lágyék lehet ez, vagy mi?A Marca mai száma szerint Bale-nek sérve van
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 12., szombat 11:50
Komolyan? És így adtunk érte 100 milliót, miközben még a nyarat sem velünk csinálta végig? Mikor ez kiderült, akkor kellett volna visszazavarni Londonba. Ha meg kell műteni, akkor műtsék meg most, a szezonjának már úgyis annyi, de legalább a kövi szezont kezdje egészségesen.A Marca mai száma szerint Bale-nek sérve van. A játékos jelenleg fájdalommentesen játszhat, azonban egy esetleges operáció esélye magas. Amennyiben erre szükség lenne, a játékosnak további 4 hónapot kellene kihagynia. A Marca arról is beszámol, hogy az orvosok ezzel már a játékos bemutatásának napján tisztában voltak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 11., péntek 23:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 11., péntek 16:30
Igen. Mivel 2005 óta követem a focit, így csak arról tudok beszélni, de hogy ebben az időszakban egyszer nem volt kiemelkedően jó csapatunk, az tuti biztos.h3x0r írta:Szerintem az utolso 10 evrol beszeltRealista24 írta:Mi az hogy nincs soha csapatunk? Ismered te a csapat történelmét?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. október 11., péntek 16:21
Mind a kettőre.Remy írta:Gondolom itt Khedirára gondoltál,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 11., péntek 16:21
Szerintem az utolso 10 evrol beszeltRealista24 írta:Mi az hogy nincs soha csapatunk? Ismered te a csapat történelmét?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 11., péntek 16:04
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 11., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 11., péntek 15:54
Gondolom itt Khedirára gondoltál, csak azzal az a gond, hogy nem 1 osztállyal van a legjobbak mögöttcart írta:De ha nem tudja betartani a taktikát, és összevissza mászkál, fegyelmezetlen akkor inkább a mezőre kéne menni szántani.Remy írta:- Adott egy osztállyal gyengébb játékos, aki viszont felszántja a pályát, és meghal a mezért.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. október 11., péntek 15:48
De ha nem tudja betartani a taktikát, és összevissza mászkál, fegyelmezetlen akkor inkább a mezőre kéne menni szántani.Remy írta:- Adott egy osztállyal gyengébb játékos, aki viszont felszántja a pályát, és meghal a mezért.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 11., péntek 15:37
Mi az a Real osztály?? Ilyen nem létezik, felejtsétek már el. Elhivatottság és küzdeni akarás kell, és az meghozza az eredményt.Kerlon írta:De ő se üti meg a Real-osztályt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 11., péntek 15:31
De ő se üti meg a Real-osztályt.R.M.C.F írta:Osztályokkal jobb játékos khediránál a brazil.....
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem