Isco - 22
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Meccs embere nálam.
16/17-es Iscot idézte.
16/17-es Iscot idézte.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a nyáron majd Guardiola elviszi a PSGbe
save my words.

save my words.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Csabi írta: tényleg vele mi van?
Már a csapattal edz ahogy Marcelo és James is.
-
Realista24 írta: Isco has 1 assist in his last 51 games for Real Madrid.
Az teljesítmény. Néha az ember már visszasírja LV-t.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isco has 1 assist in his last 51 games for Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért ez a tegnapi nem volt ennyire egyértelmű. Ilyen korcs felállást én még nem nagyon láttam. Bale végig jobb szélsőt játszott, míg Isco tkp-t. Jelenleg azt érzem, hogy ZZ óriásit fejlődött taktikailag, hogy hogyan tudja az ellenfél játékát kicsinálni. A PSG ellen Fede és Kroos szélén játszatásával teljesen kicsinálta az erős széljátékukat, míg most a bal oldal feladásával, szoros ember fogással már a labda kihozatalánál elfojtottuk a Barca játékát és Bale szélen futtatásával próbáltuk kivenni a játékból Albát.wZoLee7 írta:Ne tedd ki a vonal mellé szélsőnek, az év hátralevő részében az alap kp egyértelmű, én Modricot már csak Kroos helyére hoznám be, azt is akkor ha Casemiro is a pályán van, így a kapuhoz közelebbi pozíció nyugodtan lehetne Valverde és Isco posztja. Vagy ez a tegnapi 4312. Amiben Hazard is nagyon élne.Toky írta: Meglátszott rajta, hogy motivált, hogy akar.
Valencia ellen meg pont az ellenkezője látszódott. Hogy az a meccs számára csak nyűg.
Én imádom a "bendy-legged bearded beauty"-nkat, és nem is engedném el. Meg szerintem ő is belátja, hogy nem lesz alapkezdő (olyan Guti szerepe lehet). Csak nem tudom, hogy hogyan lehet elérni nála, hogy mindig -közel- olyan motivált legyen, mint tegnap.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ne tedd ki a vonal mellé szélsőnek, az év hátralevő részében az alap kp egyértelmű, én Modricot már csak Kroos helyére hoznám be, azt is akkor ha Casemiro is a pályán van, így a kapuhoz közelebbi pozíció nyugodtan lehetne Valverde és Isco posztja. Vagy ez a tegnapi 4312. Amiben Hazard is nagyon élne.Toky írta: Meglátszott rajta, hogy motivált, hogy akar.
Valencia ellen meg pont az ellenkezője látszódott. Hogy az a meccs számára csak nyűg.
Én imádom a "bendy-legged bearded beauty"-nkat, és nem is engedném el. Meg szerintem ő is belátja, hogy nem lesz alapkezdő (olyan Guti szerepe lehet). Csak nem tudom, hogy hogyan lehet elérni nála, hogy mindig -közel- olyan motivált legyen, mint tegnap.![]()
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meglátszott rajta, hogy motivált, hogy akar.
Én imádom a "bendy-legged bearded beauty"-nkat, és nem is engedném el. Meg szerintem ő is belátja, hogy nem lesz alapkezdő (olyan Guti szerepe lehet). Csak nem tudom, hogy hogyan lehet elérni nála, hogy mindig -közel- olyan motivált legyen, mint tegnap.
Én imádom a "bendy-legged bearded beauty"-nkat, és nem is engedném el. Meg szerintem ő is belátja, hogy nem lesz alapkezdő (olyan Guti szerepe lehet). Csak nem tudom, hogy hogyan lehet elérni nála, hogy mindig -közel- olyan motivált legyen, mint tegnap.

- RealMadridFanatic
Megkovetem, borzaszto dontesnek tunt jatszatni, de ez komoly ferfimunka volt. 
Ettol fuggetlenul nyaron elengednem a kezet, de egy ilyen Isco, aki esetleg el is fogadna, hogy 12.-13. ember, hasznos lenne.
Nagy kerdes, hogy meddig tart a lendulet, az o palyafutasanak pont az a legnagyobb rakfeneje, hogy konzisztensen nem tudta hozni magat soha. Hatha "oregsegere" jon meg ez nala...

Ettol fuggetlenul nyaron elengednem a kezet, de egy ilyen Isco, aki esetleg el is fogadna, hogy 12.-13. ember, hasznos lenne.
Nagy kerdes, hogy meddig tart a lendulet, az o palyafutasanak pont az a legnagyobb rakfeneje, hogy konzisztensen nem tudta hozni magat soha. Hatha "oregsegere" jon meg ez nala...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyértelműen!Realista24 írta: Nagyszerű alkotott, nem?
Nalam az elmult évek legjobb meccsét hozta. Reg, nagyon rég lattam igy focizni
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyszerű alkotott, nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
ISCO! American Reacts To ISCO ALARCON HUMILIATING OPPONENTS
7 percnél, mikor visszapörgeti, mert nem akarja elhinni..
7 percnél, mikor visszapörgeti, mert nem akarja elhinni..

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Jól hangzik ez a kp sor, de ebbe Pogba elég erősen beleszólhat. ZZ imádja, biztosan ismét rámegyünk a nyáron. Úgy Odegaard előtt már 5 ember is lesz a kp-n, ami aggasztó.kiserik írta: Azért nem olyan egyszerű ez. Adott ugye a CKM. Case és Kroos az egyik legjobbak a posztjukon, sőt, míg Lukita még mindig az aktuális aranylabdás. Odegaard kölcsönadása logikus és helyes lépés volt, bizonyítja is, hogy jövőre készen lesz a kezdő (Modric helyett) posztra. Itt maradt Fede, aki meccsről meccsre bizonyítja, hogy helye van a csapatban és megállja a helyét a kezdőben is. Jövőre összeállhat egy olyan 4es, ahol elég nehéz lesz kiválasztani a kezdő 3ast. Gyakorlatilag 1 vagy 2 cserejátékosra lesz szükségünk és még ott van talonban de Beek is, akiről ugye az volt a duma nyáron, hogy jövőre csatlakozik.
Én továbbra is a támadó részleg miatt aggódom, bár ez Mbappéval javulhatna.

Azért nem olyan egyszerű ez. Adott ugye a CKM. Case és Kroos az egyik legjobbak a posztjukon, sőt, míg Lukita még mindig az aktuális aranylabdás. Odegaard kölcsönadása logikus és helyes lépés volt, bizonyítja is, hogy jövőre készen lesz a kezdő (Modric helyett) posztra. Itt maradt Fede, aki meccsről meccsre bizonyítja, hogy helye van a csapatban és megállja a helyét a kezdőben is. Jövőre összeállhat egy olyan 4es, ahol elég nehéz lesz kiválasztani a kezdő 3ast. Gyakorlatilag 1 vagy 2 cserejátékosra lesz szükségünk és még ott van talonban de Beek is, akiről ugye az volt a duma nyáron, hogy jövőre csatlakozik.Kerlon írta:Ez iden sem volt akadály tekintve, hogy van egy Jamesünk, akitől szabadulnánk, egy Isconk, akit tegnap fütyült a Bernabeu, egy Modricunk, aki a VB óta kiégett és meccsekre bírja csak magát összekaparni, valamint volt egy Ceballos, aki eme kemény felhozatal elleni küzdés helyett elment egy Arsenalba bizonyítani és ott sem sikerült beverekednie magát a kezdőbe.h3x0r írta:
Iscoval nem az a baj, mint Lucasnal, hogy csapaton belul egy tehetsegesebb jatekos elol veszi el a perceket, hanem hogy eleve nem tudunk a kozeppalyara hasznos jatekost igazolni, amig o itt van.
Nem is Iscoval van a baj ilyentéren, hanem a vezetőséggel és a szakmai stábbal, akik nem bírnak változtatni és új arcokat beilleszteni a csapatba. Jövő nyáron azon se lepődnék meg, ha távozna Modric, James, Isco és Ceballos is. Aztán jönne vissza Ödegaard meg egy sztár igazolás, illetve feltehetően Casemiro helyére is valaki. Ez 3 fix igazolás, Hakimi leváltja Odriozolát, Marcelot esetleg Reguilon, valamint prioritás rámenni Mbappeéra.
Gyakorlatilag 300-400 milliót jövőre is elkölthetnénk.
Én továbbra is a támadó részleg miatt aggódom, bár ez Mbappéval javulhatna.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ez iden sem volt akadály tekintve, hogy van egy Jamesünk, akitől szabadulnánk, egy Isconk, akit tegnap fütyült a Bernabeu, egy Modricunk, aki a VB óta kiégett és meccsekre bírja csak magát összekaparni, valamint volt egy Ceballos, aki eme kemény felhozatal elleni küzdés helyett elment egy Arsenalba bizonyítani és ott sem sikerült beverekednie magát a kezdőbe.h3x0r írta:Iscoval nem az a baj, mint Lucasnal, hogy csapaton belul egy tehetsegesebb jatekos elol veszi el a perceket, hanem hogy eleve nem tudunk a kozeppalyara hasznos jatekost igazolni, amig o itt van.Galacticos írta: Jelen pillanatba kik elol?
Nem is Iscoval van a baj ilyentéren, hanem a vezetőséggel és a szakmai stábbal, akik nem bírnak változtatni és új arcokat beilleszteni a csapatba. Jövő nyáron azon se lepődnék meg, ha távozna Modric, James, Isco és Ceballos is. Aztán jönne vissza Ödegaard meg egy sztár igazolás, illetve feltehetően Casemiro helyére is valaki. Ez 3 fix igazolás, Hakimi leváltja Odriozolát, Marcelot esetleg Reguilon, valamint prioritás rámenni Mbappeéra.
Gyakorlatilag 300-400 milliót jövőre is elkölthetnénk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Iscoval nem az a baj, mint Lucasnal, hogy csapaton belul egy tehetsegesebb jatekos elol veszi el a perceket, hanem hogy eleve nem tudunk a kozeppalyara hasznos jatekost igazolni, amig o itt van.Galacticos írta: Jelen pillanatba kik elol?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nemGalacticos írta: Brahim vagy rodrygo kkp?
de ha már mindenki kötözködik én is:
a kispadon vehet el előlük helyet
a fő baj vele szerintem, hogy nem találunk neki helyet a csapatban
nem olyan felállásban, játékstílusban játszunk, ahol ő élne
egy poszt nélküli játékos nálunk, pont mint James is
sőt Ceballos is...
- Galacticos
Brahim vagy rodrygo kkp? Isco tudtommal ha jatszik is (nem surun) akkor sem bale vagy hazard helyen ahol rodrygo/brahim jatszana.Jim írta:Brahim/ Rodrigo plGalacticos írta: Jelen pillanatba kik elol?
(Ödegaard /Ceballos)
Alig jatszik. Es ha jatszik es szar es semmit se er(te mondtad) akkor mindebkepp van elorelepes ha nem jatszik nem? Mert mindenki jobb nala.Remy írta: Isco egyedül attól veszi el a lehetőséget, hogy bármi változást tudjunk eszközölni a csapatnál. Hogy ez kinek a hibája végül, az már egy másik kérdés.
Nekem kedvencem volt, megallt a fejlodesbe, nincs jo formaban de amiket rola meg lucasrol irtok folyamatosan az oriasi tulzas.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Isco egyedül attól veszi el a lehetőséget, hogy bármi változást tudjunk eszközölni a csapatnál. Hogy ez kinek a hibája végül, az már egy másik kérdés.
A legnagyobb probléma vele mégis inkább az, hogy amikor játszik, akkor se ér semmit. Totál nulla lett a tag.
A legnagyobb probléma vele mégis inkább az, hogy amikor játszik, akkor se ér semmit. Totál nulla lett a tag.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots